- Jag älskar dig Embla♥


- Gårdagens inköp..

Mascara från Maxfactor 139:- 89:- / Örhängen JC 90:- 45:- / Stickad kofta Vero Moda 199:- 100:-

- död eller levande

Känner mig helt döende efter att ha gett sig ut på 5km.. Gympa är nog bland det värsta även fast det är jävligt skönt ibland! Nu blir det en lååång dusch och sedan träffa Embla. Matlagning och mys står på schemat :D Bilder på inköpen kommer!

- mys på stan

Hemma efter en mysig kväll på stan tillsammans med finaste Embla. Rea både lite här och där.. Det älskar vi :)
Bilder på vad jag fick med mig hem kommer under morgondagen. Nu ska jag plugga och sedan kolla på Idol. Hörs!

- Nu, tjejkväll!

Embla kom för inte alls så länge sen, nu ska vi ner på stan och gå på tjejkvällen! Hööööörs :)

- I love you my girl.


- André Zuniga ♥

- Jag ryser när jag hör din röst, det bara é så. Du är bäst!!

- the one and only

Hallå där! Har alldeles nyss kommit ut från duschen efter att ha haft friidrottsdag med hela skolan.. Blev en tredje plats för oss.. Vilket vi ska vara riktigt nöjda med! Vi är liksom bäst hursom :D Ska ta på mig lite snabbt och sedan iväg med mamma. Slänger upp flera inlägg när jag är hemma igen. Kärlek till er!

- onsdag 28sep

Tjena snyggingar! Slutade tidigt idag vilken är riktigt skönt. Inte hänt så mycket i skolan idag förutom att vi var på teater.. Den var riktigt sjuk om man säger så haha! Ska som sagt till Amanda senare ikväll men först ska jag ta tag i plugget.
- Bild från i somras.

- Minne

- Den här dagen lär jag aldrig glömma.. Har nog aldrig regnat så mycket som på Rix Fm i Linköping haha! Dumma var vi och åkte ändå dit. Men det var fan i mig värt det!

- fullt upp

Förlåt för dålig uppdatering idag! Lång skoldag, sedan ner på stan en sväng. Hem och käka, efter det kom Embla. Vi gick en promenad till TR för att sola.. Riktigt härligt! Man blir ju så blek när solen inte bränner längre :( Har precis kollat på Idol och nu sitter jag bara och tar det lugnt. Haft fullt upp helt enkelt! Ska kolla vilka som går vidare vid tio och sedan ska jag hoppa i säng. Imorgon sover jag hos Amanda och på torsdag är det friidrottsdag, därför kommer inte updaten vara på topp! Men kanske tidsinställer lite inlägg.. Who know ;) Hörs puss!

- myskväll

Hemma efter en mysig kväll hos Embla.. Blev att kolla på både fotboll och Idol. Riktigt härligt :) Tycker ni att rätt personer gick vidare i Idol? Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker. Nu ska jag sätta mig framför tvn och sedan sova. Hörs sötisar!

-

I will never stop smiling.

- död

Sitter och dör lite efter ett sjukt segt och jobbigt gympapass.. Idag tog det verkligen emot, men vi behöver inte gå in på detaljer. Ska hoppa in lite snabbt i duschen och sedan cykla bort till Embla för att att käka. Hoppas jag inte svimmar på vägen haha! Bäst att skynda på nu, uppdater mer lite senare. Pusshej!

- godmorgon..

Godmorgon sunshines!:D Blev att gå upp tidigare idag, vilket inte alls är någon höjdare! Ska cykla bort till tandläkaren om en stund och sedan möta upp tjejerna för att åka till skolan. Ska försöka att hitta prao efter skolan.. Eftersom vi har det nästa vecka.. Det är verkligen panik just nu haha!

- Robert Gustafsson

- Det här kommer bli söndagarnas underhållning, tro mig! haha :D

- dags för plugg..

Har spenderat några timmar med Amanda. Nu ska jag sätta mig framför tvn och plugga, det behövs allt ibland! Det är nog det sista jag gör innan jag går och lägger mig. En ganska lugn och skön kväll helt enkelt. Hoppas att ni haft en bra dag:)

- söndag

Hej på er! Har precis kommit ut från duschen, ska fixa mig och sedan cykla bort till Amanda. Får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på.. Måste hinna med och plugga ikväll oxå! Jaja det behöver jag inte tänka på just nu. Hörs sen! :)

- Never lose your faith.


- Muffinsbak med Embla!

- Så sjukt jävla goda blev dom, mums!

- dags för fredagsmys!

Fredag och äntligen dags för fredagsmys, de måste nog vara bland det bästa som finns! Har precis käkat med familjen och nu sitter jag och smälter maten. Senare blir det Idol och Embla kommer förhoppningsvis hit. Nu ska jag fixa något gott till kvällen.. Hörs senare pusshej :)

- Jag, bild i repris.

-

- Vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer. Längtar efter något som kan rädda mig.

- 21:24

Efter skolan blev det bara att ta det lugnt. Imorgon väntas elevens val och jag ska ha bageri, baka måste nog vara det bästa :D Nu blir det att sätta sig framför tvn innan det är dags att hoppa i säng. Ha det gött så länge, pusss!

- Stero Hearts


- Brandövning med klassen

- Snodde två bilder av Amanda.. tuffa vi är haha :D

- Godmorgon!

Godmorgon alla bloggläsare! Skriv ett litet inlägg innan jag drar iväg på brandövning med klassen haha :) Sitter och väntar på att Sandra och hennes pappa ska hämta upp mig. Igår var Embla här, blev mys framför tvn. Och säger åter igen haha, vi älskar mat ;) Nu måste jag skynda mig, ha en grym dag så hörs vi senare igen pusshej!

- saknar värmen

- Bild ifrån stugan.

- crazy day

Hejsan! Kom alldeles nyss hem från Sandra, där jag och Embla har spenderat eftermiddagen och kvällen. Nu ska jag fixa det sista innan det är dags att hoppa i säng. Är trött efter en hel dag av ätandes.. Det är sånt som händer när man umgås med dom flickorna haha! Kort skoldag imorgon, skönt.. Godnatt sötisar pusss :)
- Ni är efterblivna och behöver hjälp haha.. Men jag älskar er ändån♥

- 16:44

Gick superbra på agilityn idag, Olga var jätteduktig. Var med Lina efter det, kom nyss hem och ska snart äta. Är så sjukt trött att jag funderar på att gå och lägga mig en stund. Får se vad som händer senare ikväll, orkar typ ingenting just nu.

- Andreas Larsson


- Så sjukt jävla grym, synd dock att han är så sjukt nervös haha. Go go!

- godnatt folk

Ligger just nu i sängen och myser lite med världens gosigaste vovve! Imorgon är det ingen vanlig skoldag utan elevens val.. Så jag ska ta med mig gullet och dra på agility, kul! Efter skolan blir det nog att träffa Lina eftersom det inte blir allt för ofta. Slänger upp flera inlägg imorgon istället, ha det bra så hörs vi puss! :D

- min ögonsten.


- hey där

För det första, förlåt för dålig uppdatering. Men det kan ju faktiskt inte alltid vara på topp ;) Kom nyss hem ifrån Amanda,
vi har snackat och fikat. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt.. Blir väl att kolla på Idol och sånt. Hörs sen puss

- 20:00

Hej på er! Var med Sandra och Embla förut, lagade mat oså.. Myyys! :) Ska snart sätta mig framför tvn och bara ta det lugnt. Vad har ni för planer ikväll? Kanske kommer upp ett inlägg senare. Ha det bra pussshej!

- you're my angel

- en gammal vinterheader.

- Idol 2011

- Nu har alla auditions visats, har ni någon favorit? :)

- trailer breaking dawn

- Kan knappt vänta längre, vill se den nu nu nu! Någon mer som gillar twilight? :D

- ♥

- Girl you're amazing.

- Jag tipsar om..

- Liquid eyeliner från H&M, sjukt bra och billig!

- förkyld, buhu

Godmorgon! Blev en dag hemma för mig, det behövdes verkligen. Skönt med helg nu så man får chans att vila upp sig. Ska försöka att äta lite nu och sedan bara ta det lugnt. Ska försöka att vara lite mer aktiv på bloggen. Hörs sen! :)

- sängdags

Har inte riktigt bestämt mig än om det blir någon skola för mig imorgon, ska i alla fall hoppa i säng nu och försöka piggna till lite. Frågan är bara om jag kommer kunna sova någonting.. Mår inte så värsta bra, men det ska nog gå bra haha! ;)
Blir inga mer inlägg för idag, slänger upp fler imorgon. Godnatt puss!
- jag.

- 18:33

Känner mig inte alls speciellt bra just nu, näsan rinner och halsen värkar. Skippar att plugga just nu och kryper ner i sängen istället. Återkommer senare, ha det bra :D

- home

Hej på er! Slutade vi 3, cyklade hem i motvind, satte mig vid datan. Nu ska jag snart käka och sedan kommer Embla, blir att plugga resten av kvällen.. Det behövs ibland! Känns som jag håller på att bli sjuk oxå, hoppas verkligen att det inte är så. Jaja, dags att ta tag i livet nu så hörs vi senare igen. Puss! :)

- kvällskäk

Jag, Embla och min syster drog och handlade på Maxi. Sedan lagade vi mat och nu sitter vi bara och tar det lugnt. Får se vad resten av kvällen har att bjuda på, senare ikväll blir det iaf powerwalk, skönt :D


- mer inköp

Linne från Vero Moda 159:- / Skor från Dinsko 699:-

- mot stan

Har studiedag idag, blev en liten extra sovmorgon om man säger så ;) Nu ska jag fixa mig lite snabbt och sedan ner på stan med syster. Blir att äta lunch och kolla lite i affärer, mys! Slänger upp ett inlägg när jag är hemma igen. Ha det bra!

- nytt inköp


- Nya jeans från JC 499:-, inte det bästa bilderna men får duga! Bilder på skorna kommer imorgon :)

- my little cute baby

- Älskar dig obeskrivligt mycket, min älskade varelse på fyra ben♥

- bad update

Har inte haft tid för någon bloggning idag. Slutade vi fyra, drog en sväng ner på stan. Sedan hem för att äta och efter det direkt in i bilen för att åka på fotboll med familjen. Kom alldeles nyss hem och nu väntar min varma och sköna säng. Välbehövligt efter en lång och hård dag. Fick med mig ett par jeans och ett par skor hem från stan, lovar bilder tills imorn:)

- World Trade Center

igår var det exakt tio år sedan den stora katastrofen inträffade, det är någonting som ingen kommer glömma. Det visades på tv, i tidningar, på radion.. Överallt. Vill bara sända en tanke till alla som omkom den 11 september 2001 och till alla er som miste en nära vän eller familjemedlem. R.I.P

- goodmorning

Godmorgon! Nu är det bara att ta på sig och fixa sig inför en lång skoldag.. Men det här ska nog gå vägen! Regnar som tusan så blir nog bil till skolan, puuh :D Har inte tid att skriva så mycket mer, men det kommer ikväll. Ha en bra dag puss!

- gottigheter

- Lite av helgens alla gottigheter, mums!

- söndag 11sep

Tjena! Jag och Lina vaknade för inte alls så länge sen, har ätit frukost och precis duschat. Vi ska till Maxi och handla sedan laga mat. Tror att det blir grillat, man får passa på så länge det går! :) Bäst att vi skyndar på nu, puss!
- gammal bild på mig och Lina, älskar dig vännen!

- update

Vi har suttit och kollat på hey baberiba underkvällen och snackat. Nu ska vi ut och kanske möta lite folk. Hörs imorgon!

- filmmys ikväll!

Hej på er! Precis ätit god mat, innan det var jag ute och träffade några grabbar. Ikväll blir det filmmys med Embla, Linnéa, Sandra och Lina :D Nu ska jag fixa lite och sen ska jag upp och handla på Maxi. Vi hörs senare ikväll igen, ha det bra!

- a wonderful feeling

When I look at you, I smile like never before.

- fredagsmys, gött!

Hejsan! Väntar just nu på att maten ska bli klar, medans det spelas musik i mina öron. Efter det kommer Embla och då blir det tvmys och sen kanske vi drar ut och träffar lite folk.. Vi får helt enkelt se vad som händer :) Vad har ni för planer?

- Vart jag mig i världen vänder

- Spelas om och om igen här hemma.. Hjälp jag är beroende! Går och sjunger på den hela tiden också haha :(

- good night everybody

Uppdateringen är verkligen inte den bästa för tillfället, men det kommer.. Någon gång i alla fall haha ;) Precis käkat och ska nu göra mig iordning inför kvällen. Ska försöka att komma i säng så fort som möjligt nu, känner att jag behöver det. Träffade min vän Jonas en stund förut, sedan drog jag vidare hem till Sandra dit även Embla kom. Blev en massa snack och skratt framför tvn. Det var allt för idag, mer kommer imorgon. Godnatt puss!

- torsdag 8sep

Trött och sliten efter en lång skoldagen, det enda positiva är att det är fredag imorgon och snart helg.. Sjukt skönt! Just nu sitter jag och äter underbart god chokladglass och lyssnar på musik. Ska lägga mig i sängen och blunda lite. Hör av mig igen senare puss! :)

- Saknar mina gelénaglar ibland, dock blev naglarna dåliga efteråt. När det är som allra värst ryker mina naglar haha :(

- Moa Lignell, When I held ya

- sjukt bra.. plus att hon har skrivit låten själv!

- det skrämmer mig..

Tycker det är läskigt hur saker kan gå så fort.. Att man kan leva, men helt plötsligt vara död på så kort tid. Varje gång när man ska flyga tänker man "tänk om planet crashar'', sen läser man det här och då får man panik. Att Sveriges ishockey målvakt var med på planet som crashade i Ryssland och en massa andra människor.. Hemskt, R.I.P! 

- What's the point?

Varför ge upp så lätt, när man kan fortsätta att kämpa? Vad jag än gör.. Så tänker i alla fall jag aldrig ge upp! Saker och ting som man hör, kan låta helt annorlunda om man inte hör det från bådas håll. Bara för en person säger en sak så behöver det inte inte vara hela sannigen. Släpp inte något betydelsefullt i ditt liv bara sådär, man ångrar sig i slutänden. 
Alla är vi olika och ingen är perfekt.. So what's the point?!

- home sweet home

Godmorgon! Hemma ifrån en riktigt tuff paddling nu, det tog verkligen på krafter.. Har ont lite här och där men det funkar! Skönt att vi kom hem tidigare än vi skulle. Nu blir det direkt ner i sängen och ta igen de timmarna som gick förlorade. Hörs!

- I will never lose my faith.

- godnatt

Nu ligger jag antagligen i ett tält mitt ute i ingenstans.. Jag som är så sjukt mörkrädd undra hur det ska gå, haha! Hemma vid ungefär 11-12 imorgon. Slänger upp ett inlägg då, men tyvärr utan bilder.. Inte det smartaste att ha med en kamera ifall det blir spöregn! ;)

- Listen!


- Här har ni två till låtar med André Zuniga, jag får helt enkelt inte nog! :D

- Tummen ner för:

- Köpte den här ansiktsrengöringen för inte alls så länge sen, har testat den ett par gånger nu. Ska jag vara ärlig så tycker jag inte alls att den var speciellt bra som jag trodde, inget jag rekomenderar!

- ut på äventyr

Godmorgon alla fina bloggläsare! Idag ger jag mig ut på äventyr med klassen.. Kommer hem tidigt imorgon igen. Ska börja regna framåt kvällen, så vi får helt enkelt se hur det här ska gå haha! Tidsinställer några inlägg under dagen. Puss!

- André Zuniga Asplund

- Såg precis han på Idol.. Jag smäääälter!!
- En bättre version, listen!

- winterpic

- Jag i vintras.

- 13:53

Vaknade för inte alls så länge sen, nu ska jag äta frukost och efter det ska jag handla tills morgondagen. Ska ut på friluftsliv tillsammans med klassen.. Att paddla i 4-5timmar lär ju ta på krafterna, men det ska nog gå bra!

-

- Just say fuck you and smile.

- nu, duschen!

Hallå där! Är duktigt sliten sen gårdagen men nu är jag på banan igen haha. Ska alldeles starx käka grillat, galet gott! Men först ska jag hoppa in i duschen och sedan hem till Embla. Vad har ni för planer inför kvällen? :)

- heey

Sitter och lanar med brudarna hemma hos mig.. Vi är sååå coola haha! Kvällen har i stort sett varit ganska bra, men lite strul här och där.. Nu är allt lugnt, så nu tänker vi njuta resten av kvällen :) Känner att jag redan börjar bli trött men de ska det bli ändring på. Återkommer imorgon igen, ha det gött tills dess!


- new stuffs

Rosa läppstift Isadora 20:- / Ögonskuggor Isadora 25:-/ Mascara Maybeline 99:-

Ica Maxi har precis öppnat här i Västervik, de hade massa rabbater på smink.. Så jag passade på ;)

- vill vara brun, buhu!



- Hej bränna, vart tog du vägen? :s haha!

- 22:23

Hej på er! Sitter just nu framför tvn tillsammans med min kära syster, vi är lika slitna båda två haha! Kan knappt hålla ögonen öppna när jag skriver, då är det verkligen illa ;) Imorgon är det äntligen helg igen och det känns sjukt skönt.
Vad har ni för planer inför helgen?

- bild i repris, but I don't care..

- geee mig!


- Känner mig en aning sugen på en Iphone 4.. Frågan är bara om man ska vänta tills 5:an kommmer ut istället?

RSS 2.0