- Former är snyggt!

Sitter och kollar på "top model Sverige" och kan inte riktigt förstå hur en smal pinne utan former kan vara en bra modell? Former är snyggt! Äeh tycker sånt är bedrövligt..


- Graverat in..

- Vi graverade våra halsband för ett tag sen, med varandras första bokstav på framsidan och vårt datum på baksidan. Suddiga bilder, I know.

- Grattis älskade vän! <3


- Mmh härligt!

Kom nyss hem från skolan eftersom jag mådde skit och spydde, riktigt nice asså! Nä nu ska jag bara ta det lugnt för orkar typ ingenting. Hejs!


- Filmtips!

- Sjukt bra, rolig och sorglig film. Starkt rekomenderad!

- I can't explain.

Har varit en slapp och skön dag med världens finaste pojkvän som precis har åkt hem. Det är så himla svårt att beskriva min kärlek till dig, hjärtan bubblar helt enkelt över. Känslan är underbar och den kommer alltid finnas kvar. Jag älskar dig otroligt mycket ♥

- Godnatt!

Har spenderat kvällen med Embla och Nora. Var hemma hos mig först sen gick vi hem till dom och chillade, fin fint! Pappa hämtade mig nyss så nu snackar jag med min pojk och ska snart sova. Puss!


- Firade min älskade syster igår, grattis!

Vi drog ett gäng och käkade på restaurang, jätte gott och trevligt :)


- Bra kväll igår!

Hade en super bra kväll med ett gäng tjejer igår och hamnade tillslut nere i stan. När jag blev trött mötte älsklingen mig och så gick vi hem till honom och sov. Finns nog inte bättre än att vakna jämte någon man älskar hihi.. Kom nyss hem och ska strax hoppa in i duschen, skönt!


- Mys på torino med älsklingen!

Såhär firar vi vår månadsdag :) sen ska vi hem till mig och mysa hela kvällen, oså sover han hos mig. Ha det bra puss!


- Utan dig vid min sida vore jag ingenting.

Har varit tillsammans med min underbara pojkvän i 3 månader idag, tiden går så himla fort. Jag älskar dig Robin ♥

- Nu får det vara nog.

Har suttit några timmar nu med huvudet ner i matteboken, så bara att göra mitt bästa imorgon. Nu ska jag snart hoppa i säng för att läsa typ 20 sidor och sedan sammanfatta tills imorn.. Ja man kan ju undra hur man ska hinna med allt? Orkar inte tänka på det just nu. Godnatt sötisar! :)


- Dags att plugga!

Drog hem till mig med min älskling efter skolan, vi somnade direkt.. Sött! Nu ska jag sätta igång och plugga inför provet imorgon, go girl!


- snabbinlägg

Eftermiddagen har spenderats tillsammans med Elin, Maria och Embla. Har som sagt hunnit med att färga utväxten oså. Nu ska jag dyka ner i matteboken och sedan sova. Matteprov på torsdag, taggad! Hörs imorgon igen puss :)

Gymnasieansökan är nu gjord, check!

- Dags att färga utväxten, igen..


- Godnatt världen!

Ska bli så skönt att äntligen få sova.. Trots min sprängande huvudvärk och magvärk, underbart! Nä men hoppas på lite sömn i alla fall. Godnatt!


- Äter faktiskt inte hela tiden..

Mellis med Maria och Embla, det satt fint!


- Godnatt folket!

Säger bara en sak asså - känslan som uppstår när man ska lägga sig ner i en nybäddad säng.. Åååh haha, nu är det bara älsklingen som fattas ;) godnatt!


- 15:32

Hallå där! Hemma nu igen, har verkligen haft det jättemysigt. Nu väntar jag på mat och sedan får jag se vad som händer ikväll. Ganska trött så ska nog bara vara hemma. Puss!

- Lille Alfons!

Myser med Robins hund Alfons.. Skojar inte han är så liten att han får plats i handflatan typ, åh plutt! Nu somna han visst hihi.


- Dags för lördagsmys!

Nu ska jag till min älskade pojk och sova där. Ha en bra kväll folket, hejs! :)


- Maaaaaat!!


- Gaaaah..

Är på så sjukt dåligt humör och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. Embla kommer som en räddare i nöden, tack och lov kära du! Ibland tror jag fan att jag är psykisktsjuk eller något, helt galet! Aja nu ska vi snart dra iväg och tjocka oss, underbart! Pusss


- Fredagsmys hos Sandris!

Hemma hos Sandris med henne och Emblish, myyyys! :D

 


- Min älskade plutt!


- Tvmys!

Blev ingen skola för min del idag heller men ska försöka orka med morgondagen.. Mår allt lite bättre som tur är! För kan inte påstå att det är roligt att bara ligga hemma och glo. Sköt om er :)


- Godmorgon världen!

Ligger i sängen helt död med huvudvärk och förkylning.. Hoppas att det blir bättre snart i alla fall. De va allt för mig, hejs!


- Förkyld..

Har gått och blivit förkyld, åh vad underbart! Det bästa av allt är nog att jag knappt kan andas haha.. Aja sitter i alla fall framför tvn efter en slapp eftermiddag med pojken min. Vi hörs imorgon igen puss :)


- Jobbas för fullt..


- Handlar med Embla, kul haha..

Embla blev visst lite trött i benen tror jag, stackarn. Maxi borde inskaffa fler sittplatser. Hejs!


- Skön söndag.

Har precis kommit hem från älsklingen. Somnade visst i hans famn förut så kanske bäst att jag går och lägger mig tidigt ikväll ;) Men först ska jag hinna med och plugga lite, vi hörs imorgon igen!


- Godmorgon!

Vakna för inte alls så länge sen. Nu ska jag snart äta lite frukost/lunch. Efter det fixa mig och sedan försöka ta mig hem till älsklingen min.. Synd bara att det är en bit haha ;)


- 22:46

Inte riktigt på humör just nu och min pojke åkte precis hem.. Hmm ja, godnatt eller något!

- lördag

Hallå där! Har precis kommit ur duschen. Ska träffa min pojk idag, kanske blir bio oså ikväll vi får se. Ha det gött :)

- Livet är som en karusell.

Ingenting kommer någonsin vara perfekt, men det kommer alltid att finnas positiva saker som överväger det dåliga. Det gäller bara att släppa in de goda tankarna och göra det bästa av situationen. Jag lovar, det blir inte bättre av att man klagar. Hur ska man annars kunna skilja på bra och dåligt om allting ansågs som "perfekt"? Många funderar säkert på vad som är meningen med livet.. Jag tror att alla har olika meningar med sitt liv, för människor är som sagt olika. Vi har alla gått i genom svåra tider i våra liv, men det ena skiljer sig från det andra. Livet har både sina med -och motgångar. Och det är motgångarna som stärker oss i medgångarna. Vi lär oss även av våra misstag, för utan dom skulle vi aldrig kunna anse vad som är rätt och fel? Många säger att livet är hemskt, men tänker man efter noga så har i stort sett allting som har med livet att göra - en logisk förklaring. Vi ska istället vara glada att vi fick chansen att uppleva allt det roliga i livet, trots det negativa. Det finns faktiskt dom som har det värre. Alla är lika mycket värda - och vi är bara en på miljarden.

Always Look At The Bright Side Of Life <3

 


- Fridaaay

Halloj! Riktigt skönt med fredag nu, kvällen ska spenderas med Embla. Har precis tryckt i mig lite mat med familjen och nu ska jag vänta på att hon ska höra av sig. Hoppas ni också får en bra kväll!

22:21

Hejsan! Har varit med min fina pojke hela dagen och så kom även Lina en stund. Nu tar jag det bara lugnt och ska göra mig redo inför natten.. Är så trött! Skönt med fredag imorgon som börjar med skola och sedan spenderas tillsammans med Embla. Hörs imorgon igen puss! :)

- My Heart Belongs To You

Fått lite frågar angående mitt förhållande så hade tänkt att svara lite.. 

Har aldrig tidigare fått känna på den där känslan och glöden när två personer verkligen älskar varann, och nu kan jag säga helt säkert att - det är underbart! För mig är ålder bara en siffra och så länge man trivs ihop så har det inte alls någon betydelse.
För inte är det väl mening att man ska gå runt och vara olyckligt kär? För det är de värsta dom finns. Jag hade gett upp hoppet om att hitta någon som man kunde dela allting med.. Trygghet, närhet, ärlighet och kärlek. Var även rädd för att bli sårad igen. Men idag ångrar jag inte en sekund att jag tog chansen med dig. Finns nog många som har missuppfattat det hela - Äkta kärlek är inte när man säger att man älskar varann, utan när man visar att man verkligen gör det.



- 20:55

Efter skolan tog jag och min pojk bussen hem till mig, myst hela dagen och nu ska jag ladda inför ännu en tråkig skoldag. Tur att man har underbara vänner som lyser upp skoldagarna i alla fall! Har inte så mycket mer att säga än att vi hörs imorgon igen, puss! :)

- Parfym Jennifer Lopez!

Fick den här parfymen av min älskling när han kom hem från USA, så gulligt! :)


- 19:20

Hej på er! Har precis fått i mig lite mat efter att ha kommit hem från pojken min. Har haft två helt underbart mysiga dagar med honom och litelite redo inför skolan imorgon. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och lägga mig framför tvn. Hoppas ni också haft en bra dag, hejs! :)

- Godmorgon

Nu har jag och min älskade precis gått upp från sängen för att äta frukost. Senare åker vi hem till honom för att spendera dagen där. Skola imorgon igen så bäst att ta vara på tiden, puss! :)


- äntligen, vad jag har väntat..

Nu kommer min älskling hit snart, åh vad jag har längtat ihjäl mig! Så nu ska vi ta igen all missad tid. Han sover här inatt och imorgon ska vi nog hitta på något skoj. Livet kan inte bli bättre nu! :) Som ni förstår lär det inte bli någon mer uppdatering idag, pusshej!
- Jag älskar verkligen dig min finaste ♥

- Lördag 7/1

Godmorgon på er! Helt ärligt så känns det som jag i stort sett sovit bort hela lovet haha.. Kanske man ångrar en aning nu eftersom skolan börjar snart igen. Just nu ligger jag iaf framför tvn och tar det lungt, lat? Ja! Hörs senare igen pusshej! :)


- Nu finns..

IdolRobins nya album ''Versions" på Spotify, fy så härligt! Lyssnar järnet :D


- 15:26

Tjenis penis! Har precis snackat med min älskade som snart kommer hem, åhh vad jag längtar! Nu ska jag snart iväg och handla med mamma och ikväll träffar jag nog ett par brudar. Känner att detta lov har gått oerhört fort men det är ingenting som jag har emot just nu eftersom jag har väntat hela lovet på min pojk hih.. Hoppas att ni får en bra dag, puss & kram :)

- Mat är det beste!

Har precis ätit super god mat med min älskade familj, nu bara rullar jag fram haha.. Senare ska vi trycka i oss lite kladdkaka också, inte helt fel minsann ;) Tills dess ska jag mysa med syster framför tvn. Hej så länge!


- 15:07

Hej på er! Har varit en ganska slapp dag, va nyss med Elin som precis drog hem. Snart ska jag iväg med familjen och handla sedan blir det matlagning.. Men det bästa av allt - god mat ;) Skriver nog mer senare igen, ha det bra hejs!

- Tvmys!

Sitter framför tvn med Embla och Nora. Vi var på maxi förut och fikade så nu orkar vi knappt röra på oss mer haha ;) Hoppas att ni får en bra kväll, puss!


- Sötis!

Att bli väckt av en liten lurvig hund är nog det bästa haha!


- Film next!

Hej på er! Vi har vart iväg och köpt chips och läsk så nu blir det film, mysigt! :) Puss!


- Mobilbloggar lite

Skapligt skönt att kunna blogga från mobilen nu, vilket innebär fler inlägg när jag inte är hemma.. Kanon! Är med Lina i alla fall som ska sova här inatt. Vi har suttit och segat oss hela dagen framför tvn. Hörs senare igen puss :)


- 20:23

Sitter och tar det lugnt med Embla hemma hos mig. Har vart trött hela dagen så funderar på att sova tidigt idag. Imorgon ska jag träffa Lina som jag inte umgåtts med på jättelänge, så blir det en övernattning också.. Mys! :D Hoppas att ni haft en jättebra dag hejs.

- welcome home my baby!

- Just nu ligger det en Iphoniii på mitt rum och laddar.. Får vänta med att använda den tills imörn. Oh no I can't wait :(

- Julinnebandy med skolan..


- Hej på er!

Väcktes av att telefonen ringde och det var från telia. Så nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig och sedan åka ner på stan för att hämta ut min Iphoniii.. Det kan inte bli så mycket bättre just nu ;) Dock ska den ligga och ladda i typ ett dygn men det klarar jag nog. Hörs senare puss :)

- lite från arkivet 2011


- nyårsafton

- Några bilder ifrån dagen/kvällen.

- Godmorgon

Hade i stort sett en riktigt bra kväll igår med underbara vänner. Ett bra slut på året och en bra start på det nya året helt enkelt. Nu har mina nattgäster precis åkt hem så nu ska jag bara ta igen mig och kolla film hela dagen. Slänger upp lite bilder från igår senare, hej så länge! :)

- Önskar alla ett..

- 2011 har bestått av både motgånar och medgånar, tack alla underbara människor som gjort det bra. Nu hoppas jag på att 2012 ska bli minst lika bra. Puss :)

RSS 2.0