- take it easy

Nu är praoplats fixad, blir på ett café i stan tillsammans med Embla. Vet inte hur många ställen vi frågade på.. Så det känns skönt att det äntligen är klart! Sitter just nu framför tvn och bara tar det lugnt. Hade tänkt att sova tidigt ikväll, för det är nog bland det bästa jag vet hihi ;)

- it was summer time

bild - jag.

- good night

Min uppdatering ligger inte dirket på topp just nu, men det kommer bli bättre.. Det lovar jag! :) Ikväll har jag kollat på tv med Embla och Sandra, lugn kväll helt enkelt. Imorgon är det en ganska kort skoldag så någonting att se fram emot i alla fall. Måste försöka att hitta praoplats, det ska jag ta tag i imorgon! Nu är det dags att hoppa i säng. Sweet dreams :)

- Beste!


- 23:21

Precis kommit hem från en spännande fotbollsmatch.. Självklart vann dom bästa! Man kanske inte tror det men jag är en redig fotbollsnörd ibland haha :D Nu är jag hur trött som helst, dags att sova lite så man orkar med morgondagen. Godnatt!


- sliten tjej

Kom alldeles nyss hem från ett ganska segt gympapass och jag är helt slut.. Ovanligt haha ;) Kvällen är inte riktigt planerad ännu, antingen hänger jag med familjen på fotboll eller så blir det en lugn kväll hemma och senare lite promenix med tjejerna. Det här kan man verkligen kalla beslutsånget haha!

- längtar inte till snön

- Någon som längtar till vintern? Det gör inte jag.. Visst det är mysigt, men kyla är inte riktigt min grej.

- Nattinatti

Godkväll! Nu är det dags för mig att hoppa i säng.. Imorgon är det back to the reality vilket inte känns särskilt kul. Men vad mer kan man göra än att bara stå ut? Det är jag ju nästan pinsamt att säga, jag är skoltrött redan efter en vecka haha! Nej nu ska vi inte vara sånna.. Skola imorgon woooho! ;)

- Gammal bild på klassen.. snyggt haha!

- Hur många lingon finns det i världen

- Någon mer än jag som har sett den här underbara filmen? :) Den har äntligen komma ut på dvd nu!

- Bestefar og jeg, haha!

- haha, jag får aldrig nog ;)

- söndag 28aug

Kom precis ut från duschen. Om cirka en halv timme kommer Amanda förbi, så dagen spenderas tillsammans med henne. Bäst att jag skyndar på så att jag hinner! Ha en bra dag, vi hörs senare igen puss :)
- bild från i somras.

- jacuzzikväll, mys!

Hej på er! Varit en riktigt härlig kväll, har nämnligen badat jacuzzi tillsammans med Embla och Sandra.. 40grader är inte helt fel ;) Nu är jag hemma igen och helt utsliten trots att vi bara har tagit det lugnt. Uppdaterar mer när jag vaknar igen..

- Härlig sommarbild i repris.

- nya inköp

- Det var 50% på alla niveaproduker, så jag passade på att få med mig det här hem.

- Björn Gustafsson

- Mycket stor del av kvällen har bestått av att se på det här.. Finns inget bättre hihi :D skönaste människan!!

- Spotify


- Ett litet smakprov av min spotifylista.. Tro inte att jag är desperat haha ;)

- finaste vovve


- jag älskar dig min solstråle ♥

- godnatt världen

Ingen vanlig skoldag imorgon, utan det är utedag.. Inte det roligaste men vi får i alla fall hoppas på att vädret håller i sig. Nu ska jag äta lite kvällsmat och snacka massa med tillsammans med finaste syster, kan verkligen behövas ibland! Förövrigt har jag tröttnat på att bo i västervik.. Vilken dröm att bara flytta någon annanstans :D Ha det bäst puss!

- bild i repris.

- new jeans

- Har ett par innan fast i en annan färg. Köpte på JC 399:- 499:-

- believe in yourself

- Det enda settet att få ett bra självförtroende, är att tro på sig själv.

- Garnier, Ansiktsrengöring

- Har hittils bara testat den 1 gång så kan inte ge någon åsikt ännu, men för att hitta något man gillar måste man testa sig fram. Köpte den här på H&M för 79kr.

- Rix Fm, Dannys dolda talang!

- De avslöjade att Danny hade sjungit opera när han var liten.. alla i publiken började ropa ''OPERA, OPERA!!'' när han han stod på scenen, här har ni det ;) Shit vad duktig han är!!

- hej där!

Efter skolan drar jag ner på stan tillsammans med min fina vän med Amanda.. Var även på stan igår där jag hittade lite smågrejer, kanske kommer upp bilder på bloggen ikväll. Tänkte även slänga upp någon video också! Ha en bra dag hörs:)

- du är grym!

- Rix Fm Linköping

- Love Generation/Jay Smith/Tove Styrke/Danny

- tisdag 23/8

Hej på er! Ursäktar för min dåliga uppdatering.. Men nu om dagarna går jag i skolan och efter det umgås jag med vännerna, så är helt enkelt inte hemma någonting alls förutom på kvällarna. Är verkligen ingen höjdare att vara tillbaka i skolan igen och känslan att gå upp på morgonen är fruktansvärd haha.. Man blir så bortskämd efter ett sommarlov ;)

- senaste dagarnas shopping

tubklänning från gina - 199kr

linne från gina - 99kr

kofta från gina - 149kr

eyeliner från H&M - 29kr (kanonpris och den är riktigt bra!)

- back to the reality..

Sommaren börjar gå mot sitt slut och imorgon sätter skolan igång igen. Har lite smått panik med tanke på att det har gått så sjukt fort.. Men som sagt "sommaren är kort, det mesta regnar bort". Det enda positiva är att vi slutar redan vid tolv, skönt! Nu är det dags att komma in i rutin igen, det går faktiskt inte att sova bort halva dagarna längre haha. Tackar alla underbara människor för en härlig och händelserik sommar!




- lite bilder under sommaren.

- myspys på hög nivå

- stort glas oboy med massvis grädde/eva&adam/knäcke.. Tillsammans med fina Embla, myspys!♥

- Älskar er!

- Embla & Sandra.

- Danny Saucedo, in the club


- video från rix fm festival i Linköping.

- Rix Fm Linköping

- Lite bilder från gårdagen, blött och ensamt var det.. Här hade vi dock precis kommit haha :D

- Rix Fm Linköping, Danny Saucedo




Det var minsan inte lätt att få ett kort på honom.. haha! Måste bara säga, omg hans armar ;) Videos kommer!

- home sweet home

Jag är hemma och har precis tagit på mig varma kläder, sjukt skönt!! Ni kan nog tänka er hur det kändes att stå i spöregn konstant i drygt 10 timmar. Kläder och skor går helt enkelt att vrida ur haha. Tur att det i alla fall att det var värt det, för när det väl börja så ville man inte att det skulle ta slut.. Fullt ös! :D Nu ska jag sova för imorgon är det dags för släktkalas. Slänger upp bilder inom kort, håll utkik. Pussar!

- Mot Linköping!



Hej på er! Sitter just nu på tåget emot Linköping tillsammans med mina fina vänner Embla & Sandra. Känns sådär att vänta i cirka 8 timmar på att Rix Fm ska börja.. Men har man gjort det förr så börjar man helt enkelt bli van haha ;) För vem vill egentligen missa att stå längst fram och se allra bäst? INTE VI! Slänger antagligen upp lite bilder när jag är hemma igen. Ha en bra dag puss! :)

- Resultat:


Vad tycks? ;)


- Schwarzkopf, Blonde


- When I kissed your lips goodbye

- I never give up, I start climbing to the top.

- Nu finns mer Ulrik på Spotify!

Nu finns 5 stycken av Ulrik Munthers nya låtar på spotify och jag kan inte säga annat än att han är sjukt jävla bra. Är det någon mer som håller med mig? :) Känner mig lite smått galen eftersom det blir 3 gången jag ser och hör han på fredag.. Men så illa är det inte det lovar jag haha ;) checka gärna in låtarna!!

- bild tagen av mig.

- Rix Fm på fredag, IGEN!

Först och främst ber jag om ursäkt för dålig uppdatering men det kommer helt enkelt dom dagarna då man har bättre saker för sig. Håller i alla fall på att bli frisk nu så det känns kanon. Idag har jag varit på stan, ute på sjön och även hunnit med att träffa min saknade vän Amanda. Skulle även tala om att nu är allt planerat och på fredag åker jag och några härliga tjejer till Linköping för att återigen gå på Rix Fm Festival.. Hur underbart låter inte det?! Jag är överlycklig hihi :D

- lyckades fånga en ''Rix Fm tröja'' som dom kasta ut när jag var där förra veckan.


- älskar er tjejer





- bilder från helgen.


- Lindas sminkblogg

En riktigt bra blogg med mycket inspiration! Sminktips, hårtips och mycket mer. Klicka på bilden för att komma dit! :)

- tisdag16aug

Godmorgon alla fina bloggläsare! Idag är solen framme, tråkigt bara att man fortfarande är sjuk. Har precis fått i mig lite underbar choklad glass.. Ska jag vara ärlig är jag helt galen i allt som har med choklad att göra hih ;)
finaste Olga!

- Rix Fm Festival, Erik och Mattias





- sjuk suger kuk, that's it!

Hej på er! Som jag sa igår så mådde jag inget vidare och det gör jag inte idag heller.. Har som sagt gått och blivit sjuk :( Inte kul med tanke på att det är endast en vecka kvar till skolan börjar igen. Man vill ju ta vara på det sista dagarna på ett roligt sett. Får helt enkelt hoppas på att jag frisknar till snart! Nu blir det panodil och sedan sova lite på det.. mmm great!

- godnatt alla fina

Känner mig just nu helt död. Huvudet värker och det gör ont i hela kroppen. Säg inte att jag håller på att bli sjuk igen?! :s Nu funderar jag helt enkelt på att sova och hoppas på att det blir bättre tills imorgon, för då ska jag träffa Amanda och Adam. Natti!


- Rix Fm festival Ulrik Munther


- mys med syster

Hej på er! Var hemma hos Embla en stund förut tillsammans med Sandra också, blev snack framför tvn. Nu väntas en myskväll med syster bestående av tacos och film.. Riktigt mysigt! :) Ha en bra kväll så hörs vi senare, puss!
- älskar dig syster.

- Videos från Rix Fm Festival


- Rix Fm, Eric Saade och J-Son


- Värmespray

Har testat att inte platta håret på hela sommaren, shit vilken skillnad om man tänker efter. Inte alls lika slitet som förut :)

- yttligare en video, take a look!

Godmorgon alla fina bloggläsare! Har precis fått i mig lite frukost, nu sitter jag och bara tar det lugnt. Inga speciella planer inför idag men blir väl antagligen att träffa Embla eller något sånt. Vad har ni för planer under dagen? :) puss!

- Här har ni Erik och Mattias från EMD!

- dags för utgång

Hej på er! Kommer att fortsätta att bjuda på bilder och filmer från rix fm nu framöver, har en hel del att visa för er :) Nu har jag precis duschat och fixat mig så nu ska jag ut för att möta upp min kära vän Embla. Vad kvällen har att bjuda på får vi helt enkelt se.. Men det kommer antagligen bli riktigt kul eftersom den spenderas tillsammans med henne! Fler inlägg kommer antagligen senare. Puss!


- Rix Fm, Ulrik Munther!!


- andra gången jag fick se och höra dig igår, lika fin och bra som vanligt! Ulrik Munther♥

- Rix Fm Festival Kalmar del 1




Du är världens finaste och bästa.. Fler bilder kommer självklart imorgon + videos! Håll koll så ni inte missar något ;)

- Rix Fm Festival var sååå grymt!

Hej alla fina läsare! Ursäktar den otroligt dåliga uppdateringen men det är enligt mig helt förstårligt.. Har alltså varit i Kalmar i stort sett heeela dagen. Stått i 9 timmar längst fram vid scenen och väntat på att Rix Fm ska börja, från en början kändes det ganska idiotiskt att vänta så himlans länge.. Men ska jag vara ärlig ångrar jag inte en endaste sekund för det var grymt kul när det väl satte igång. Just nu är jag både hes och döv haha! Så för er som inte varit på det tidigare, testa det:D

P.S Imorgon kommer det sjukt mycket bilder och möjligtvis videos upp på bloggen, check out! ;)

- Taggad inför Rix Fm!



Efter att ha väntat hela dagen på det här, så är äntligen klockan 19:00 och nu börjar Rix Fm! Är verkligen jättetaggad. Kvällen bjuds på Ulrik Munther, Eric Saade, Vincent, Swingfly, Eric Segerstedt, Jay Smith och Nicke Borg.. Ikväll dominerar helt enkelt killarna hihi ;)

- Mot Kalmar, ohyes!



Klockan är 07:30 och nu sitter jag på bussen påväg mot Kalmar med Embla och Kristina, för att kolla på Rix Fm-festival.. Det här kommer bli grymt! Dock börjar det inte förns klockan 19:00, men vill man stå längst fram får man helt enkelt åka i god tid haha ;)

- Love Hope and Faith ♥

Alla har vi någon gång blivit sårade, på ett eller annat sett. Känt oss alldeles världelösa och inte det minsta värdefull. Trots att ''alla är lika mycket värda'' så finns det endå människor som enligt sig själva anser att det ''äger världen'' och är det allra ''bästa''. Alla har vi känt den obehagliga känslan av att vara förälskad, när det inte är ömsesidigt. När den största önskan är att bli älskade tillbaka, även fast man vet att det är någonting man bara kan drömma om. Känna den hemska känslan av att bli behandlad som om att allting bara var en lek och inte på allvar. Vill förmedla till alla er som någon gång har ''sjunkit till botten'' pga en idiot att stå upp för er själva, ta ingen skit och lev dag för dag! Take them like toys, they are only boys;)


- Måns Zelmerlöw

- Video från Hultsfred år 2009, Måns Zelmerlöw är så sjukt snygg! Minns dagen så väl och den underbara kramen hihi:)

- regn regn regn..

Idag är det bara regn, regn och regn.. Ska strax äta och efter det ska jag nog möta upp min vän Jennie ute i regnvädret haha. Passar på att slänga upp några bilder från häromdagen. Hörs sen igen puss! :)
bilder - jag.

- härlig sommarbild

bild - jag.

- Rix Fm festival på torsdag, great!

Nu är allting bestämt och planerat, på torsdag åker jag tidigt på morgonen tillsammans med mina härliga vänner till Kalmar för att gå på Rix Fm-festival.. Fyyy vad grymt! :D Konstigt nog har jag aldrig varit på det tidigare trots att jag alltid velat.

- världens bästa vovve

- jag älskar dig Olga!

- godnatt alla fina

Nu har jag och Embla precis kollat på film, ''Life as we know it'' riktigt bra film så den får ni inte missa! Om en stund hade jag tänkt att sova så vi hörs imorgon igen. Godnatt :)

bild - jag.

- fin dag med familjen

Var i Loftahammar idag med familjen, satte oss på några klippor med vårt fika och bara njöt.. Kan vara skönt att bara komma iväg från stan ibland. Nu är jag hemma igen och ska strax ut för att möta upp ett par fina vänner. Hörs puss :)
- Bild jag tog på finaste vovven idag, sötis!

- skolan börjar närma sig..

Godmorgon alla fina bloggläsare! Idag är vädret mycket bättre så nu väntar en god frukost ute i solen. Det är verkligen bäst att passa på så länge det varar.. Vill inte tänka på att det inte är långt kvar av sommaren och att skolarna snart börjar igen. Nu gäller det att ta en dag i taget och leva livet, eller hur? ;)

- I smile for you baby


bild - jag.

- dags för filmmys med syster

Hej på er! Hade först tänkt att slänga upp yttligare ett videoinlägg men det blev inget vidare så nu kör vi på ett vanligt inlägg istället. Ikväll blir det att kolla på film tillsammans med min älskade syster efter det ska jag ut och träffa några vänner. Great! :)


- it's your day, today

Älskade mormor idag är det din stora dag, även fast vi inte få fira den tillsammans med dig så gör vi det ändån. Saknaden efter dig är stor men vi klarar oss genom både det lätta och det mer svårare dagarna. Det kommer stunder när jag tänker på dig som allra mest, men jag har blivit starkare och mår inte dåligt av det på samma sett. Jag vet att du finns här runt omkring oss och så länge jag vet det, är jag lycklig. Grattis!♥

-
medveten om att det är en suddig bild, men en bild säger mer än tusen ord.


- JET SET klockor


JET SET klockorna är så sjuktsnygga och finns i massvis av olika färger, än så länge har jag bara vit.. Men fler lär det bli ;)


Vilken tycker ni är snyggast? :) Själv är jag sugen på den ljusblåa, älskar blå. snyggt med blingbling också, lovely!


- Jag är lucy in the sky, jag är högt över molnen



bilder - tagna av mig.

- Viktor Frisk

Kikande runt lite och kom in på denna bloggen, drivs av en 16-årig kille och handlar om hans liv som modell. Såå snygg!

- Hårtips!


- Mitt första videoinlägg, check!


Någon gång måste väl bli den första antar jag haha.. Så jag tog tag i det och här har ni mitt allra första videoinlägg ;)

- två bilder i ett

Vad är en äkta sommar utan att äta grillat? Ingenting enligt mig hihi! Så det har jag fått i mig idag, nu sitter jag i telefonen med vännen min. Har inga andra planer inför kvällen, får helt enkelt se vad som händer.. Who know ;) Puss och kram! 

- When I looked in your eyes

bild - jag.

- sunnyday, hey!

Godmorgon! Om man nu kan säga så haha ;) Solen skiner och himlen är blå.. Så mycket bättre kan det faktiskt inte bli. Nu ska jag hämta världens finaste vovve och sen ska jag hoppa in i duschen. Senare ska jag träffa min fina vän Amanda.

- Dödsrelikerna del 1 och 2

Enligt mig är den allra sista filmen bäst, lite mer fart och spänning.. vad tycker ni? :)

- "Hawaiian Tropic"


- slänger upp en video på Ulrik

Hej på er! Skulle egentligen spenderat dagen tillsammans med Amanda, men som sagt så mår jag inte speciellt jättebra. Träffar henne imorgon istället för på lördag åker hon till Turkiet.. Vilken lyx! ;) Ta hand om er kram!

- go'kväll

Har inte fått i mig någon mat på hela dagen, tror att jag håller på att bli lite halvsjuk.. En stor klump i halsen och huvudet värker, hur ska detta sluta? :( Nä nu ska jag ta tag i det och försöka att äta någonting + ett par panodil. Puss!

- "Dagens blogg" blev..


..Den här jättesöta tjejens blogg, för att hon skriver väldigt bra osv. klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :)


- Ta chansen att bli "Dagens blogg"


- summerday

Har varit underbart väder idag, så jag passade som sagt på att jobba lite på brännan.. Kanske inte jättestor skillnad men en bra början i alla fall ;) Kom nyss hem efter att ha jobbat på speedwayen tillsammans med Amanda. Nu är jag helt slut i benen så resten av kvällen hade jag tänkt att bara ta det lite lugnt. håll utkik på bloggen för redan imorgon vid 10:00 sätter jag igång ''dagens blogg'', där just du har chansen att vinna :)


- dags att jobba på brännan..

Godmorgon på er! Nu drar jag och Amanda ut till Löga för att jobba lite extra på brännan, för min del behövs det verkligen.. Efter allt regn osånt känns det som att solbränna redan har försvunnit. Ha en jättebra dag så länge, hörs senare puss! :)


- godkväll, 23:25

Sitter just nu hemma hos mig tillsammans med min fina vän Amanda, hon sover här som sagt. Snart är det dags för vårat efterlängtade kvällskäk som brukar vara höjdpunkten för oss båda haha.. För vem älskar inte mat liksom? ;)
- jag för någon månad sen.

- byt domännamn

Vill du byta domännamn till .se istället för blogg.se/devote.se osv..? Genom att registrera dig HÄR kan du samla ihop dig poäng för att sedan kunna byta. Klicka på bilden nedan för att komma till sidan.. Gratis är alltid bäst, eller hur?! ;)


- måndagförstaaugusti

Är alltid lika seg på att komma igång, så nu tar jag äntligen tag i mitt liv och hoppar in i duschen. Efter det ska jag ut och träffa Embla en stund för lite härligt snack. Ikväll kommer Amanda hit för att stanna över natten.. Så ser min dag ut än så länge, vad har ni för planer? :) Fler inlägg kommer senare igen pusshej!


- drömmer mig bort lite..

Idag har äntligen solen tittat fram lite, det behövdes verkligen efter alla dessa regniga och gråa dagar.. Men det är tydligen de som man kallar för ''den svenska sommaren'', så helt enkelt inte mycket att göra åt. Någon vecka i utlandet skulle verkligen vara härligt just nu känner jag.. Men drömma kan man ju alltid göra haha!

                                                                                                           bild - google.


RSS 2.0