- REDO? YEES!


- VALBORG

Efter att vi hade suttit i solen ett tag fortsatte vi mot stan och gick runt lite i affärer, sedan mot 3T där Amanda solade. Nu är vi hemma hos henne och ska snart äta grillat tillsammans med dom andra, härligt! :D Igår var inte humöret på topp, men vi laddar om ikväll igen. Ha en super bra valborg för det ska vi. Pussar!


- lördag!

Godmorgon! Om drygt en timme möter jag upp Amanda och sen drar vi oss ner till vattnet för att bara ha det mys och jobba lite på brännan.. Så ska snart gå och packa ner lite smått och gott! Men först måste jag ta på mig och göra mig redo haha ;) puss!


- sånt är livet..

Hemma efter en ganska seg kväll, hände inte speciellt mycket plus att det var svin kallt. Rätt skönt och bara lägga sig framför tvn och bara tar det lugnt. Känner mig inte pepp på någonting alls, så sjukt jävla piss rent ut sagt! Ibland går alla tankar åt det negativa och jag kan inte göra någonting åt det. Känner att det här blev väldigt trist nu så bättre att jag skriver imorgon igen.

- dags för fredagshäng!

Har precis ätit grillat, bland det bästa man kan göra på sommaren enligt mig så det lär det bli mycket av! Nu väntar jag på att Malin och Amanda ska komma sen ska vi ha sällskap ut till löga, där en massa annat fint folk också är! Skriver när jag är hemma, hare fint! :D


- fredag

Hej på er! Har bara tagit det lugnt idag och nu sitter jag och väntar på att Eric ska komma, sen kanske även Danne kommer. Blir väl film osånt, skriver mer sen igen! puss :D

- Nya Marabou ''Caribbean''


Med cocos och banan, kan inte säga annat än att jag älskar den! Testa ni också!


- 22:40

Kvällen och maten blev mycket lyckad så det tycker jag vi får göra om en annan gång. Kom hem runt 10 och nu sitter jag framför tvn och kollar på big brother. Huvudet håller på att sprängas, inte det roligaste så sen väntar sängen på mig. Pussar!


- grill dags, fint!

Jag, Amanda och Adam har precis varit på kvantum och handlat, nu ska vi snart ge oss ut för att grilla på något mysigt ställe.. Kommer bli super bra, för det blir det alltid när vi 3 är i farten :D Ha en fin kvall för det ska vi, hörs sen puss!

- återigen, svar på tal


Ni är tydligen nyfikna.. Men visst jag kan berätta lite vad som hände. Han blev osäker på vad han kände och jag är inte heller helt säker så bestämde vi oss för att bara va vänner och ja, vi ska fortsätta att umgås. Sen får vi helt enkelt se hur det känns. Räcker det? ;)


- Mina Inköp


tubklänning Gina - 199kr

topp H&M - 149kr

t-shirts Bikbok - 2 för 199kr

brillor Bikbok -
2 för 79kr

spetstrosor Gina - 3 för 149kr

Det var nog allt, inte de bästa bilderna kanske men får duga :D


- amandahäng, gött!

Idag blir det att träffa Amanda, solen är framme så det blir nog att dra på sig brillorna och ge sig ut! Först ska jag fixa mig en rejäl frukost, inte likt mig eftersom jag knappt brukar äta någon frukost.. Men klockan är ju trotsallt rätt mycket ;) hörs!


-

It would be like a dream, if it was you and me. I miss you


- @ Linas place

Tjenare! Sitter just nu hemma hos Lina och bara chillar, inte helt fel! Vi drog ut en sväng förut men vi bestämde oss genast att dra in igen eftersom det va sjukt kallt.. Skriver mer när jag är hemma puss!

- plutten!

Nu ger jag mig ute med den här lilla varelsen, älskade du!


- wednesdaaay

Letar för fullt efter kameran så jag kan slänga upp ett par bilder, men det går inte värst bra! Har precis duschat och gjort iordning mig och solen har kommit fram härligt! :D
Grattis till Malin som fyller 16år idag, älskar dig gumman♥

- smart, mycket smart

Vet att jag lovade att slänga upp bilder på de jag shoppade, men duktig som jag är har jag slarvat bort kameran! Är inte speciellt förvånad eftersom jag även lyckades idag att glömma bikinin som jag hade köpt, på toan inne på Ikano bra jobbat? Nej fyfan vad förbannad jag var när jag kom hem.. Säkert någon jävel som har tagit den också, grattis till dig i så fall! Nu ska jag sluta att bli sur på exakt allting, dags att rycka upp sig lite haha :D Vi hörs imorgon igen puss!

- SVAR PÅ TAL


Såhär ligger det till. Vi har aldrig varit tillsammans för er som trott det och ibland
blir inte allting som man har tänkt.
Det är sånt man får lära sig att leva med!


- efter en super dag i Linköping..

Jag och syster gav oss av tidigt imorse mot Linköping, där vi har spenderat hela dagen. Vi kom nyss hem med en hel hög med shoppingpåsar, rätt najs! :D Slänger upp bilder senare!


- heeeyy

Ett häng med fint folk sitter inte alltid helt fel! Snart är det dags för sängen eftersom jag ska upp tidigt imorgon och åka mot Linköping tillsammans med min kära syster, kommer bli super! Får hoppas på att jag hittar mycket, för shoppa det ska jag ;) puss!

- 16:33

Lite påskmat satt nu fint i magen, dags att ge sig iväg bort till Malin!


- sunshiiiiiiiiine

Fick Embla och Lina till nattgäster, underbara flickor vill jag lova! Nu är det bara Lina kvar men hon ska dra om en stund och då drar jag mig hem till Malin. Vädret är på topp och livet leker. Hoppas att ni får en bra dag vi hörs pussar!


- this is my life

Sitter just nu framför tvn och kollar på big brother tillsammans med Lina och Embla, sedan är det dags för utgång! En riktigt fin kväll pussar!

- söönday

Heey! Sitter hemma hos mig med Lina just nu, vi har precis varit på kvantum och handlat lite gott! Nu väntar vi på att Embla ska komma för att sedan ha en super kväll tillsammans. Vi får väl se vilka som blir nattgäster, i alla fall Lina.. Myyys! :d 

- BLONDEEEEEEY




- det är inte min förlust

Humöret kanske inte är på topp men det ska minsan inte hindra min kväll. Har stekt ute på baksidan tillsammans med jonas och preusse, nu väntar jag bara på brännan haha ;)

- ändrade planer..

Blev tyvärr inte att träffa Malin, så vi får ta det någon annan dag istället.. det ser jag fram emot! Nu drar jag på mig brillorna och ger mig ut puss!


sommaren -10


- lööördag!

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen för att sedan möta upp Malin för att fortsätta mot kvantum. Vädret är på topp! Vi hörs sen puss


gammal bild. Saknar dig kvinna!!


- 23/4

Hann inte blogga någonting när jag kom hem för drog direkt ner till stan, träffade jennie och ett par grabbar. Efter de drog jag bort till kullen där det va ett gäng och grillade, så har hängt med dom hela kvällen.. riktigt fint faktiskt! Dagen har varit super och det är bara början på lovet, kan inte bli bättre! Nu ska jag bara ta det lugnt innan det är dags för sängen. hörs!


- mobilbloggning! Har precis fikat hos far...

- mobilbloggning! Har precis fikat hos farmor och farfar, snart drar vi oss på fotboll :D Kommer hem ikväll, ha det bra puss!


- MY HAIR




Vad tycks ? ;)


- GLAD PÅSK!

Godmorgon! Drar iväg med syster, chrille och pappa senare på fotboll i åtvidaberg och
ser fram emot en seger! Ni kanske inte visste men när det väl gäller, är jag en riktig fotbollsnörd.. inte så konstigt eftersom min pappa är som han är haha ;) Slänger upp ett inlägg innan jag åker då ni även får mitt resultat på håret, så håll ut! Pussar!


En stor svart fläck på skärmen :( Min älskade sony ericsson!


Välkommen till världen dumma mobil


- natti

Blev nöjd med håret och resultatet kommer.. Nu har Embla precis dragit sig hemåt så nu väntar sängen på mig! Godnatt gott folk! :D


- blondddddddie

Sitter just nu med blondering i huvudet, så nu ryker utväxten.. finally! :D Embla och jag har precis kollat klart på big brother och nu väntar vi på att få skölja ur färgen i håret. Sedan får vi se vad som händer, vi hörs imorgon igen pusshej!

- Mobilbloggning! Hej på e...

- Mobilbloggning! Hej på er! Sitter just nu ute och steker i det underbara vädret, kan inte bli så mycket bättre :-D Kom nyss hem från skolan där vi hade matteprov, tror faktiskt att det gick rätt bra. Dagen avslutades med en tråkig film på två timmar. Finns inte mycket mer att säga än att det äntligen är påsklov nu, underbart! Hörs senare igen pusshej.


- be yourself, no one else

It's easy to laugh it's easy to smile,
the most difficult thing is to see how it actually really is


- 21:12

Har varit hemma hos amanda hela kvällen med henne och adam. Vi har bara tagit det lungt, snackat och ätit kladdkaka. Innan vi drog hem sa vi hejdå till henne för inatt åker hon som sagt till New York, så hoppas att hon får det jättebra för jag lär sakna henne en hel del! Nu är det bara att plocka fram matteboken, har prov imorgon.. Ha det bra puss!

- 20/4

Tjenare! Sitter här med Embla just nu och vi har precis haft ett långt och mysigt snack vid matbordet med en massa gott att äta, det kan inte bli så mycket bättre! Nu satte vi oss precis vid datorn och drog på lite skön musik. Senare ska jag hem till amanda och ta farväl innan hon åker till New York, lite avis är jag allt hihi ;) Vi hörs ikväll pusshej!

- 19/4

Hej på er! Har inte hunnit blogga så mycket idag eftersom jag först va på gymnasiet med klassen hela dagen och efter det drog jag hem till syster och chrille. Sedan cyklade jag hem till Eric och va där resten av kvällen, fint! :D Nu har jag fastnat framför tvn och väntar på att big brother ska börja sen blir det sängen. Huvudet värker en aning.. inte speciellt kul. Vi hörs imorgon igen puss!

- Mobilbloggning! Nu är ja...

- Mobilbloggning! Nu är jag precis klar så ska möta upp brudarna nu. Sedan cyklar vi mot gymnasiet, ha en bra dag! Puss :-D


- SOL, yes!

Idag har solen varit framme ordentligt så passade helt enkelt på! Har precis fått i mig lite god mat i magen och satt mig precis framför datorn. Finns inte så mycket mer att säga än att klassen ska till gymnasiet imorgon och kolla på program.. själv har man inte en aning om vad man vill gå, men det kan ju ändra sig snabbt ;) Vi hörs, pössshey!


bilder från sommaren -08, tror jag.. skaplig sommarkänsla i alla fall :D


- good night!

i
känner att jag ligger lite efter, men får helt enkelt fixa en ny när jag har tid.. godnatt!


- snabbinlägg

Hejsan! Har hängt med ett helt gäng med folk hela dagen och avslutar med ett avsnitt av big brother, innan sängen väntar.. :D Hare bäst pussar!

- underbart!

Kan inte säga annat än att vädret är underbart, embla och jag har varit ute hela dagen och stekt i solen. Fick även besök att ett gäng grabbar, sedan blev det mjukglass på donken.. mums! ;) Just nu väntar jag på att maten ska bli klar, puss och kram!

- söndag 17/4

Godmorgon! Nu blir det att hoppa in i duschen och sedan ut för att träffa Embla, det kan inte bli mycket bättre med tanke på att solen är framme! :D Frågan är bara hur länge det pågår.. haha Ni får ha en jättebra dag så hörs vi senare, pussshej!


- efter en lyckad kväll

Hej på er! Kvällen blev riktigt lyckad med god mat och mycket skratt, perfekt! :D Nu är jag allt annat än pigg så jag får helt enkelt se vad som händer resten av kvällen. Läste nyss att spotify inte längre ska vara helt gratis? Jättebra, eller inte... puss!


- 16april

Hejsan! Nu har Eric precis åkt hem så nu ska jag byta om och sedan åka ut till min systers kille som fyller 20år idag, grattis! Blir en mysig kväll med massor av folk,
det ser jag fram emot. Kommer hem senare ikväll så vi hörs då igen pusshej! :D

- fridaaaay!

Hej! Drar mig snart bort till Amanda för att stanna över natten, kommer bli super! puss!


- that's it

Jag vet inte vad det är med mig, är helt slut varje dag. Har i stort sett sovit några timmar varje dag efter skolan, javisst det är skönt men det kan väl ändå inte vara normalt att gå runt och va trött hela tiden? Nejnej, dags att ta tag i livet lite kanske haha!

- alla förändras vi



enligt mig ser man att det var ett tag sen, drygt 2år gamla bilder.. vi förändras ;)


- 14/4

Hej! Hoppas att eran dag har varit jättebra för min har dock varit lite upp och ner, men emblas fina krasch på hemvägen räddade den helt och hållet haha ;) Gud vad jag har längtat och nu är äntligen solen framme, hoppas att det håller i sig ett tag nu!


om ett par månader ligger man där igen, längtar tills sommaren..


- my new lovers


de är lika sköna som ett par leggings men är jeans, sitter som en smäck dessutom! ;)


- 13/4

Hejsan! Efter att ha spenderat hela eftermiddagen nere på stan kan jag inte säga annat än att jag är helt slut. Så kinamat satt rätt fint i magen just nu. Vädret är kallt och trist, fryser som jag vet inte vad. Nu blir det att gosa ner sig under en varm filt. Pussar!

- trettondeapriltvåtusenelva

Godmorgon på er! Sitter just nu i skolan och bara tar det lungt medans nästan resten av klassen är i simhallen. Slutar förövrigt tidigt idag och efter det en sväng till sjukhuset och senare idag utvecklingssamtal.. det lär ju gå galant haha! ;) Vi hörs sen puss!


- live your life

Sitter och jag för det mesta ingenting, allting är så sjukt segt! Men har i alla fall snackat med Eric för en stund sen, han är duktigt efterbliven vill jag lova haha :D Resten av kvällen spenderar jag framför tvn så hörs vi imorgon igen. Hare gött hööörs!

- Nick Pitera, awesome !?


sjunger med både kill/tjej-röst, han är duktigt grym.. shit!


- Spring Feeling?

Goddag! Har precis fått lite gjort i mattenboken eftersom jag gick hem vid 1, nu ska jag snart äta. Men frågan är bara - Vad har hänt med vädret? Får hoppas att solen tittar fram imorgon igen, för det här är ingen vårkänsla! Vi hörs pusss

Dsc_0438_141762763_large
http://weheartit.com/


- älskar dig mitt hjärta !




- *

It doesn't matter what people say
And it doesn't matter how long it takes
Believe in yourself and you'll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart


- Hur snyggt? Grymt snyggt!




dock förstår jag inte hur dom tänker som tatuerar hela kroppen..
men dom här skulle jag verkligen kunna tänka mig, lagom! :D


- de beeeeste!

precis fått i oss lite fin mat i magen, satt som en smäck haha! ;) nu väntar vi på att embla ska komma, sedan får vi se vad som händer resten av kvällen. kyss!



- 10/4

Hejsan! Väntar på Amanda och Lina som kommer vilket minut som helst, vi ska ut på min gräsmatta och grilla haha! Senare kommer även Embla också.. ser ut som en super fin dag/kvälll, får se om det blir några kort också. Hörs senare, pusshej! :D

- livsnjutarna, ohyes!


- 19:00

tjenare! precis fått i mig lite mat i magen efter att ha vart med min lillevän rasmus! Just nu är jag duktigt sugen på att ge mig ut i det fina vädret.. skaplig sommarkänsla ute! Amanda och mitt äventyr blev ytterst lyckat förut och vi hade minsan ögonen på oss ;) bilder kommer antagligen senare, vi hörs pöööösss!


det var inte igår.. haha


- 9/4

Godmorgon! Förvånad över att jag ens är vaken just nu, men vädret är på topp så vad gör det? ;) Ska snart hoppa in i duschen och vid 12 kommer amanda hit då vi ska ge oss ut på äventyr, brukar alltid bli lika spännande haha!


tydligen var ovädret inte det roligaste.. en tromb blåste av taket på gymnasiets
gymnastiksal ?! det var ju tur att det inte var mitt hus, läskigt enligt mig :s


- 8/4

Fredagsmys är ibland det beste, kan allt va skönt att bara vara hemma ibland och ta det lungt! Har precis kollat på big brother och nu funderar jag på att sätta på en film. Hoppas i alla fall att ni har haft en jättebra dag, skriver mer imorgon igen. puss&kram!


- Mitt Thomas Sabo armband


var på stan med syster efter skolan och inhandlade mig en L-berlock, najs :D


- jag saknar er, men är helt säker på att ni har det jättebra





- bra jobbat!

Det blir återigen att lämna in datron på lagning, som sagt. Tur att jag har den bärbara datorn i alla fall. Nu ska jag snart ringa Jennie och efter det ska jag se ett avsnitt av big brother. Efter de blir det väl att hoppa i säng som vanligt, inte helt fel faktiskt!


- 7/4 SUNSHINE

Hemma efter en mycket seg dag i skolan, men imorgon är det ju trotsallt fredag.. det ser vi fram emot! Har inte några planer inför dagen så får helt enkelt se vad som händer. I alla fall, det blåser rejält ute så tog mig nästan inte fram när jag cyklade hem, dock ett stort plus att solen är framme! På tal om datorer, ser ut som att jag har lyckats ännu en gång.. datorn va inlämnad på reperation förra veckag, på grund av mig. Nu mår den inte heller speciellt bra, jag undrar hur detta ska sluta haha! ;) pussshej!

- heey

Har haft en jättebra dag med Lina idag, det var verkligen efterlängtat. Efter att vi hade städat och ätit drog vi oss ut en sväng och stannade sedan hemma hos rasmus på hemvägen. Kom hem för en stund sen och nu ska jag bara ta det lungt pusshej!

- 6/4, storstädning!

Någonting som jag är otroligt dålig på är att hålla rent och fint på mitt rum, så jag och
lina satte igång med en storstädning och resultatet blev - skinande rent, lovely! :D
Vi ska snart dra på en film och bara mysa lite hah. Skriver mer senare igen, puss!


bilder från ett tag sen, älskar dig

 


- Mobilbloggning! Hejsan. Bli...

- Mobilbloggning! Hejsan. Blir snart att dra iväg med cykeln i det underbara vädret tillsammans med Linnea. Gympa väntar nu på morgonen och jag är helt slut.. Hur ska detta gå ;) Efter skolan blir det att va med Lina, som jag inte varit med på jättelänge. Ha en jättebra dag så hörs vi senare, puss!


- 5/4

hej på er! Har inte någon speciell lust att skriva något mer här idag, så är jag tillbaka imorgon igen med nya tag haha :D ha det bra, puss!

- godnatt

Nu är det big brother som står på schemat, sen blir det sängen för mig. Imorgon är det en lång skoldag till klockan 4, inget man ser fram emot direkt men bara att bita ihop. Hörs!

- "Hur många lingon finns det i världen"


kom nyss hem från bion och den var jättebra, helt klart sevärd! :D


- snabbinlägg

Har precis varit iväg med mamma och funnit mig en skinnjacka, nu behöver jag inte gå och dö i värmen längre ;) Ska äta närsom sen blir det att dra iväg på bio ''Hur många lingon finns det i världen'' med familjen.. nu får vi allt hoppas att den är bra. vi hörs puss!


- 3/4

hej på er! har varit riktigt dålig uppdatering nu den senaste tiden men har helt enkelt haft fullt upp. inatt sov amanda och adam här, sen drog jag och amanda hem till henne, så fick jag se när hon körde moppe.. hihi så söt! sen har vi bara vart hemma hos henne och tagit det lungt, drog hem runt 8. Nu blir det sängen för mig, nattinatti :)

- Lördag 2/4

Godmorgon! Nu bär det iväg till Linköping som sagt, för att träffa släkten och bli lite firad. Kommer hem senare ikväll så ni får ha en jättebra dag! Vi hörs puss och kram :D

- 1 april, min dag

Dagen började med att min söta far och mor kom upp och sjöng för mig på morgonen. Sedan var det bara att ge sig av till skolan där jag träffade min fina vänner, som jag även fick lite saker av. Efter skolan hämtade syster och chrille upp mig och vi åkte hem hit, började öppna mina presenter osånt. På kvällen åkte vi ett gäng ner till Sahara för att äta god grillbufé. Dagen och kvällen blev verkligen lyckad och det vill jag tacka alla fina människor för :D

här är lite bilder på det jag fick, kanske har missat någonting..








det här är grejer från olika personer. har fått presentkort på att fixa naglarna,
Thomas Sabo armband, smycken, godsaker, en del dag i linköping med syster
där hon står för kostnaden.. det ser jag fram emot hihi! och en massa annat. 
Imorgon bär det av till Linköping för att träffa släkten, mys! tack för allt! :D 


- today is my day

hinner inte skriva så mycket just nu för snart ska vi ner ett gäng på stan och äta grillbufé, mums! har precis fått mina presenter och bilder lägger jag nog upp senare. Än så länge har jag haft en superdag, det lär fortsätta så :D vi hörs ikväll, puss!

RSS 2.0