- empty room

Älskade vän.. Det skulle vara en ren mardröm för mig om du flyttade, allting skulle kännas så tomt och meningslöst då. Jag vill inget annat än ditt bästa, om det här är vad du vill, så ska jag stötta dig in i det sista. För om du är lycklig, är jag det. När jag skriver det här rinner tårarna längs kinderna men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Jag älskar dig oavsett vad som händer, du är så grym <3


- onsdag

Hallå där! Drog hem till mig efter skolan med Embla. Käkade en massa, kollade film och snackade.. Sånt som behövs ibland! Nu kollar jag på fotboll, go Sweden.


- 20:38

Lång och seg skoldag med riktigt grått och kallt väder. Efter skolan följde Robin med mig hem, var ett tag sen vi sågs ju faktiskt.
Nu blir det lite plugg och sedan hopp i säng.

- ditt underbara leende, ditt sett och din närhet får mitt hjärta att slå allt snabbare ♥

- mer av shoppingen


- 22:05

Har pluggat, pluggat och pluggat.. Ändå har man en hel del kvar som måste bli gjort. När man väl sätter igång att plugga så får man faktiskt väldigt mycket gjort. Nu måste jag i alla fall sova för att orka med resten av veckan, för det är inget roligt plugg som väntar om man säger så. Snart sätts betygen och då måste allt vara klart, men det fixar jag! Godnatt :)

- shopping i norrköping


- fullt upp hela helgen!

Har inte hunnit med att skriva här men i alla fall.. I fredags åkte jag med familjen för att kolla fotboll och träffa min kända syssling som vi inte träffat på flera år. Igår var jag mamma och elin i Norrköping för att shoppa, hittade med en avslutningsklänning och lite annat nice! På kvällen var jag med Sandra Embla och Nora och kollade Eurovision. Sverige vann och jag är i chocktillstånd, det har inte hänt på åååår och daaaar??!!! Vi gav oss ut och firade och sjöng med Sverigeflaggorna. Längtar tills nästa helg då det är dags för rix fm och även se Loreen live! Nu måste jag duscha och sedan plugga, heeeejs :)

image description

 


- tierd

Att börja vid 8 på morgonen är väl inte direkt någon höjdare, men det finns tyvärr inte så mycket att göra åt saken. Nu in i duschen och sedan cykla iväg mot skolan. Ha en bra dag :)


- 20:08

Har varit ute och åkt båt med Robin ikväll, bara han och jag. Riktigt kul faktiskt och självklart ser man ju fram emot sommaren ännu mer nu. Det var så länge sen jag åkte båt inne i stan eftersom familjen har båten ute i stugan, så det var riktigt efterlängtat! Nu ska jag plugga plugga plugga, sen blir det att sätta sig framför tvn. Hejs :)

- sliten

Har varit ute på orientering med skolan idag, nu är jag helt slut och har en skadad fot. Ikväll måste jag hinna med lite plugg och sedan bara ta det lugnt. Vet att uppdateringen inte är den bästa, men ibland kommer lusten att bara vilja skriva mer och mer. Dock sjukt tråkigt att läsa en blogg utan ordentliga bilder.

 


- plugg plugg

Skönt att äntligen ha kommit igång med plugget lite, har en hel del kvar att göra med det kommer att gå bra! Just nu är det en stor idrottuppgift som står på schemat. Har varit riktigt skönt att vara ledig i ett par dagar nu men imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. Bara att bita ihop för nu är det faktiskt inte långt kvar tills det är sommarlov. Hoppas verkligen att det här ska bli en bra sommar och jag längtar sjukt mycket tills jag åker utomlands.

- sunny

 


- allting löser sig.

Har bestämt mig för att ta tag i livet nu, det finns så mycket som trycker ner en. Ingenting av det är värt det, bättre att försöka se allt det positiva istället. Vägen dit kommer göra ont men det är nog värt det trotsallt..


- 13:07

Hallå där! Snart kommer ett par tjejer hit och så ska vi fixa håret lite, jag ser ju nästan gråhårig ut uppe i huvudet haha. Sitter i alla fall och pluggar lite på en idrottsuppgift som ska vara inlämnad nästa vecka, tur att det går bra! Hinner inte med att skriva mer än så, hörs senare :)

image description

- galen dag

Är helt slut i huvudet efter denna dag. Började med strålande sol och slutade på akuten. Pojken min skadade sig på fotbollen och bröt handleden, så det blev att åka till akuten. Tyckte så synd om honom! Det gulligaste är väl att han man måste hjälpa honom med det mesta haha :) ikväll har jag i alla fall varit med Sandra och Embla, grillade marshmallows och korv. Mysigt haha!


- överskattat

Orkar typ inte skriva någonting här, eller orkar och orkar jag vet inte ens vad jag ska skriva. Tycker att blogga är så överskattat, någon som håller med mig? Alla har i stort sett har blogg men hur många tar det seriöst helt ärligt? Visst finns det dom som gör det, men det är inte många. Men jag har min blogg enbart för min egen skull, ibland får man bara en sån lust att skriva här.
Aja nu ska jag i alla fall iväg på fotboll och hoppas på vinst! Hejs :)

- snart långhelg

Sista skoldagen imorgon innan långhelgen, jag ser fram emot långa sovmornar vilket jag verkligen behöver just nu! Idag har jag i alla fall haft min pojke hemma hos mig. Käk, mys och film är aldrig fel :) nu blir det Big brother och sedan sova. Hörs!


- me and my life.

Jag heter Linnéa Karin Vilhelmina Andersson, även kallad Lea. Är hela 16år och går i nionde klass på Ellen key skolan i västervik och bor tillsammans med min mamma, pappa och stora syster. Jag har världens finaste och underbaraste pojkvän som jag snart har varit tillsammans med i 7 månader, han finns alltid där för mig och är ett stort stöd i mitt liv. Det gäller även mina underbara vänner och familj, som alltid kan få mig från botten till toppen.

I höst ska jag börja gymnasiet där jag har valt linjen - samhäll och beteendevetenskap, vilket är något som jag tycker är intressant. Det största minuset är väl att jag inte direkt får med mig någon vän ifrån klassen, men jag får helt enkelt lära känna nytt folk. Jag är väldigt social, sprallig, envis och hatar verkligen att förlora. Jag står hellre över än att ge mig in i något som jag vet att jag kanske inte vinner. Skaplig vinnarskalle har vi här! Jag är ett stort fan av fotboll och hejar på Åtvidabergs FF sedan många, många år tillbaka. Helt ärligt så har jag alltid haft en dröm om att få börja att spela fotboll men jag har aldrig riktigt vågat ta tag i det, vilket är synd. Jag känner väl helt enkelt att det skulle ta upp för mycket i mitt liv just nu när man har så mycket annat att tänka på.

När jag gick på dagis ville jag bli polis, det var det ända jag tänkte på. Var rätt tuff då men med åren har man blivit rätt lugn av sig. Jag är en person som inte kan vistas bland människor som inte säger ett ord, då får jag panik. Jag vet inte riktigt vad jag vill bli när jag blir stor men jag vet i alla fall att jag vill jobba med människor, eventuellt ungdomar. Har också funderat på att hjälpa såna som har det svårt. Har nog alltid varit typen som gillar att hjälpa till och att stötta folk runt omkring mig i svåra lägen.

När jag var mindre tyckte jag att livet var helt perfekt, jag hade aldrig varit med om något som tryckte ner mig utan såg alltid allting ifrån den ljusa sidan. För bara några år sen kom allting emot mig. Min pappa fick cancer och både min mormor och morfar gick bort. Jag kommer nog aldrig komma över att jag förlorade min mormor eftersom hon alltid har varit så speciell för mig. Min morfar minns jag bara som en gammal man som satt i rullstol, minns inte tiden då han var frisk och pigg. Det är så sjukt hur allting i livet bara kan förändras på ett par månader, att det kan gå så fort. Självklart är ingens liv perfekt, alla har vi motgångar som kommer och går.

- heey

Har haft en bra helg med allt för mycket käk haha, känns som jag fortfarande är mätt! Nu måste jag fixa mig lite för ska vara i skolan om en timme, snälla kan vi inte få sommar snart.. Jag är faktiskt riktigt skoltrött.


- dinner!


- myskväll

Hej på er! Efter skolan var jag med min underbara pojkvän som nu ska vara borta hela helgen, åh vad jag kommer att sakna honom! På kvällen mötte jag upp ett häng härligt folk som jag var med i ett par timmar sedan åkte jag hem till syster och kollade big brother. Idag ska vi två laga god mat och sedan bara mysa framför en bra film, syskonkväll helt enkelt :) Ha det så bra!
- Min sjukt fina och älskade syster.

- 20:28

Haft en bra dag ute vid sandviken och toppenväder. Efter det åkte jag och älskling hem till honom där jag har varit hela kvällen. Nu har jag precis kommit hem och ska sätta igång att läsa lite tills imorgon. Skönt med fredag och helg imorn i alla fall, det behöver jag

- dags att sova

Har varit med mina två puckon ikväll och bara haft det bra, ni får mig alltid på bra humör! Nu ska jag snart sova för imorgon ska jag ut på Gränsö med folk från skolan för att ha matverkstad, hoppas verkligen på bra väder! Men det bästa av allt är nog att mina fina pojk också ska dit vilket gör dagen så mycket bättre. Godnatt :)


- ny bikini


- black&white


- last summer.

- onsdag

Har varit ganska lugn vecka eftersom vi knappt inte har några lektioner i skolan, har varit hemma lite också för har varit sjuk. Träffat Embla och Sandra rätt mycket vilket har vart toppen :) Inte kunnat träffa min älskling sen i söndags och jag saknar honom sjukt mycket. Nu ska jag fixa mig lite och göra något bra av denna dag, vi hörs!


- neeew weeek

Min förkylning har fortfarande inte blivit bättre, det här börjar faktiskt bli lite långtråkigt. Går inte att ligga ute i solen heller eftersom det blåser.. Ska försöka att ta mig till skolan imorgon iallafall sen på eftermiddagen kanske jag tar med mina två pärlor till stugan, så vi hoppas helt enkelt på bra väder! 

- söndag

Mötte upp min fina pojke på stan för att käka lunch sedan åkte vi hem till mig och bara tog det lugnt. Nu ska jag sätta mig framför tv för att kolla på fotboll, åff spelar så går ju faktiskt inte att missa haha! Skön vecka som börjar nu, knappt några vanliga lektioner förutom på fredag.. Härligt :)

- gammal bild på mig och älsklingen.. nykära hih

- 5/5

Är hemma hos Embla och Nora just nu med Sandra, vi har precis solat lite. Om ett tag ska vi ner mot stan för att njuta av den underbara solen. Skriver mer sen igen, hejs :)


- friiday

Haft ett jättebra fredagskväll med världens underbaraste pojkvän som åkte hem för ett tag sen. Nu kollar jag på Big brother med syster och sedan ska jag sova, jag mår inte bra.. Dags för värktabletter. Hörs!


- 2 pic's


- home

Hemma från skolan idag eftersom jag inte kände mig speciellt pigg. Funderar på att gå ut i solen och lägga mig snart, men först måste det sluta blåsa. Ha det bra :)


- underbart väder!

Har solat massa idag men har inte hänt så jättemycket men det kommer väl får man hoppas! Ikväll ska jag på fotboll med familjen, ha det gött!


- My love!

Jag trodde inte det var möjligt att man kunde älska en människa så mycket. Men efter dom är underbara 6 månaderna är det bevisat, åh jag är så lycklig med dig!!


- old pic's



- jag lina & embla. åååh vad jag längtar till sommaren då man kan vara ute i stugan och överdosas med massa sol och bad.


- bra kväll igår!

Hängde med underbara vänner och träffade även min älskling på stan! Har precis kommit hem från Sandra och nu ska jag sätta igång att plugga inför matteprovet imorgon.. Hörssss sen!


RSS 2.0