- Mobilbloggning Nu är det ve...

- Mobilbloggning Nu är det verkligen inte långt kvar tills det är min stora dag! :-D Och nu ska jag försöka att få lite sömn, natti!


- 21:42

Hej på er! Pluggat lite nu oså, tog dock en paus för orken tog över mig haha! Nu ska jag försöka att skriva det sista, frågan är bara ifall jag lyckats för ögonlocken orkar inte vara uppe så länge till. Ska i alla fall försöka att kolla på big brother innan jag går och lägger mig. Känns verkligen inte som jag fyller år imorgon, men det brukar ta ett tag innan man fattar ;) nu ska jag ladda inför imorgon, puss!

- torsdag 31/3

Vilken tur att det gick att fixa datorn, som duktiga jag hade pajat helt och hållet. Nu är det bara att proppa in nytt skit haha, neeeva borde nog ligga lite lågt med de just nu. Ska vara glad att den är hel igen ;) förövrigt är det tjejkväll senare på stan och när jag kollar på vädret blir jag inte ett dugg pepp. Så kanske blir att vara hemma ikväll, måste plugga lite tills imorn. Och Imorgon är det min dag, nu väntar jag på att maten ska bli klar sen är det bara att plocka upp skolböckerna. Hörs sen, puss!


- Jag tar det som de kommer

Idag har det inte varit världens bästa uppdatering kanske.. men det kommer nog mer imorgon. Många prioriterar bloggen i första hand, jag lever mitt liv och skriver när jag har tid. Så nu tänkte jag hoppa över big brother och lägga mig i sängen istället, någon dag i veckan borde jag i alla fall få lite ordentlig sömn hehe ;) puss natti!

- så kan det gå

Duktig som jag är råkade jag raderna min stilmall och det slutade såhär, nu får det se ut så ett tag. Inte ett dugg nöjd, det kommer antagligen sluta med att jag byter snart igen.. Men det finns faktiskt viktigare saker i livet än att bry sig om något sånthär. Men att jag lyckades är jag inte ett dugg förvånad över, pluspoäng till mig ;)

- 18:49

heeey! känner mig inte ett dugg peppad på ett regnväder, men som man brukar säga - efter regn kommer solsken ;) Får helt enkelt hoppas på att det stämmer. Själv sitter man och räknar ner dagarna till fredag, åren går sjukt fort.. kommer ihåg min 14-års dag som igår och nu ska man redan bli ännu ett år äldre! Om 4 veckor är det även påsklov, det kommer gå fort tills dess. Nu ska jag lägga mig framför tvn och kolla på fotboll, är nog trotsallt en liten fotbollsnörd haha! Hörs senare igen, puss :D

- monday

skoldagen gick fort och måste även påstå att dagen var duktigt oseriös.. men våran klass är bara för fin haha! Nu ska jag bara ta det lungt framför tvn innan big brother börjar och efter det ner i sängen, så ser min kväll ut för det mesta. Dock orkar jag inte göra så mycket annat, en dag och man är helt slut. pusshej!


- Godmorgon Sunshines!

Håller på att fixa mig lite inför skolan, duschat och ätit frukost. Ska möta Lina om ett tag och ta den första cykelturen till skolan, har varit ganska lat av mig men nu ska jag börja cykla. Är inte på världens bästa humör, får hoppas att det blir mycket bättre under dagen. Nog om de, har även lyckats att förstöra datorn, så får helt enkelt bara använda den bärbara nu. Måste nog erkänna själv att jag är förjävla bra på att förstöra saker, jag som trodde jag var blond och smart.. ;) nu måste jag skynda på, ha en bra!


- good night

Sitter just nu framför tvn och kollar på big brother, min underhålling på söndagskvällarna! När det är slut ska jag hoppa i säng och tagga inför en ny vecka, och framför allt till fredag då jag fyller hela 15år hehe. 1 april och allt, jag är ett riktigt aprilskämt ;) hoppas ni har haft en bra dag, puss och godnatt!

- älskar er


bilder från i fredags


- Mobilbloggning Hejsan! Ligger ju...

- Mobilbloggning Hejsan! Ligger just nu i sängen och ska försöka sova lite, har inte fått mycket sömn på 2 nätter nu.. Dags att ta igen kanske haha. Vi hörs senare ikväll, puss :)


- lördag 26/3

hej på er! Vi tjejer gick upp tidigt imorse och gav oss iväg på cyklarna för att handla inför kvällen, så nu är det mesta fixat och klart! Nu ska jag bara ta de lungt och tagga inför kvällen, ska hoppa in i duschen senare och efter de göra iordning mig. Slänger nog upp ett inlägg innan jag drar iväg så håll koll, puss :D


 


- Mobilbloggning Kom till Amanda...

- Mobilbloggning Kom till Amanda för en timme sedan, här är även Lina och Linnéa. Vi sitter och chillar lite, Amanda har precis fått sina presenter och hon blev duktigt överaskad! :-D Vi sover även här inatt och imorgon går vi upp tidigt och handlar inför kvällen, gött! Vi hörs imorgon igen puss!


- torsdag, 21:10

hej på er alla! Kom hem från amanda en stund sen, har snackat lite oså. Nu blir det bara att ta det lungt, är trött som vanligt. Senare blir det big brother och efter de ska jag hoppa i säng. Otroligt skönt med helg imorgon :D vi hörs, puss och kram!


summerfeelings


- står inte ut, hjälp ?!

som ni vet är jag knall blond men är sjukt trött på min mörka utväxt.. Jag vill inte ha brunt hår, men jag vill ha bort utväxten. Har funderat på bruna slingor, men håret kan dock bli grönt då. Verkligen inte någon höjdare haha! Har även tänkt på att färga det ljusbrunt och lägga i blonda slingor i mitt hår istället. Det här kan man verkligen kalla för beslutsångest.. :s
frågan är bara - VAD SKA JAG GÖRA?


- 19:15, heey!

Hallå där! Fick med mig Linnéa och Lina ner på stan idag, Amanda fyllde ju trotsallt år igår och det ska minsan firas. När hon läser det här vet jag att hon kommer bli otroligt nyfiken, men kära du.. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge hehe ;) Har precis fått lite mat i magen så resten av kvällen består av att bara ta det lungt, det kan allt behövas ibland för jag är helt slut.. Imorgon är det en av det segaste dagarna i skolan men som jag brukar säga - det är bara att stå ut! Hoppas ni haft en bra dag, puss!


- 19:47

hej på er! idag fyller som sagt mitt hjärta år så är hemma hos henne nu och fikat oså! På lördag ska vi fira henne och bara ha det kul, ser jag verkligen fram emot! nu ska vi snart ut en sväng, hörs puss!

- idag är det ingen vanlig dag, för det är din födelsedag!

Första gången vi träffades var i början av 6:an, vi var helt olika och jag trodde aldrig att vi skulle bli så nära vänner. På sommaren började vi umgås ordentligen, i stort sett varje dag. Under den sommaren blev vi sjukt tajta och jag var otroligt lycklig över att jag träffat en sån underbar vän som du. Du respekterade mig för den jag var och fanns alltid där när man behövde dig. Än idag är jag glad över att jag har dig vid min sida, för ett liv utan dig skulle vara tufft. När jag mår dåligt är du en av dem jag vänder mig till och du gör allt för att få mig på bättre tankar, det vill jag tacka dig för. För några år sedan trodde jag inte att man kunde få en sådan nära vän, men du har bevisat för mig att det inte är omöjligt. Våra minnen är verkligen oförglömliga och varje gång jag tänker på allt vi delat tillsammans, får jag ett stort leende på läpparna. Du är en av dom som förgyller mig dag, min dotter och bästa vän - jag älskar dig! Ett stort grattis på 15-årsdagen, hoppas du får en underbar dag för det är du verkligen värd.


Amanda Stina Söderlind♥ 

 


- bra jobbat!

tjenare! blev en mysig sväng nere på stan med amanda efter skolan, vi gick även och fikade. blev en chock när jag kom hem och såg brännmärkena på mitt golv.. plattången hade alltstå suttit i 8timmar och det luktade bränt i hela huset, måste trotsallt erkänna att jag lyckas med det mesta. jag ska ha tur att jag har ett hus att bo i, i alla fall ett helt rum ;) nu blir det snart big brother och sedan sängen, puss!

- 21:46

sitter just nu framför tvn och kollar på big brother, sedan är det dags att ladda inför skolan imorn.. och på tisdag fyller min kära dotter 15år, stor hon börjar bli nu ;) drygt 10 dagar kvar tills det är min tur att fylla år! Blir inga fler inlägg ikväll så vi hörs imorgon igen, puss!

- feelings

hemkommen från min kära syster nu, där blev det fika och en massa prat. Men det bästa av allt är vädret ute, nu är väl ändå våren på väg.. äntligen lite vårkänsla! Nu måste jag se till att hitta mig en vårjacka, så jag inte kvävs varje gång jag går ut haha! ;)
om en stund ska jag dra ett fint häng med härligt folk, vi hörs puss!


- live your life

Har precis kommit ut från duschen, ska fixa mig lite oså nu. Om en halvtimme blir det att åka till syster och va där en stund, sedan får jag se vad som händer. Förövrigt har jag träningsvärk i hela kroppen? tror det är för att jag har vart sjuk och sedan kommit igång igen, haha detta tar verkligen kål på mig. Så fort jag anstränger mig hostar jag som faaaaaaen, går på hostmedicin dygnet runt.. fint? näääääe. Nu måste jag skynda på lite, vi hörs puss!

- bilder från i fredags




suddigt och fint, men jag bryr mig inte.. för en bild säger mer en tusen ord♥


- godnatt

tjenare! kom hem för inte så länge sen, har haft ett fint häng med härligt folk. Sitter inte helt fel en lördagskväl! Nu är jag dock väldigt trött så funderar på att sova om en stund. Imorgon ska jag kanske hem till syster, sen får jag se vad som händer resten av dagen. Hoppas ni haft det bra, vi hörs puss!

- this is my life, my friend

tjenixen! amanda och jag har precis fått i oss varsin fetkebab haha! så nu tar vi lite seriösa kort och dunkar lite fin musik, kan inte bli mycket bättre :D har köpt med oss hem lite gosaker som vi ska smaska på lite senare. nu ska vi busa lite så vi hörs antagligen senare igen. pusshej!


du är guldvärd, älskade dotter♥


- fixat och klart

hej! Sitter just nu med datan i knät och känner mig otroligt nöjd som har gjort det jag skulle. Det skönaste som finns är att bli klar med skolarbeten och bara tänka på annat. Så just nu väntar jag på att big brother ska börja, sedan är det dags för mig att hoppa i säng. Imorgon blir det att gå upp tidigt för den sista skoldagen den här veckan. Efter skolan får jag med mig amanda hem för lite fredagsmys, det kan faktiskt inte bli så mycket bättre!


- 16:00

hej på er! helt slut efter en dag i skolan med hög ljud nivå haha :(
huvudet dunkar och jag är rätt trött. har lite hemarbete att göra, fint!
efter de måste jag städa mitt rum, som ser ut som ett rent helv*te ;)

hörs puss!


hejsan! Sitter just nu framför tvn...

hejsan! Sitter just nu framför tvn tillsammans med lina och jonas, fint! Vi hade halv studiedag idag och slutade redan vid halv tolv, de satt inte helt fel vill jag lova..;) en sak som e ännu bättre är att det är hel studiedag imorn så då blir det nog bara att ta det lungt. Duktigt skönt att slippa skolan, men jag ska väl inte klaga som har vart borta ett tag haha! Vi hörs imorgon, pusshej


- på bättringsvägen, skönt!

hejsan! gick bra hos doktorn och det var inte lunginflamation, puuuh! fick hostmedicin med mig hem så nu ska jag nog snart piggna till lite. fick ta blodprov och det var inte speciellt roligt eftersom jag avskyr blod osånt, men det var bara som ett litet myggbett.. haha tur de ;) ska nog försöka att gå till skolan imorgon, då det även är halvstudiedag och slutar efter lunch. skönt att äntligen känna att man börjar friskna till lite, det går åt rätt håll! ska försöka skriva klart mitt arbete nu så att jag kan lämna in det imorgon. man kommer efter lite i skolan om man är borta ett tag.. vi hörs imorgon igen, pusshej!



när man är borta från er, märker man extra hur mycket ni betyder
bild från 7:an, vi har allt förändras..heh


- 14:49

har duschat och fixat, nu håller jag på att skriva klart mitt arbete om jordbruk.. som ska vara klart nu i veckan. låter kanske inte speciellt roligt men det är ju sånt som måste göras. Förövrigt är det inte febern som är mitt största problem just nu, har knappt någon utan det är hostan som tar död på mig. Vid halv 4 blir det att åka till doktorn och kolla lungorna.. jag hoppas att det inte är lunginflamation, men vi får väl se hur det går. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Wallander. Vi hörs senare, pusshej!


- ny vecka

hej på er! hade tänkt att vara lite mer seriös här när jag är frisk igen.
för det första jag tänker på är inte att skriva här när jag är sjuk o trött.
precis fått i mig en våffla med glass och sylt, den satt inte helt fel hah;)
nu blir det att hoppa in i duschen, innan jag lägger mig framför tvn.


- söndag 13/3

heej! kan inte svara på om jag känner mig bättre, lite kanske.. eller?:)
fryser en aning och har fortfarande feber, så nu blir det en varm dusch!
förövrigt är syster här just nu och som också har gått och blivit sjuk:(


' man kan inte annat än - älska han!


första gången jag blir nöjd med vinnaren på 10år?! äntligen röstade sverige rätt:D


- 11/3-11



känner mig lite piggare, kanske lite för att jag spelar frisk haha :(
har i alla fall något att se fram emot ikväll - melodifestivalen, final!
vem tror ni vinner? det brukar alltid bli någon oväntad, syyynd.


- freeedags(mys) ?

hostar och hostar, seriöst nu.. snart står jag inte ut längre?!
ligger runt 39grader i feber konstant varje dag. kanon, neej
ätit kina mat nu, väntar bara på att den kommer upp hah :(

nu blire dusch och tv, hööörs!


- trött på det här..

heeey! har fortfarande hög feber, nu big brother och sen ska jag sova.


- inte på topp..

godmorgon! jag är fortfarande inte helt frisk, så blev en till dag hemma.
inte för jag längtar tillbaka till skolan.. men detta är inte speciellt roligt? :(
om jag blir bättre ska jag gå imorgon, så ska försöka att friskna till lite nu.
precis kollat på filmen ''svensson svensson'', det tröttnar man inte på heh.


hej! Ligger fortfarande och hos...

hej! Ligger fortfarande och hostar med hög feber. Det här börjar bli lite långtråkigt :( ska kolla klart på big brother, sen måste jag sova. Ha de bra, puss!


Hejsan! Blev en till dag hemma fö...

Hejsan! Blev en till dag hemma för mig, har ingen ork till någonting.. helt slut. Ligger just nu framför tvn och dricker varm oboy, men det verkar inte hjälpa :( Vi hörs, puss!


Heej! ...

Heej! Testar just nu att mobilblogga, det funkar bra förutom att det står exakt samma både på rubriken och i inlägget.. Aja skitsamma! Väldigt smidigt att mobilblogga iaf och dessutom - gratis ;) Puss!


- G R A T T I S


grattis embla 15år, älskar dig! ♥


- S J U K

hej på er! har gått och blivit sjuk igen och det är verkligen inte kul.. :(
nu ska jag lägga mig framför tvn och som vanligt är det bara skit att se.

vi hörs sen igen, puss!


- 6mars2011

har varit dålig uppdatering nu i helgen, men så kan det va ibland.
sitter nu framför tvn och kollar på big brother, sen ska jag soova.
imorgon börjar en ny skolvecka igen.. efter skolan blir det jennie!

ha det bra, puss!


- lööööördag 5/3

godmorgon på er! har precis duschat och nu ska jag fixa mig lite.
senare ska familjen till syster och chrille, blir tacos där.. finfint ju:D
ser ut som en mycket bra dag, hoppas att ni också får det. hörs!


dööööö snöö.. döööö!


- fredagsmys, fejnt!

tjenixen! har haft en jättemysig kväll tillsammans med lina och embla.
inte varje dag man umgås med dom 2 på samma gång, inte helt fel iaf!
lina drog vid 10 och embla fick nyss gå hem helt ensam, stackare.. :(

sjukt trött nu, vi hörs imorgon igen.. pusshej!


- Amanda är mycket duktig!




här har ni bevis på att amanda är en mästerkock! mums! ;)


- 22:25

fredag imorgon, så himla jävla skönt.. det är vad som behövs just nu.
trött varje dag, det går inte direkt ihop sig med skolan. ska sova snart!
får se vad som händer i helgen, ska iaf ta det lungt och sånt.. skönt!

onödigt inlägg, hörs imorgon pusshej!


- 21:28

hej på er! kom hem för en timme sen från skolan och mötet.
vi har snackat om allt möjligt.. hur det är i klassen och massa.
nu ska vi iaf försöka att komma till grekland, vi ska lyckas! ;)
förövrigt väldigt trött just nu, skriver mer imorgon igen iaf..

hare gött, puss!


- vem saknar inte sommaren ?!


jag och amanda sommaren -09


- förstamars

hejsan! 4 lektioner i skolan, sedan ner på mejeriet för tjejsnack!
efter skolan tog malin, adam och jag bussen hem till mig, chillade.
de drog nyss och nu måste jag sätta igång att plugga.. inte kul:(

vi hörs, puss!


RSS 2.0