- My eye


- See the world through different eyes.

- onsdag

Efter skolan drog jag embla elin och maria hem hit för att plugga lite.. Det behövs ibland även fast det inte alltid blir så mycket gjort haha. Robin kom även förbi en stund och kollade på film tillsammans med oss. Nu har dom precis dragit och jag ska sätta mig framför tvn. Puss! :)

- 18:18

Efter en lång dag i skolan bestämde sig jag och Embla för att gå runt och kolla lite på stan.. Snart jul och jag har inte köpt alla julklappar ännu, men det fixar sig väl hoppas jag. Nu ska jag käka och plugga. Hörs! :)

- my love

- Jag snurrar runt i en underbar värld med dig.

- 19:40

Kom nyss hem från Robin, nu ska jag käka lite och sedan ta tag i plugget. Men först ska jag ringa ett samtal. Slutade som sagt 11:20 idag, så sjukt skönt! :)

- panik

Tycker det är så jävla segt att helgen alltid går så himla fort.. Hinner knappt bli fredag innan det är måndag igen. Så nu är det bara att ladda om inför en ny skolvecka, jag njuter som bara den! Veckan börjar i alla fall fint med en halvstudiedag imorgon. Då ska jag umgås med pojken min. Godnatt vi hörs imorgon puss :)

- 17:57

Efter att ha tryckt i mig en massa mat ska jag nu börja trampa bort till Sandris dit även Emblish kommer också! Blir en massa mys och snack.. Var ett tag sen gänget var samlat nu och det har jag saknat hemskt mycket, ni är underbara ♥
- Älskar er

- Krossa alla fönster

- Det är otroligt jobbigt att få någonting på hjärnan.. haha

- stress stress

Vakna nyss och fick precis reda på att jag ska duscha och bli klar på en halvtimme.. Nu har jag panik, känns perfekt eftersom jag älskar att stressa! Ne men ska i alla fall ner på julmarknad med embla och vad gör man inte för att slippa cykla haha? ;) Älskar marknader, det är så mysigt!

- breaking dawn

- Såg breaking dawn i fredags och nu längtar jag till del 2.. Ett helt år kvar, panik :(

- I F*cking love you girl!


- 15:45

Nu har min pöjk precis dragit. Vi har nämnligen 1 månad idag, gått jättefort ♥ Nu har jag Embla jämte mig istället, ikväll blir det bara en massa mys. Pusshej!

- äntligen fredag!

Sista lektionen var simning, kom nyss hem och är helt slut. Om en stund kommer min pojk hit och då blir det fredagsmys.. Laga mat och gå på bio, sedan sover han äver här! Så himla skönt med fredag :D

- iPhone vs Samsung galaxy s2?

- Det är de här som kallas för kraftig beslutångest.. Inte en aning om vilket jag ska välja, men hört att samsung är bättre?

- 18:24

Kom precis hem efter en mysig sväng på stan med min kära syster. Blev att fika och kolla julklappar. Puss :)
- puddingar!!

- Idol


- 15:46

Jag och Embla är i full gång med att färga Elin och Marias hår.. Nu får vi verkligen hoppas att det blir bra! Egentligen var det planerat att vi skulle plugga, men det får vi ta tag i snart istället. Skriver mer senare igen. Pusshej :)

- plugg

Sitter och pluggar lite inför ett No-prov imorgon, får helt enkelt se hur det går men hoppas på det bästa. Nu måste jag fortsätta så jag hinner att bli klar. Har inte gjort så mycket mer idag. Hörs imorgon puss!

- Molly

- Tycker att hon har en helt fantastisk röst och bara 16år gammal, helt sjukt.

- Mandy&Leis

- Vi är så otroligt grymma cheyer! ♥

- 16:23

Drog hem från skolan efter bara några timmar. Mådde inte speciellt bra när jag vaknade och lyckades även att typ svimma i duschen på morgonen.. Men envis som jag är, gick jag till skolan haha. Ska i alla fall försöka gå imorgon istället. Nu ska jag käka lite och bara ta det lugnt. Puss! :)

- André Zuniga Asplund

- André Stod för paus underhållning där han sjöng "från och med du", grym!!

- pluggtime

Hejhej! Har suttit ett tag och pluggat tillsammans med Embla nu. Har mått sådär idag eftersom jag fortfarande är förkyld, får hoppas att det blir bättre snart! Har varit en ganska skön dag. Hörs imorgon igen puss :)

- Jessie J, Price Tag

- Här sjunger Jessie J, Price Tag!

- André Zuniga

- André satt som sagt utanför arenan där han sjöng och skrev autografer..
Håller på att fixa en massa videos.. Dock tar det sjukt lång tid, segt.

- tvkändissss, yeah!

Lyckades att vara med i tvn och få prata lite i mikrofonen. Riktigt pinsamt om jag får säga det själv haha! HÄR har ni i alla fall det.. Lite stolt är jag allt ;)

- natti

Haft en underbar dag i Linköping tillsammans med min underbara pojkvän. Fick med mig lite grejer hem men inte allt för mycket. Det kanske inte är det smartaste att åka hit och dit om man typ är sjuk så nu har jag bestämt mig för att sova.. skönt! Imorgon hade jag tänkt att ladda över alla bilder och videos till datorn. Håll ut, pussss! :)

- När vi klev ur bilen hörde vi en underbar röst som sjöng utanför Cloetta center.. Självklart var det André! Kan lova att jag dog en aning, han är så jävla grym och snygg ;)

- tåget mot lnkpg

Nu tar jag och min fina pojk tåget upp till Linköping för att gå runt lite i affärer oså, mys! Kommer hem ikväll så bloggar mera då igen. Kanske hinner lägga upp lite bilder från Idol. Ha en super bra dag. Pusshej :)

- hemma..

Idol var så jävla grymt.. Går inte riktigt att beskriva! Har en massa bilder och videoklipp att bjuda på som jag kommer lägga ut här! Lyckades i alla fall komma med i tv på Idol extra och få prata lite i mikrofonen, känner mig riktigt stolt haha! Någon som såg de? ;) Puss!
- Glada och taggade cheeeyer!

- Mot linköping!

- Sitter i bilen påväg upp till Linköping nu.. Det här ska bli super kul! Har suttit framför tvn och kollat ända sedan det började och har alltid sagt "Jag skulle vilja vara där och kolla istället'', nu är dags! Syns kanske i tvrutan hihi, hejs :)

- godmorgon!

Hemma för att orka med kvällen och morgondagen. Mår väl lite halvdant, men med lite panodil och halstabletter så ska det nog gå bra! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan dricka något varmt. Skriver mer senare puss! :)

- rix fm, summer 2011

- Längtar som bara den till nästa sommar, då kör vi!!

- gulligt

- Ligger hemma och är sjuk, så kommer min pojke förbi med choklad, julmust och en massa pussar.. Du är underbar!

- Kronjuvelerna

- Har varit sugen på att se den här länge och ska jag vara ärlig var den inte lika bra som jag trodde. Lite konstig men ändå väldigt fin film. Sevärd tycker jag, stort plus att Björn Gustafsson är med! :)

- sjuk..

Godmorgon! Efter att ha vaknat upp med huvudvärk, feber och genomförkyld bestämde jag mig för att inte gå till skolan idag. Nu hoppas jag bara att jag frisknar till tills imorgon då jag ska till Linköping och se Idol.. Har i alla fall bestämt mig för att jag SKA dit så shit the same ;) Nu ska jag slå på en film och äta något gott, puss!

- ons

Nu hade jag tänkt att sätta igång med pluggandet, välbehövligt! Efter skolan åkte jag elin och embla hem till maria för att plugga lite och efter de åkte jag hem till Robin. Var även och kollade på hans handbollsträning och sedan drog jag hem :)

- Bard och Bagge, yes!

- Hej och hå, störda är vi två ♥

- Idol live på fredag!

- Mot Linköping med Amanda på fredag för att se idol live.. Redigt nice att Jessie J ska uppträda oxå! :)

- tisdag 15/11

Har plågats igenom en lång dag i skolan med en underbar förkylning och en värkande hals, så mycket bättre kan det faktiskt inte bli! Nu har jag i alla fall landat hemma och ska sätta igång att laga lite mat.. Det blir alltid mycket godare när jag lagar här hemma :) Bäst att sätta igång nu, pusss!

- blondie


- Har inte börjat sakna mitt otroligt blonda hår ännu.. Tur det hihi! Trivs faktiskt i brunt :)

- monday

Är verkligen inte på humör idag.. Allt skiter sig just nu, men blir väl bättre snart får man hoppas! Därför känner jag inte för att skriva något annat här idag. Vad är det för mening liksom? Hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag, pusshej!

- Söndag 19:19

Hallå där! Har haft ett par mysiga timmar tillsammans med min pojke som precis åkte hem. Nu ska jag ladda inför en ny skolvecka.. Det är väl inte direkt något man ser fram emot. Resten av kvällen spenderar jag nog framför tvn. Hörs imorn :)

- chokladfontän

- Det här var bara lite av min och Amandas fredag.. Mums! :)

- Snälla bli min


- it's not okay

- Inte okej, inte okej.. :(

Nu trampar jag bort till min lilla sjukling Embla, där jag även stannar över natten. Hörs imorgon igen!

- 12/11-11

Ojojoj vilken usel uppdatering det har varit här och jag kan nog inte riktigt förklara varför haha.. Fredagen spenderade jag i alla fall hemma hos Amanda där jag även sov. Idag har jag hunnit att vara med pojken ett par timmar och nu har jag precis ätit. Ikväll drar jag mig nog hem till Embla, hon har dock gått och blivit sjuk så får väl ta hand om henne. Pusshej! :)

- 20:16

Hallå där! Efter skolan drog jag och Embla ner på stan, gick runt och kollade lite här och där. Sedan hem till mig för att röra ihop lite god mat och sedan bara en massa snack, härligt! Nu har vi satt oss framför tvn där vi avslutar kvällen. Vi hörs! :)

-

- You light up my whole world.

- 18:52

Min pojke åkte precis hem så nu ska jag kolla ett avsnitt av ensam mamma söker och kanske plocka fram plugget ifall jag orkar.. Det är helt enkelt sånt som märks ;) Skolan är lite seg som vanligt men jag ska försöka att inte klaga haha.

- Godnatt!

Dagen har varit upp och ner lite här och där.. Men ändå hyffsat bra med en massa skratt! Har inte så mycket mer att säga för idag utan hoppar ner i sängen istället. Hoppas ni haft en bra dag puss och kram :)

- back to school

Efter en skönt och bra lov är det dags för skola imorgon igen.. Mmm UNDERBART!

- Tuffingar!



- Grymma som få, det är vi två ♥

- Ullared del 2

- Lite halvsuddigt, men det får duga.. De var allt :)

- HELLO !


- 23:01

Inatt sov Amanda här och vi hade det lika kul och mysigt som alltid. Nu har precis kommit hem från pojken min, där jag har spenderat hela dagen och kvällen. Nu ska jag bara ta det lugnt så vi hörs imorgon igen. Pusshej :)
- Min lycka! ♥

- Gårdagens inköp


- Svarta jeans från JC 499:- 399:-, snigggggt! 

- Ullared del 1








- Fy tusan vad mycket skit jag har fått med mig hem haha.. Mer kommer ;)

- my hair


- suddig cambild, good!

- idolmys

Sitter och har mys hemma hos mig tillsammans med Amanda, idol och gottigheter! Orkar inte blogga så mycket mer idag så lägger upp bilder imorgon istället. Ha det gött :)

- 12:03

Mitt hår blev mörkt denna gången, ska försöka att ta en bra bild och slänga upp här senare! Nu ska jag ner mot stan :)

- Godnatt!

- Efter en lång dag är det dags att hoppa i säng, hörs imorgon!! :)

- home sweet home

Hemma från en bra men mycket stressig dag, slänger upp bilder imorgon! Värsta ögonblicket var väl när man stod i kassan och summan blev högre och högre.. Wooops! ;) Just nu sitter jag med hårfärg i huvet, hoppas verkligen att det blir bra!

- Mot Ullared!

Nu sitter vi på bussen påväg till Ullared.. Ser fram emot en härlig dag med massvis av shopping. Vi hörs ikväll :)

- 22:06

Embla och jag har precis skrivit oss en inköpslista så nu jävlar ska vi minsann shoppa imorgon! För våran del blir det att gå och lägga sig tidigt ikväll.. För det är inte varje dag som man är uppe klockan 5 på morgonen haha ;) Godnatt sötisar!

- Mistletoe


- vovvis

- Kärleken till dig är obeskrivlig, du är bland det bästa som finns ♥

- 10:50

Godmorgon världen! Idag ska jag träffa min saknade vän Jennie, det var allt för länge sen. Efter de ska jag nog spendera lite tid med min pojke också. Inatt kommer nog Embla hit och sover eftersom vi drar iväg till Ullared tidigt imorgon.. Skönt att komma iväg lite och speciellt tillsammans med henne :) Hoppas att ni får en bra dag, vi hörs!
- Du är så jävla vacker, så jävla underbar!

- fint häng!

Har nu landat hemma hos Amanda. Det dunkas lite musik medans vi väntar på lille Embla! Ha en bra kväll:)

- 12:55

Tjenis! Ska bort till Amanda om ett par timmar, sedan kommer även Embla också! Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sedan fixa iordning mig lite. Sen får vi helt enkelt se vad kvällen har att bjuda på! Ha det gött :D
- Summerpic.

RSS 2.0