- snabbinlägg

Hej! Brukar oftast ta emot att gå till skolan, men imorgon är det sista dagen och sedan ledigt resten av veckan + måndag! Så sjukt underbart skönt, nu ska jag kolla klart på big brother och sedan hoppa i säng. Hörs puss och kram :)

- BRAKARNA del 2





- BRAKARNA del 1

Fler bilder kommer från vårat förväl haha.. Vi kommer sakna dig Essemannen♥

- sommarväder

Riktigt sommarväder ute just nu, njuter som fan haha! Kanske har lång, då drar vi oss ut och solar.. måste ner på stan först och kolla efter avslutningsklänning, börjar få lite panik ;) Ha en bra dag så hörs vi ikväll ingen pussheeey!

- vi kommer sakna dig

Imorgon lämnar våran älskade Esse klassen, så vi ska fixa en överaskning åt honom! ;) Det är sjukt hur mycket man kommer sakna honom när man tänker efter, vi har ju trotsallt gått i samma klass sen vi va små. Men vi hoppas att du får det jättebra i Linköping istället! Uppdaterar mer imorgon igen puss! :D


nu står allas namn på tröjan! Imorgon ryker kameran med till skolan.


- godnatt

Blev som sagt att gå ut och äta god mat, firade morsdag. Älskar dig mamma, du är världens bästa även fast vi bråkar i stort sett hela tiden. Du är den jag vänder mig till när jag mår dåligt, utan dig är jag absolut ingenting. Ångrar alla ord jag kallat dig, behandlar dig inte som en människa, förlåt♥ Nu blir det att hoppa i säng för att ladda om inför en ny vecka, dock bara 3 dagar och resten ledigt.. låter underbart i mina öron! Godnatt! :D

- lyckades ganska bra


den här har jag sytt ihop den här terminen i skolan, bara kul att testa på :D
det är inte direkt min grej att sy, men hellre det än träslöjd. Så vad tycks ?


- snabbinlägg

Nu har lina precis trampat hemåt, vi har i alla fall haft det jättebra! Ikväll blir det att gå ut och äta med familjerna, för att fira morsdag. Nu spelas hög musik.. typiskt mig haha ;)

- ska man skratta eller gråta?!


risigt läge känner jag, snart får man 10 nya timmar haha :D


- lördagsmys, perfekt!

Varit på kvantum med Lina och handlat lite gottigheter.. kalla mig tjockis ifall ni vill haha ;) Nu blir det bara massa mys framför tvn, allt vad jag behöver med tanke på mitt humör. Hoppas att ni får en bra kväll, hörs senare igen pusspuss!

- 17:15

Hemma från stan, ätit lunch och kollat på de fina studentera tillsammans med syster! Nu väntar jag på att Lina ska komma som även sover här inatt, var ett tag sen sist så det ser jag fram emot :) Humöret är inte på topp, hoppas det blir bättre. Pusshej!

- lördag 28/5

Godmorgon! Kvällen blev riktigt bra igår och avslutades ganska sent så orkar knappt inte sitta upp nu hah! Men i alla fall ska möta upp syster på stan och sedan gå och äta lunch tillsammans.. efter det ska vi kolla på när studenterna går genom stan, eftersom det är studentbal! Nu måste jag äta frukost och sedan fixa mig och ge mig iväg. Ha det bra!:)

- bilder från kvällen, myys!






Bestod av massa gottigheter och mys, film på det haha! Fyfan vad störda :D


- Fredag, skönt!

Äntligen fredag och sen helg på det, kan inte bli så mycket bättre! Hade som sagt motionsmål idag och tror det eller ej.. jag klarade det, ingen kondis alls men är man envis så är man! ;) Nu ska jag fixa lite och sedan möta upp Embla, kanske drar ut och grillar någonstans.. Redigt mys bara vädret håller i sig. Skriver mer ikväll igen, pusspuss!

- det ser bra ut i mina ögon


högst upp på listan - ÅFF


- please, give me a chance


- iPhone 4

Jag är med och tävlar om att vinna en vit iPhone 4 hos Modellinglove, om du också vill vara med och tävla kan du klicka dig in här! :D

- torsdag 26/5

Hej på er! Varit en ganska seg dag med prov osånt, ingen höjdare minsan haha! Imorgon är det bara att ladda inför motionsmålet och jag som har såååå sjukt bra kondition behöver ju inte oroa mig alls.. eller? ;) Nu blire att slå på en film. Hörs senare pusshej!

- jag saknar er

Det känns som jag tränger bort alting, som man lever som vanligt igen.. Som att ingenting har hänt, allt är bortglömt. Visst kommer det dagar när man tänker på er extra mycket, speciellt dom stunderna som man aldrig glömmer. Jag mår inte dåligt över det längre, det är bara saknaden som finns kvar inom mig. Förut kunde man bara sitta och tänka genom allting medans tårarna rann ner för kinderna, allt var så oklart. Jag kunde inte tänka att det var verklighet, att det var såhär som det hade blivit. Att ni hade lämnat jorden och gett er iväg, lämnat oss kvar och inte sagt förväl. Den känslan hade man aldrig känt på förut, det var riktigt obehagligt.

Är glad för att man har kommit vidare, att man kan se allt det positiva igen. När mormor hade gått bort fortsatte jag att ringa hem till henne för att hoppas på ett svar.. Jag vägrade helt enkelt att inse, det fick inte vara sant. Det kom inga signaler, allt var tyst och dött. Med tiden lärde man sig att livet har sina motgångar och att vissa saker måste man lära sig att acceptera, hur jobbigt det än kan vara. Jag och min morfars relation var inte på samma sett, han blev sjuk redan när jag var liten. Har aldrig sett han som den där pigga och alerta typen, men jag älskade honom verkligen.

Glömmer aldrig när jag stod där och skulle säga mina sista ord på begravningen inför allt folk, vad säger man egentligen till någon som man vet är sina sista ord till den människan? Människan som man älskade något otroligt, som man aldrig hade tänkt sig att försvinna. Orden man fick fram "Jag älskar dig mormor, hoppas du har det bra. Jag saknar dig". Tänk vad mycket mer som man egentligen skulle vilja ha fått fram, som inte gick bara för att gråten klumpade i hela halsen. Jag hade föreställt mig hur det skulle vara att förlora någon mycket nära, men att det skulle kännas såhär hade jag aldrig kunnat tänka mig. Det är någonting som man aldrig vill vara med om igen, men som man vet att man kommer få vara. Det skrämmer mig något otroligt, för det är dit som man inte vill komma tillbaka till.. Nu när livet är som det ska.

- utedag

Hemma efter en bra dag, dock förjävla kallt! Kan inte säga annat än att det gick åt helvete för mitt lag, vi förlora i stort sett på allt.. haha det är bara att skratta åt ;) Ute kan man ju knappt inte vara längre blåser som jag vet inte vad. Nu blir det maaat, höörs!


- onsdag 25/5

Vaken och redo för nya tag, som nämnligen blir utedag tillsammans med hela skolan! En massa aktiviteter och så vidare, jaja hellre det än vanliga lektioner.. Nu måste jag skynda mig på innan jag möter upp brudarna och cyklar vidare till skolan. Ha en bra dag puss :D


- Alla är vi olika, tur de!

Är trött på alla blickar och skitsnack, dom som tror sig vara de tuffa och bästa.
Men hallå alla är väl endå lika mycket värda, eller? Bara för en person gör någonting på
ett visst sett, anses den personen som annorlunda. Men hur kul skulle det vara ifall alla var exakt likadana? Tur nog är det inte så, är hellre mig själv än en falsk kopia av någon annan. Visst jag har själv dömt personer innan jag har lärt känna dom, men det är inget jag är stolt över, ger i alla fall alla en chans.

Sorgligt nog har man hamnat i snackaskitomallastaden, där alla vet allt om alla.. Men frågan är bara om man ska tro på allting man hör? Att sprida runt rykten måste vara det roligaste som finns, enligt många. I slutänden är det bara den personen som förlorar på det, ingen är ju perfekt och någon gång får den väl skiten tillbaka helt enkelt. Det är ju självklart var och ens val - men det är inte min förlust! ;)

Fattar inte poängen med att sitta och peka ut folk ''kolla där, vad fan har hon på sig?'', ''kolla där då.. ännu värre''. Är det förbjudet att vara sig själv, eller? Kan inte folk tänka på hur de själva ser ut innan man säger vad man tycker, för det här handlar ju endast om att vara den ''tuffa i gänget''. Men i mina ögon är det bara rent ut sagt - PATETISKT! :D


- sommarlovet närmar sig

Det är sjukt om man tänker efter, nyss var det en iskall vinter med mängder snö omkring oss.. vart försvann den?! Nu är sommaren påväg med stora steg och man kan inte annat än att dö av värmeslag ute haha, men visst det är underbart :D Kommer ihåg när man satt och längtade efter värmen, man trodde knappt att den skulle komma tillbaka.. Men som man brukar säga, ingenting är omöjligt och nu är i stort sett sommaren här! Känslan när snön kommer igen vill man inte ens tänka på ;) Bäst att njuta så länge det varar haha! 


- stek i solen



- skolan

Hejsan! Sitter just nu i skolan i datasalen och försöker att bli klar med mitt arbete, rätt segt. Nog om det snart lunch då blire att dra ut och steka i solen, kan inte bli så mycket bättre! Får se vad som händer efter skolan, men ut i solen ska jag i alla fall. Ha en bra!:D


- I look at you with different eyes


- snabbinlägg

Blev en härlig sväng ut tillsammans med Embla, avslutade med lite skönt snack innan vi bestämde oss för att dra hem och käka. Måste säga att det är riktigt kallt ute, eller det blåser rätt mycket. Ska äta och sen ge mig ut igen, hörs ikväll puss och kram! :D


- söndag

Här sitter man livslevande, jordens undergång.. vad hände med den?! Nu väntar jag på att Embla ska höra av sig sen ska vi två ut och steka lite, underbart! :D hörs senare igen puss


finis


- stekarna



superdag tillsammans med amanda, stekhäng och god mat. kan inte bli mycket bättre :D


- amandahäng, next!

Hej på er! Precis kommit ut från duschen, ska fixa mig och sedan möta upp amanda.
Blir ett härligt häng tillsammans med henne, frågan är bara vart solen är?! Hoppas att
den tittar fram snart för detta är inte okej haha! Ha en jättebra dag, hörs pusshej!:D


jag älskar dig, du och jag föralltid


- summer feelings


- min eftermiddag i bilder






- snabbinlägg

Finns inte så mycket att skriva om för tillfället, men det kommer! Nu väntar sängen på mig, tagga fredag och sedan helg på det.. Underbart :D

- trött trött trött

Hemma efter 2 timmars orientering bland ormar och mygg, på köpet fick vi stekande sol.. Trött? Ja så in i helvete haha! Duktiga som vi var hittade vi alla kontroller, riktigt stolta! ;) Nu väntar en fet dusch på mig, är sååå varm. Skriver mer senare pusssheeey!

- vilse i skogen

Sovmorgon imorgon till halv 12 ungefär, sedan är det dags att ge sig ut till VO för att ha orientering med hela skolan.. vilken höjdare, eller inte haha! Jag som är så otroligt bra på att orientering kommer det gå super för ;) Slutar efter det, riktigt skönt! Nu blir det tvn och sedan sängen, hoppas att ni har haft en bra dag. puss!


bild från i vintras.. längtar absolut inte tillbaka


- NEW IN



sämst bilder, but I don't care


- snabbinlägg

Har gympa första timmen imorgon, orientering måste nog vara det beste haha! ;) Nu ska jag sätta mig framför tvn, orkar inte skriva något mer idag. Ha det bra!


inte nytagen bild, tyyyfffa!


- tisdag

Att cykla hem i regn är inte det roligaste och resultatet när man väl är hemma är ingen höjdare! Bättre väder nu i alla fall, för inne tänker jag minsan inte sitta hela kvällen haha! Får se om jag ska träffa Embla senare, vore inte helt fel :D hörs puss!

I am who I am, accept




- ny vecka

Vädret har väl inte direkt varit på topp idag men får hoppas att det blir bättre tills imorgon igen! Klassen drog ut till Gränsö vid lunch, eller till Gläntan.. där vi skulle ha en skrivarkurs med en känd författare. Inte det roligaste men hellre det än vanliga lektioner! Nu måste jag plocka upp skolböckerna och sätta igång, sånt som behövs ibland haha. Hörs!


- I smile for you


- söndag

Vi började med en sväng upp till kvantum, bestod av fika och snack! Nu har vi suttit framför datorn och spelat in när vi sjunger.. haha fyfan vilka videos! Amanda drog precis hem nu, dags att sätta igång att laga mat. Det beste som finns ;) hörs puss!


- snabbinlägg

Godmorgon på er! Ska alldeles strax hoppa in i duschen för att sedan ta en tripp upp till kvantum med amanda, välbehövligt eftersom vi har en hel del att snacka om! Hinner inte skriva mer än så utan lägger upp ett inlägg lite senare. Ha en bra dag pussar!


- sverige trea, super!


- de beste!


- mobilbloggning! ...

- mobilbloggning! Upp tidigt idag för att ge sig iväg till släkten, kommer bli lika bra som vanligt! Skriver mer senare när jag kommit hem, ha det bra puss! :D


- SVERIGE till final, yes!


- fredag den 13:onde

Ja, det säger väl ändå allt.. Min dag har inte varit den beste och jag skyller på att det är fredag den 13;onde, som egentligen inte är själva anledningen. Men det låter mycket bättre så haha! Nu väntar jag på att maten ska bli klar sen kanske jag ger mig ut, hörs!

- Inköp från sthlm


svarta shorts från Gina - 199kr

jeans shorts från H&M -
199kr

grå kofta från cubus - 199kr
99kr

Fick i alla fall med mig det viktigaste hem, shorts! Att springa runt i Sthlm och stressa gör inte alltid susen haha. Benen värker och jag har skoskav, redigt trevligt! ;)


- snabbinlägg, fredag!

Godmorgon! Börjar lite senare idag eftersom vi kom hem sent igårkväll. Precis kommit ut från duschen och ska snart äta frukost. Fredag idag, underbart.. :D Har även namnsdag faktiskt eftersom det är - Linnéa! Nu måste jag skynda på lite puss och kram!

- Sthlm













Lite bilder från dagen.. Shoppade inte så mycket, kommer upp imorgon!


- hemma efter en super dag!

Som sagt, dagen har varit jättebra och 8K är helt klart den bästa klassen! :D Dagen har bestått av riksdagsbesök, museumbesök och sist men inte minst - shopping! Så med ett glatt humör har vi vandrat runt i storstaden, avslutade med mat på tacobar.. sjukt gott! Duktig som jag är glömde jag faktiskt inte kameran, slänger upp lite bilder närsom! puss


- Sthlm nästa!

Hela kroppen bränner sen jag solade förut, måste nog ligga lite lågt med det ett tag nu.. kommer bränna sönder mig annars! Nu är det snart dags för mig att hoppa i säng, har inte fått sova ordentligt på tre nätter. Imorgon ska jag ju upp tidigt och iväg till Stockholm med klassen. Hoppas på en super dag, så skriver jag imorgon när jag har kommit hem igen puss!


- Hej Bränna!






- Ny header


Inget speciellt, bara tillfällig.. Vad tänker man med när man har en vinterheader nu;)


- 13:27

Humöret är på topp, inte så konstigt med tanke på vädret och att klassen drar iväg till stockholm imorgon!  Får försöka att inte glömma kameran, det brukar jag annars vara ganska bra på haha! Nu ska jag snart ge mig ut i solen för att jobba lite mer på brännan.. super! :D Skriver sen igen puss

- mobilbloggning! ...

- mobilbloggning! Det absolut värsta som finns är att välja kläder innan man går och lägger sig, speciellt om man inte hittar något! Så all min energi och humör är borta haha. Inte det ända som går mig på nerverna, upptäckte nyss att plattången var på.. Stått på i drygt 12 timmar, lyckats återigen frågan är bara hur mitt rum fortfarande kan existera. ne, nu ska jag lägga mig i sängen och försöka lugna ner mig ;) godnatt på er!


- Kan inte annat än att älska!


- sommarväder, love it!

Förlåt för dålig uppdatering, har haft fullt upp hela dagen! Började med att möta upp Amanda och Linnéa, handla lite gott och sedan dra oss ner till vattnet för att steka. Senare kom det mer folk, riktigt fint! Kom nyss hem från Amanda och nu blir det bara att ta det lugnt. Hoppas på att brännan kommer synas lite snart ;) Skriver mer senare igen pusshej!

- snabbinlägg

Hej på er! Imorgon är det ingen skola som står på schemat, alltså hemma och ledig! Så en låååång sovmorgon väntas för mig haha! Har inte mycket mer att säga för idag, återkommer imorgon igen med nya tag ;) Ha det bra så länge pusspuss!

-

you make me unsure, what should I think
feel trapped, I can not think of anything else
I want to rewind time and start again


- löga 7/5


amandas bilder.


- söndag 8/5

Hejsan! Vädret är underbart så ska snart göra iordning mig och sen åka ut till Chrille. Äntligen finns det någonting att göra, trots att det är söndag och världens tråkigaste dag! Ni får ha det så bra, tar med mig kameran så får jag se om det blir några kort från dagen.


- fint häng på löga

Kom precis hem från löga där jag har spenderat min kväll, en massa fint folk! Som vanligt misslyckades grillningen men skitsamma vi hade ju i alla fall kul haha! Nu fryser jag som jag vet inte vad så snart blir det att krypa under täcket.. så skönt! Vi hörs imorn puss!



riktigt fina och lyckade bilder ;)


- 7/5

Hejsan! Lina och jag har varit ute på en långpromenad med lilla olga, hamnade nere vid hamnen med varsin kebabrulle i handen haha.. redigt fint! :D Nu ska jag snart hänga med ett gäng tjejer till löga och grilla, skriver när jag är hemma pusshej!


- heeey

Godmorgon! Vaknade för inte så länge sen och är nu hundvakt åt världens finaste hund. Måste duscha och sedan ge mig ut på en långpromenad, inte helt fel med tanke på att solen är framme. Skriver mer sen igen pussar!


- sommarkänsla





bilder tagna av mig, sommaren-10


- snabbinlägg

Godmorgon! Precis skickat iväg inlämningsuppgiften som ska vara klar idag, skönt att ha det gjort! Nu måste jag skynda mig för snart ska jag möta upp tjejerna och åka ner på VO och ha orientering.. inte det roligaste men aja det är fredag! Pussar! :D

- Svaren på frågorna del 2

Vad tycker du om oss?
- Amanda och Linnéa, jag tycker ni är helt underbara vänner och jag älskar er!

Vad tycker du om usama bin laden?
- Haha, har är mycket charmig.

Vad är bäst enligt dig, köttbullar eller falukorv?
- Helt klart, köttbullar!

Om du vill gå till corner men vi inte ville de skulle vi kunna gå till McDonalds då?
- Självklart Amanda och Linnea, vi kan gå till McDonalds haha.

Kan inte vi 3 dela på en cheese imorgon?
- Om ni bjuder? ;)

Vi älskar dig, älskar du oss?
- Ja, enormt mycket!

Du verkar vara sexy, är du singel?
- Tackar haha! Ja, jag är singel.

Vart skulle du vilja åka, utomlands?
- Har sagt länge att jag vill åka till Kroatien, tycker det ser ut att vara fint där.

Vem/vilka kan du berätta det mesta för?
- Mina 4 små galningar, Amanda Linnéa Lina och Embla. Finns en del andra också som min älskade syster, Jennie, Malin osv..

En bra låt?
- Leaving home, fast gillar det mesta.

Jag saknar våra "tider"!, gör du?
- Jadu Moa, jag saknar dom också! Dags att ses snart tycker jag och i sommar ska du med ut till stugan, många minnen där ifrån hörrö du, puss!

Vad tycker du om mig?
- Moa Malmberg, du är en jättefin vän som man verkligen kan lita på. Vi har sjukt många minnen tillsammans sen vi var mindre och så vidare.

Varför är du sån mupp? :D<3
- Jadu Robert frågan är, varför du är det? ;)

Om det är en varm sommardag, vill du då helst sola eller bada?
- Bada helt klart, men fick jag välja båda skulle det ju inte vara helt fel.

Är du nöjd med den du är?
- Jodå det är jag allt, visst finns det saker man vill ändra på. Men ingen är ju faktiskt perfekt!

Varför/varför inte..?
- Svår fråga.. Men jag skulle aldrig vilja vara perfekt, alla är vi olika som tur är!

Framtidsplaner?
- Klara av skolan och gå ut gymnasiet, skaffa ett bra jobb, flytta kanske? Barn vill jag ha när jag blir äldre, kanske gifta mig?

Tre saker du har med dig till en öde ö?
- Hmm.. Någon att vara tillsammans med, MAT!! och en båt haha, måste ju ta mig hem också ;)

Vad tycker du om mig?
- Elin Eriksson, vi har känt varann sen vi var små och har alltid gått i samma klass. Vi var jättemycket förr men nu umgås vi nästan inte alls, det är ju synd. Glömmer aldrig alla våra minnen tillsammans, redigt galna haha! Tycker i alla fall att du är en jättesnäll och söt tjej som man kan lita på, puss!

Var har du varit utomlands någonstans?
- Spanien 2 gånger (Gran canaria och Barcelona), Grekland (Kreta)

Vad är det bästa med att bo i Västervik/det sämsta?
- Det allra bästa med att bo i Västervik är att det är så himla fint här, jag menar det ligger vid vattnet och på sommaren är det bara att gå en bit och sen bara hoppa i sjön och steka järnet!

Det sämsta med att bo i Västervik är att det går så himla många rykten här, som vi brukar säga ''Välkommen till Västervik, det du inte vet om dig själv - vet alla andra''. Hur kul låter det? Inte speciellt lockande.. Dåligt att det inte heller är så stort här och rätt dött haha.


- Svaren på frågorna del 1

Har du några syskon?
-
Ja, jag har en stora syster som är 5 år äldre än mig.

Vad är det bästa med att blogga?
- Det bästa med att blogga är att man kan skriva om sina känslor, precis som man tycker och tänker. Även kul att kunna gå tillbaka i bloggen och kolla vad man har skrivit tidigare.

Beskriv dig själv med tre ord.
- Det skulle nog vara glad, omtänksam och envis.

Vad gör du en varm sommardag?
- En varm sommardag spenderar jag tillsammans med mina underbara vänner, kanske på ett mysigt ställe och grillar? Badar och solar, inte helt fel!

Hur ska en bra pojkvän vara?
-
Han ska vara omtänksam och ärlig, man ska kunna ha kul tillsammans.

Har du och Eric bara umgåtts som vänner?
-
Nej det har vi inte, men just nu gör vi det.

Favorit färg?
-
Har alltid svarat blå på den frågan, så står kvar vid det.

Vad vill du jobba med när du är stor?
- När jag blir stor vill jag jobba med människor, hjälpa de som har det svårt osv.. Men det kan ändras fort!

Vilken linje vill du gå till gymnasiet?
- Svår fråga, men har funderat lite på barn och fritid.. Men som sagt, vill jag bli psykolog eller något liknande så måste jag nog välja en annan linje.

Vem är din allra bästa vän?
- Amanda, som jag umgås väldigt mycket med. Sen har vi även Lina som jag har känt sen jag var liten.

Favorit rätt?
- Grillat kött, bland det bästa som finns. Älskar mat överhuvudtaget!

Vad skulle du göra en ledig dag?
- Återigen, umgås med mina vänner eller med min familj. Kanske en shoppingtur någonstans eller bara ta det lugnt.

Varför började du blogga?
- Samma anledning som de flesta andra säkert, att testa på något nytt. Det kanske inte är det roligaste men om jag inte gör det känns det tomt, så det är skönt helt enkelt!

Bästa sommar minnet?
- Har många bra sommarminnen, bland annat.. När jag och Amanda åkte till Öland, Alla minnen som jag har från stugan med underbara människor. Alla semestrar tillsammans med familjen och en hel del annat.

Vad tycker du om mig?
- Lina Hällgren, du är en av mina bästa vänner och du betyder sjukt mycket för mig. Visst vi har bråkat många gånger under våran 11-åriga vänskap men shit the same, jag älskar dig?♥

Hur kommer det sig att du hejar på ÅFF?
- Min pappa är född i Åtvidaberg och det har då blivit att han hejar på dom och jag följer hans fotspår, sådan far sådan dotter? ;)

Tycker du själv att du är duktig i skolan?
- Jag ska absolut inte klaga, godkänd i allting.

Hur länge har du bloggat?
- Den här bloggen har jag haft i ungefär 1 år, men har haft andra innan.

När är du född?
- 1 April 1996.. är alltså ett aprilskämt hihi.

Nämn 3 snygga kändis killar.
- Måns Zelmerlöw, Eric Saade och Martin i big brother.

Vad tycker du om dina föräldrar?
- De är bland det bästa jag har och jag älskar dom överallt annat, utan dom hade jag inte funnits! Visst, vi kanske inte alltid är sams, men skulle aldrig kunna byta ut dom mot några andra. Skulle helt enkelt aldrig kunna tänka mig ett liv utan dem.


- torsdag 5/5

Hej på er! Började dagen med en sovmorgon och sedan mot skolan. Slutade en timme tidigare idag, redigt skönt! Nu måste jag göra klart min inlämningsuppgift medans jag får lite mat i magen. Sitter och oroar mig över att klockan tickar ordentligt på spotify, snart är det inte mycket tid kvar att lyssna på haha! Slänger upp svaren sedan pusshej!


bild från igår.


- big brother Martin♥


Finns inte så mycket mer att säga än att han är sjukt jävla snygg! :D


- AVSLUTAS IMORGONKVÄLL


Nu är det sista chansen att fråga för imorgonkväll avslutar jag frågestunden.
Om du vill slänga iväg en fråga eller fler så är det bara att klicka på bilden! :D


- Onsdag 4/5

Vädret är väl underbart, eller? Nej fy vilken mardröm och jag som trodde att sommaren var på väg! Dock har jag hört att det ska bli varmare i slutet av veckan, men om det stämmer börjar man ju faktiskt tveka på. Efter skolan drog jag amanda och linnea till 3T och solade, hann som tur var hem innan det började regna/snöa. Nu ska jag sätta igång med en inlämningsuppgift som ska vara inne på fredag.. Lagom kul, men någon gång måste det ju bli gjort. Fortsätt fråga HÄR, pussar!


- snabbinlägg

Har spenderat dagen tillsammans med Lina och Embla, blev film och fruktsallad :D Nu åkte Embla precis hem så nu är det bara Lina kvar som även stannar över natten. Snart ska vi sätta oss framför tvn för att kolla på big brother. Ha det bra pusshej!

                   Fortsätt att ställa frågor HÄR, frågestunden avslutas i slutet av veckan!


- bilden säger allt, go on!


Säger till innan den avslutas.. Så fråga på nu annars svarar jag inte alls!
Dock svarar jag inte på alla frågar, ni förstår nog vad jag menar ;)


- skön dag!

Hej alla! Sitter just nu och taggar inför en välbehövlig studiedag imorgon som ska spenderas tillsammans med Embla! Idag har det varit en väldigt kort skoldag, som bestod att några lektioner och sedan drog vi iväg till klätterhallen tillsammans med klassen..
inte det roligaste med tanke på att jag är höjdrädd, men det gick nog ganska bra ändån!
Alltid roligt och hitta på något tillsammans med klassen :D BRAK ÄR DE BEEESTE


jag och amanda.. redo för en klättertur haha!


- Grillning med fina vänner





- Statistik höjning, kul!


utan att behöva göra något speciellt, välkomna hit! :D

Följ gärna min blogg via
"bloglovin" - här!


- 2 bilder från veckan



- söndag 1/5

Tjenare! Kvällen igår blev bra och jag träffade en hel del fint folk. Nu ska jag torka håret och sedan hoppa på cykeln och trampa bort till Amanda, tur att det inte regnar längre!


har sagt det förr, men vi är så grymt tuffa!


RSS 2.0