- 8 månader av ren lycka och kärlek


(tidsinställt inlägg) Tyvärr är jag inte hemma och kan umgås tillsammans med dig, men jag lovar att jag saknar dig så sjukt mycket. De här 8 månaderna tillsammans med dig har varit helt obesrkivliga. Jag har fått känt på äkta kärlek som två personer delar, känslan är svår att beskriva med ord. Jag är bara så förbannat förälskad i dig. Tiden går så sjukt fort och det blir bara bättre och bättre för varje dag som går. När jag såg dig för första gången var det verkligen - kärlek vid första ögonkastet! Jag älskar dig Robin Sohlman, vi syns snart och ha det bäst!! ♥ ♥

Hejdå Sverige - Hej Mallorca!

Sitter just nu på flygplatsen och har ätit lite. Om en timme går planet till Mallis, ska bli så skönt med lite värme! Det är faktiskt riktigt kallt i här hemma just nu.. Förhoppningsvis kommer jag hem brun och fin :)
Kommer sakna mina underbara vänner och pojkvän, ha det bra allihopa! Ses och höööörs nu ska jag njuta hela veckan lång.

- 18:56

Nu ska jag gå ner och käka lite tillsammans med syster och snart kommer Embla och Sandra hit. Vi ska ut och bara chilla med ett gäng härligt folk, perfekt väder för det! På med shortsen och solbrillorna.. :)

- Grattis på födelsedagen bebis!!

Jag älskar dig världens finaste vovve ♥

- sunny daaay

Precis kommit ut från duschen efter att ha varit ute i stugan, vilken överaskning! Idag kom Robin in med frukost på sängen.. Han är så gullig :) Nu ska jag fixa mig lite och sedan ut för att träffa lite folk. Ha det så bra ute i solskenet!

- där jag hänger min hatt


Spännande

Idag är jag så sjukt spänd och nervös för att någonting kommer att hända, tack vare Robin. Vet inte riktigt vad jag ska göra fram till någonting sker.. Ont i magen haha :( Jag som är så himla nyfiken, det är inte lätt!

- jag älskar dig min underbara!!


- 15:37

Någon mer än jag som inte kan logga in på blogg.se mobilapp? Fy vad segt.. Jag brukar liksom inte sitta vid datorn utan använder för det mesta mobilen.

Idag har jag varit nere på stan en sväng med min kära syster. Vi fikade och kollade i affärer. Fick med mig en navelpiercing och ett par shorts hem. På hemvägen stannade vi på tre t och solade, nu räcker det för min del då jag faktiskt fått tillräckligt med färg. Nu är det bara att vänta på den härliga solen i Mallis istället :) Vi hörs!

- bild bomb!

Slänger upp ett par bilder från avslutningsmiddagen och skolavslutningen

- good days!

Hade en jättebra kväll igår med härligt folk, det tackar jag för! Idag har jag tagit det lugnt och umgåtts med min underbara pojkvän. Love you! Nu har precis Sandra och Embla dragit hem efter filmmys och middag. Dags att sova, hörs imorgon! :)

- Skolavslutning

Känns både positivt och negativt att lämna Ellen Key och klassen, de här åren har trots allt varit helt underbara med de bästa människorna. Självklart kommer man att sakna alla något så enormt, samtidigt som man ska ge sig in på ett nytt och spännande äventyr - börja gymnasiet. Nu har jag sommarlov och ska helt enkelt leva livet :D Mallorca om en vecka vilket jag ser fram emot!
Nu ska jag snart cykla bort till Embla för att umgås med ett gäng härligt folk, ikväll firar vi att vi har gått ut grundskolan med flaggan i topp. Ha en jättebra kväll allihopa.

- avslutningsmiddag

Hemma efter en härlig avslutningsmiddag med alla nior på Ellen Key. Haft en riktigt bra kväll med fina och uppklädda människor. Imorgon är det skolavslutning och sedan ska jag ut och äta med familjen, robin, farmor och farfar. Myyyys! På kvällen är jag med mina underbara vänner... SNART SOMMARLOV :D


- inte långt kvar

Hej på er! Nu är det inte alls lång tid kvar till sommaren och jag håller på att längta ihjäl mig, åker dessutom utomlands om snart en vecka! Imorgon är det brännbollsturnering med skolan och sedan får vi sluta. Ikväll har jag kollat fotboll med Embla Sandra Nora och Robin.. Nu är det dags att sova, puss!


- måndag

Igår var jag med Robin, sen drog jag vill Sandra och Embla.. Åt gott och kollade på tv! Nu ska jag käka lite pannkakor och sedan ska jag nog vara med dom två ikväll igen.


- 23:12

Varit ute på sjön idag med Robins släkt och familj, riktigt härligt! Just nu är jag med ett gäng tjejer och vi ska ut och spela basket i mörkret haha!


- friday!

Har legat ett tag ute i solen efter bara ett par timmar i skolan, riktigt skönt! Nu ska jag få i mig lite mat, fixa i ordning mig och sedan möta upp ett gäng från klassen. Ser fram emot en riktigt bra kväll, vi hörssss :)


- Mallorca snart!

Snart är det min tur att få åka utomlands, som jag inte gjort på år och dar. Håller på att längta ihjäl mig, speciellt till värmen och ett annat klimat! Nu måste jag fixa lite och sedan dra ner på stan för att möta upp klassen och käka pizza, myyyyys! :D

 


- bra kväll igår!

Var och firade Emblas fina syster Nora igår som fyller 18 idag, stort grattis till henne! Härligt folk och mycket skratt.
Idag ska jag träffa min underbara pojke, kan aldrig få nog av honom.. Helt underbar! Blir grillat med familjen och mys :) vi höööörs!


- rain

Idag är inte direkt det bästa humöret på min sida, kan nog bero på vädret.. Nu måste jag plugga lite sen är allt klart inför sommaren, så sjukt skönt!!


- värdig vinnare ?

Svar: JAAA! En så sjukt ärlig och omtänksam människa som klarade sig igenom heeeela tävlingen trots allt skit hon fick ta från folk runt omkring. Men det gulligaste av allt är nog att hon kämpade så hårt för att vinna pengar så hon kunde försörja hennes barn och betala hennes lån, underbar och stark person!

 


- bra dag!

Trots att jag har varit trött i stort sett hela dagen så har det varit ganska bra. Alltid lika kul att träffa kusinerna! När jag kom hem var jag med älsklingen ett tag och nu kollar jag på Big brother finalen.. Spännande :)


- rix fm festival

Började med att gå upp vid 6 på morgon för att fixa iordning sig lite snabbt och sedan bege sig mot Jönköping med Embla Sandra och Kristina. Blev 9 timmars väntan men det var helt klart värt det. Har inte så mycket röst kvar men det är väl så det ska vara antar jag haha! Nu är jag sjuuukt trött och imorgon ska jag upp tiden igeeen.. Hur ska detta gå? Haft en super bra dag i alla fall, Godnatt folket puss!

Två bilder från idag, mer kommer!


- lördag

Hade en jättebra kväll igår med Robins familj och släkt. Just nu befinner jag mig i Jönköping, rix fm festival börjar om 9 timmar.. Haha hur ska vi orka vänta? Ajaaa lätt värt det :) höööörs!


RSS 2.0