- Sunny day today!

Helt sjukt hur vädret går från svinkallt till strålande sol hela tiden. Nu hoppas jag att vädret håller i sig, vill ha vår nu och inte äcklig vinter. Gick runt på stan med ett par härliga brudar och sedan njöt i solen.
Nu måste jag äta eftersom jag inte har gjort det idag, svimmar snart haha..


- Mys dag!

Gick en sväng på stan med tjejerna, fixade lite överraskningar. Sedan mötte jag upp min älskade och gick runt lite och kollade, efter de trampade vi hem. Nu har vi myst hela kvällen vilket är det bästa jag vet. Att ligga i din famn och känna hur du andas, medans du ligger och förklarar för mig hur mycket jag betyder. Åh det är så gulligt, älskar dig så himla mycket!!

Nu är jag sååååå trött och funderar på att skippa BB ikväll och sova istället, måste bara plugga litelite först. Vi hörs folket! :)

 


- Come on?

 

Men gud vad tråkiga ni är som inte ställer några frågor.. Dock är det upp till er, har faktiskt inte det för mig skull ;)

Har precis varit ute på en lång promenad med Embla i nästan två timmar.. Bara gick och gick, så himla skönt. Och vi som alltid har så himla mycket att snacka om jämt. Underbara du!! ♥ Nu ska jag bara mysa framför den nya tvn sedan sova. Vi hörs!

 

image description

 


- Let's go?!


- keep on walking


- Oh I swear to you, I'll be there for you.

- Melodifestivalen 2012

Tycker inte att melodifestivalen var någon höjdare iår, men jag har i alla fall några favoriter. Ulrik, Danny, LoreenDead by april och Molly. Liksom Ulrik är det helt omöjligt att kunna motstå, Danny kom jag på att han var sjukt snygg när jag såg han på rix fm och asbra, Loreen är bara grym helt enkelt, Dead by april är inte min stil men jag kan liksom inte låta bli att sjunga med. Dock ett stort minus för det värdelösa, ja vad ska man kalla det. Skrik/spya? Och så Molly som är sjukt snygg och har en fantastisk röst.  Sen är det någon snubbe som skulle va bra om han inte var wannabe Eric Saade. Haha så där ja!
Vem/vilka är era favoriter? :)

- four months

Jag är en sån människa som typ aldrig blir helt nöjd, både bra och dåligt enligt mig. Har återigen ändrat färg på bloggen och lär ske snart igen antar jag. Det är faktiskt kul med lite förändring. Ska försöka att få ihop en ny header också, sen kanske kanske jag är helt nöjd..
Nu måste jag fixa mig lite och sedan sätta igång med pluggandet, vilket inte är min starkaste sida. Ikväll ska jag äntligen på träffa min pojk som har varit borta hela lovet. Vi har varit tillsammans i 4 månader idag också, jag älskar dig Robin

- Godnatt världen!

Hemma efter en skön kväll med trevligt folk. Snackar med min älskling i telefonen nu och ska snart sova. Längtar som fan tills han kommer hem, så jag kan få pussa lite på han! Godnatt och sov gott, hejs :)


- Älskar dig min pärla!

Ska träffa Embla ikväll, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Är sugen på något galet! Har varit rätt lugnt det här lovet så kanske dags att ta tag it? Eller så blir det helt enkelt bara en myskväll framför melodifestivalen. Hmm.. Svårt beslut ;) Ha det bra!

- nytt nytt nytt

Hallå där! Har gjort om bloggen lite nu, var så himla trött på den gamla. Så vad tycks? :) jag är inte helt nöjd ännu..

- blue and red



- jag försöker vara stark.

Ska försöka att vara lite mer positiv här på bloggen, annars är det inget roligt att läsa. Nu hade jag tänkt att fixa iordning mig lite och sedan ge mig ut på en långpromenad med hög musik i öronen, det behöver jag. Så himla skönt att gå och gå men inte veta vart man ska haha?

- Friday

Idag är det en sån dag man är trött och inte orkar någonting. En sån dag man bara tänker på allting som man gått igenom i livet och personer som man saknar. Men vad gör man åt saken? Jo ligger kvar i sängen och klagar.. Bra jobbat! Ha en bra dag allihopa


- sunshine

Hej på er! Jag och Elin promenerade hem till Maria, snart kommer Embla också. Vet inte riktigt vad som händer under dagen men det får vi helt enkelt se. Håller på att baka just nu, göttans! Skapligt fint väder ute så idag drog jag på mig skinnjacka, efterlängtat!


- Myser

Har systerkväll med underbara syster. Käkat middag och efterrätt. Nu kollar vi på film och bara myser.. Härligt!

 


- askopwejko, blir så trött..

Säger bara en sak, västervik är inte direkt någon dröm stad. Här bor det så sjukt många patetiska människor som ser ner på allt och alla. Fattar inte hur man kan se ner på en persom man inte känner, varför dömma utan att känna? Snackar en person skit om en annan, så tycker den personen likadant. Hallå jag fattar inte? Det mesta är faktiskt bullshit, trust me.
Jag är inte personen med det bästa självförtroendet. Tror inte heller att jag är världens snyggaste, bara idiotiskt. Försöker ge alla en andra chans, hjälper tyvärr inte om den andra personen inte bjuder till. Har träffat sjukt många underbara personer som jag tidigare trott inte varit något för mig, det har fått mig på andra tankar. Dock finns det fortfarande dom som tror att dom är värda mer än alla andra. Lär känna mig, innan du dömmer mig.

- 01:13

Haft en mysig dag med Amanda, på kvällen drog vi hem till Anna och chilla, sedan ut. När jag kom hem drog jag ett big brother häng med mina störda vänner Emblish, Sandrey och Mallanfrallan. Precis snackat klart med älsklingspojken som jag saknar sååååhär mycket! Nu ska jag sova för är sjukt trött. Godnatt världen :)


- Mot stan!

Ska ner på stan med Amanda nu, fika lite oså. Fint väder är det också, snart vår kanske? Hörs senare puss :)


- 19:45

Skakar i både armar och ben efter ett tufft träningspass, men så skare vara!! Nu ska jag slappa framför tvn och senare blir det att kolla på big brother. Ha en skön kväll :)

- Kunde inte motstå..

Hallå där! Kunde inte låta bli att baka lite. Vid 6 ska jag träna med Embla, välbehövligt!


- längtar till sommaren..


- Då kommer jag befinna mig här en vecka med familjen, underbart!

- Bra söndag!

Shoppat en massa idag och är nöjd med mina inköp. Har nog dock inte så stor ork att lägga upp bilder på allt, men får se! Om typ en halv timme börjar en ny säsong av big brother, fy så härligt! Ha en skön kväll puss :)


- Mot Norrköping!

Nu är vi vakna och ska snart åka till Norrköping, idag ska det shoppas!


- Tvmys!


- Lööördag!

Hallå där! Haft min pojke här över natten som precis åkt hem. Han ska va i Sälen hela lovet så kommer sakna honom jättemycket.
Senare kommer lina hit för lite kvällsmys, blir melodifestivalen oså. Imorgon åker vi till Norrköping och shoppar, härligt!!


- Loooov, fy så skönt!!

Ibland är jag på riktigt dåligt humör.. Förlåt alla i min omgivning men mest synd är det väl om pojken min som får ta all skit när jag är sur, haha! Ska snart käka och senare kommer han hit för att mysa och stanna över natten, underbart! Ha en riktigt bra fredag nu puss :)


- 21:10

Hemma efter träningen, känns riktigt bra i kroppen. Nu ska jag gosa ner mig under täcket och läsa världens tråkigaste engelska bok, tyvärr jag måste.. Skönt med helg imorgon iallafall, blir fredagsmys med min finaste pojk :) Godnatt!

- "En gång i Phuket" rekomenderas!


- plugg, sen träning!

Ska sätta mig och plugga lite innan träningen ikväll, men först måste jag få i mig lite mat så jag orkar med 2 pass. Jag är inte direkt typen som tränar flera gånger i veckan.. Det ska de bli ändring på. Man mår så mycket bättre av att träna! Eller hur? Slänger nog upp ettt inlägg senare, dock har jag rätt mycket plugg som måste bli klart. Stress stress stress.. Typiskt mig att alltid skjuta fram det istället för att göra det direkt.


- I hope..

Har spenderat dagen efter skolan hemma hos min fina pojke, ovanligt ohja ;) Nu blir det tv resten och kvällen, sedan sova.. Åh va välbehövligt! Ett stort plus på att jag får en timmas sovmorgon imorn. Bättre det än inget! Imorgonkväll fixar jag träningskort och kör 1 eller 2 pass med Embla.. I'm ready!!

På tal om annat.. Läste nyss underbara Sandras blogg och det gjorde min kväll. Kommer aldrig glömma tiderna när det var vi tre, dag och natt. Det var en av utav de underbaraste tiderna i mitt liv. Jag var lycklig, riktigt lycklig. Jag försöker blunda för att se verkligheten, det är inte vi tre längre. Inte på samma sett som förr. En vacker dag kanske vi står där tillsammans igen, hand i hand. Det är en av mina stora drömmer just nu. Jag älskar er, glöm inte det.



- Trött efter en bra dag.

Har kommit hem från bion nu och en mysig eftermiddag med älsklingen. Kan inte riktigt beskriva mina känslor till dig med ord, har aldrig känt såhär förut i hela mitt liv!
Fick alla hjärtans dags present av min älskade mor, henne får man inte glömma sådana här dagar. Älskar min familj och framför allt, min fina syster.
Nu ska jag gosa ner mig i sängen och ladda om inför ännu en skoldag imorgon. Godnatt kära ni, hoppas ni haft en bra dag för det är ni alla värda. Puss!


- alla ♥ dag

Ska självklart spendera dagen med världens finaste pojkvän. Blir mys på stan och bio (en gång i phuket) hört att den är jätterolig så har riktigt höga förväntningar. Ha en mysig dag för det ska jag :D


- 20:21

Efter en vinterpromenad idag med några i laget gick jag och min pojke hem till mig och värmde oss. Just nu sitter jag framför tvn och bara tar det lugnt, imorgon är det en ny skoldag.. Kämpa sista veckan innan lovet nu! Hörs imorgon igen då det är alla hjärtans dag :)

- På promenad..


- Ulrik var grym igår!

Antar att det finns fler som tyckte det!? :)


- snart ny vecka..

Hade i alla fall en jättebra kväll igår. Massa gott, film och snack. Nu har jag precis käkatkina mat och ska strax iväg och handla med mamma tills imorgon. Utedag med laget och jag måste köpa något gott att ha med mig. Resten av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt, har inte sovit så jättebra inatt så jag är ganska trött. Ha en bra kväll allesammans! :)

- Dags för melodifestivalen!

Har nyss käkat pannkakstårta, göttans!


- lördag 11/2

Ska träffa ett gäng härliga tjejer ikväll, melodifestivalen och en massa gottigheter står på schemat! Stannar även över natten. Men innan det ska jag spendera ett par timmar med världens underbaraste pojkvän. Fler inlägg kommer senare.
Ha en bra dag pusshej :)

- Fredagsmys är det bästa!

Myser med älsklingen framför tvn, finns verkligen inget bättre! Kollar på the voice Sverige och käkar chips. Nu ska vi fortsätta mysa.. Puss!


- Sitter i skolan..


- Trött som vanligt..

Så hade tänkt att gå och lägga mig nu, alltid härligt med några extra timmars sömn ibland! Vilket har blivit nästan varje dag nu, så skönt! Ska bara prata klart med min älskling först. Imorgon är det fredag vilket är underbart. Godnatt!


- Np, done!

Har suttit och skrivit i typ två och en halv timme typ, det tar på krafterna men nu är det gjort.. Skönt! Har lektion snart och sedan lunch. Skriver ikväll igen hejs :)


- Onsdag

Slutade runt 1 och gick hem till älsklingen med honom. Har varit där hela dagen och kom hem precis. Haft det jättemysigt och bra som vanligt. Nu sitter jag framför tvn och peppar inför 2 timmar och 40 minuters nationellt prov imorgon, kul.. Ha det bra!


- Viber free call

Laddade ner "Viber free call" igår, funkar jättebra. Man ringer, smsar och mmsar gratis till ALLA som har laddat ner och aktiverat appen, gör det du oxå! :)


- Min otursdag igår..

Började med att jag åkte till skolan och gick av vid busshållsplatsen och hade mobilen i knät, vilket jag inte tänkte på. När jag kommit in till skolan kom en äldre kille springandes efter mig och sa att jag hade tappat min mobil vid busshållsplatsen och att jag skulle kolla om den låg kvar. Jag kom i chocktillstånd och sprang, bokstavligt sprang dit och den var borta. Letade i snödrivorna osv.. Men ingen iphone där. Min telefon är mitt liv så tårarna bara sprutade haha, gud vilket kaos det blev. Ringde mamma och åkte till polisen och anmälde. Så den blev alltså snodd på ungefär 1-2 min, åh vilken jävla tur jag har ibland ;) Men försäkringsbolaget fixade en ny till mig på bara en dag och jag behövde bara betala 800.. Helt ok asså. Nu är jag glad igen, sköt om er!

- I'm back

Har inte bloggat något för jag inte har varit på humör.. Men nu är jag tillbaka igen! Berättar senare om hur det gick till när min mobil blev snodd, skaplig kaos. Har i alla fall fått en ny idag av mitt försäkringsbolag, tack och lov! Hörs snart puss :)

- Godnatt!

Haft en jättebra dag i Linköping.. Kvällen blev dock inte lika bra, vart ganska jobbigt. Men som tur var somnar jag i min älsklings famn. Godnatt vi hörs imorgon :)


- Mot Linköping!

Sitter i bilen med familjen + Robin och är påväg till Linköping för att träffa släkten. Hörs ikväll :)


- Melodifestivalen med Elin.

Sitter och kollar med Elin, kan inte påstå att det är något vidare asså.. Längtar till nästa lördag då Ulrik är med, åh underbart ;)


- Bakat..

Noblessekakor.. Gillar eller snarare älskar man choklad är de starkt rekommenderade!

 


- Sunny Saturday

Godmorgon! Efter att min pojke åkte hem igår gick jag och la mig, var så trött efter den tråkiga skolveckan. Vakna nyss och nu ska jag käka lite frulle. Har inga planer inför dagen men kanske träffar Robin ikväll eller något. Ha en bra dag :)

Blir så irriterad på att det inte går att kommentera inlägg som är ''mobilinlägg'', någon som vet hur man ändrar det?

- Film mys med älsklingen!

Chips, dip och fanta exotic.. Mmh perfekt! Och sedan ett avsnitt av Irene Huss :)


- Lite nattankar, godnatt!

Tänk er ett liv om inte kärlek fanns. Eller om man helt enkelt inte visste vad det innebar. Alla behöver vi någon att hålla om.. Pojkvän, vän eller familjemedlem, kvittar! Alla sorters kärlek är underbart. Livet är tufft men med någon vid sin sida klarar man det mesta. Man måste helt enkelt bara se det från den ljusa sidan. Jag har de jag behöver och är lyckligare än någonsin, trots motgångar i livet.. Vill bara tacka alla underbara människor som förgyller just mina dagar, ni är värdefulla för mig!


- Tröjan du hatar

- lovar, sätter sig på hjärnan direkt..

"Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna
nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan
och jag går i dagar i tröjan du hatar"

- Hallå där!

Blev en mysig fika på stan med Embla efter skolan, välbehövligt vill jag lova.. En kycklingbaugette satt ju inte helt fel i magen ;) Nu ska jag plugga lite engelska och sedan sätta mig framför tvn, hörs!


- 1 bild från dagen

Var på brandstationen idag med klassen, snygga brandhjälmar vi hade på huvet haha!


- Onsdag!

Hemma hos min underbara pojkvän och tar det lugnt, skönt! Snart ska vi käka och senare ska jag hem. Vi hörs :)


RSS 2.0