- torsdag30juni

Efter en varm dag ute på Lysing/Korpa sitter jag nu hemma hos Amanda. Om en stund ska vi hem till mig och sedan ut och träffa lite härligt folk, sover hos henne inatt så inget mer inlägg för ikväll. Hörs imorgon igen, ha det bäst puss och hej!


- Godmorgon

Nu ska jag packa det sista sen trampar jag hem till Rasmus och sedan vidare för att möta upp lite annat och sen ut till Korpa.. Idag är kanske sista dagen med sånthär väder, så det är helt enkelt bäst att passa på så länge det varar ;) Skriver när jag är hemma puss!

- en dag på lysing med Malin


- godnatt!

Blev som väntat en super dag ute på Lysing tillsammans med Malin! Träffade även lite annat folk, sedan drog vi oss hemåt. När jag kom hem åt jag och sen ut till Korpa för att träffa ett härligt gäng där, bad osånt.. Efter det drog jag och mötte några andra som jag har spenderat resten av kvällen med. Känner att det blev mycket hit och dit haha! Nu väntar sängen på mig, lite bilder från dagen kommer imorgon! Godnatt puss :)

- 29juni

Nu hoppar jag in i duschen för om ett tag kommer Malin förbi, då drar vi oss ut till något ställe och steker lite.. Underbart tillsammans med henne! Nu måste jag skynda mig så ha en bra dag allihopa, pusspuss! :D

- 29juni

Nu hoppar jag in i duschen för om ett tag kommer Malin förbi, då drar vi oss ut till något ställe och steker lite.. Underbart tillsammans med henne! Nu måste jag skynda mig så ha en bra dag allihopa, pusspuss! :D

- en dag på löga


- tuffa browniiies!


- snabbinlägg

Hemma efter en lång dag ute på Löga, bad och sol med världens finaste flicka! Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt för att sedan dra mig ut med Amanda igen.. Ner mot kanot där ett gäng pojkar är! Bilder från dagen kommer senare pusshej! :D

- måndag27juni

Ikväll har jag och Amanda vart på stan, träffade lite fint folk och åt glass. Var ute och gick med Olga förut och nu ska vi snart hoppa i säng.. Upp tidigt imorgon för att återigen åka ut till Löga för att steka, vi pressar duktigt nu haha!! Men vafan bara sommar en gång om året, right? ;) Imorgon ryker kameran med så bilder kommer alltså. Ha det gött pussss!

- solsolsol

Har varit ute på Löga hela dagen tillsammans med amanda, stekt i cirka 4 timmar.. Så solen har allt tagit idag, redigt nice! ;) Blev även att ta vårt första dopp idag, var kallt i början men sedan jätteskönt. Nu har jag precis ätit och sedan kommer Amanda och hämtar upp mig. Inatt sover hon här, mysigt som vanligt! Får se som vad som händer ikväll, puss!

- sommar&sol

Vädret är underbart och jag är vaken, nu in i duschen och sen iväg med Amanda! :D

- dålig uppdatering, know!

Hej på er! Midsommarafton blev som väntat, underbar! Massa trevligt folk och god mat.. det kan inte bli så mycket bättre! Jag var med Sandra och Jonas förut, sen kom Amanda förbi med moppen så då drog vi två ner till hamnen och kolla solnedgången.. hur mysigt låter inte det haha? ;) Imorgon kommer Amanda förbi tidigt, då ger vi oss iväg för att sola och bada.. Så vi hoppas helt enkelt på att vädret blir som det är sagt, hört att det ska bli sol hela veckan :D Hörs imorgn puss!



- grillning på g!

Om ungefär en timme ger jag mig ut till Chrilles familj för att grilla osånt, där samlas vi ett helt gäng.. riktigt mysigt! :D

- lördag25/6

Midsommar var helt okej, slutade med att jag och Embla hamnade hemma hos mig i varsin säng. Idag är jag riktigt trött, men sånt är livet helt enkelt ;) Nu behöver jag en rejäl dusch för att piggna till lite, sen antar jag att Embla kommer igen. Hörs sen pussar!

- GLAD MIDSOMMAR!

Senare drar jag mig ut till stugan med familjen för lite midsommarmys, aldrig helt fel! Kommer nog hem sen ikväll igen.. Ni får ha en riktigt bra midsommar, puss! :D



- Med mig hem;

Hårinpackning och Shampoo som min frisör rekomenderade!
Parfym från Åhléns rabatt - 100kr

- snabbinlägg

Godmorgon! Amanda ligger fortfarande och sover, så söt! Själv måste man hoppa in i duschen för sedan dra och klippa sig.. Nu ska jag gå och väcka henne, snäll som jag är ;)

- Medina, Sann Romans

SKÖÖÖN!

- vart är solen?!

Godmorgon! När man vaknar på morgonen vill man att det ska vara stekande sol ute.. Men hur pepp blir man egentligen när det ser ut såhär? Det irriterar mig ordentligt! Nu fräschar jag till mig, äter frukost och sedan kommer Amanda. Om vädret håller så blir det tältning inatt.. hmm spännande och se hur det blir haha! ;) Skriver mer senare igen puss!

- chokladbollssmettårta, haha!


- Eric Saade ft. J-Son "Hearts In The Air"


- tisdag 21/6

Hej på er! Om ett tag ska jag äntligen träffa efterlängtade Lina, det ser jag verkligen fram emot! Får helt enkelt se vad vi hittar på, hoppas i alla fall på bättre väder.. För det här börjar bli lite långtråkigt. Bäst att jag fixar det sista nu, vi hörs sen igen pusshej! :D

-

Moments ago
I couldn’t see the sky
I watched you go
And now these days go by
It’s moments ago
If only in my mind
I’ve captured them so
I can control the time
Moments ago
I couldn’t see the sky
I watched you go
And now these days go by
It’s moments ago
If only in my mind
I’ve captured them so
I can control the time

- pic's


Jag & Sandra, och så Embla på ett hörn haha!

Jag, häromdagen

- ♥


- 19:55

Har haft en jättebra dag i Linköping tillsammans med släkten och kusinerna! Dock varit trött hela dagen, kanske dags att ta igen snart. Vad är det här för väder egentligen? Inte sommar utan sol, får hoppas på förbättring. Nu blir det tvn, hörs pusshej!

- lördag 18juni

Har varit en riktigt skön dag tillsammans med Amanda, slutade med att vi satte på en film och somnade.. När vi vaknade hade vi inte en aning om att det var kväll eller morgon ;) haha! Nu har jag precis kommit hem, ska hoppa i säng sen. Imorgon bär det av till linköping för att träffa släkten, låter underbart. Skriver mer imorgonkväll ingen när jag är hemma.

- göttans

Vilken dag/kväll/natt, riktigt bra start på sommarlovet! Nu ska jag hoppa ner i sängen efter bara några timmars sömn, sedan ska jag träffa min kära amanda :D Pusshej!

Update; Får inte sova för Amanda haha, bara att ladda om batterierna då!

- SOMMARLOV

Året har verkligen gått sjukt fort och snart börjar man nian. Började med en snabb samling i klassrummet, sedan mot kyrkan.. där det var segt som vanligt. Efter det fick vi våra betyg, riktigt nöjd faktiskt :) Sedan kollade jag studenterna och sen tog jag mig hem med malin.. aj mina fötter värker! Nu ska jag ladda om och sedan ge mig ut för att träffa lite fint folk! Ha en grym kväll!

- härligt

Nu ska jag fixa det sista inför imorgon, känns verkligen underbart att ha ett helt sommarlov att se fram emot! Nu hoppas jag bara på att vädret håller.. för har nämnligen hört att det ska bli piss väder, kul ;) Skriver mer imorgon igen puss och kram!


- avslutningspresent

Tack Mammi, JAG ÄLSKAR DIG♥

- lagdag

Nu ger jag mig ut till Örbäcken, där alla 7or och 8or är.. Blir tävlingar osånt, go brak♥

- new shieeet

Har äntligen fixat iordning bloggen, rätt nöjd så får duga. Vad tycker ni? :D

- Ulrik Munther

Ulriks nya låt ''moments ago'', klicka HÄR för att lyssna :D

- onsdag 15/6

Godmorgon! Nu hoppar jag in i duschen för att sedan ge mig iväg till skolan, där spex och städning står på schemat! Nu börjar verkligen sommarlovet närma sig.. Fy vad härligt! Bäst att jag skyndar på så att jag hinner, skriver mer när jag är hemma igen pusshej! :)

- snabbinlägg

Sitter just nu hemma hos Malin, snart ger vi oss ut.. Hääääärligt! :D
gammal bild

- utedag

Hemma efter en utedag med klassen, vi befann oss ute på lysingsbadet och ''spelade'' golf haha! Förstår inte riktigt hur dom tänkte där med tanke på vädret, jag fryser som jag vet inte vad! Nu blir det en varm dusch och sedan hoppar jag i säng, hööörs senare! :)

- måndag

Tjaaa! Bara tagit det lugnt med Amanda hela dagen, blev ett häng vid hamnen med en glass.. riktigt härligt haha! :D Hon sover i alla fall här inatt och imorgon ska klassen vara ute vid lysingsbadet, så vi åker moppe dit ut. Nu ska vi bara njuta av våran underbar humor, hörs imorgon igen puss!

- älskar dig beste!


- good night

Känner att det inte går något vidare här för mig, bryr mig seriöst inte. Godnatt puss!

- mot stugan!

Hejsan! Blev en härligt kväll hemma hos Embla igår, kom precis hem och nu drar jag mig ut till stugan! Syster och Chrille hämtar upp mig vilken minut som helst.. bäst att skynda på haha! Skriver mer ikväll när jag är hemma! Puss och kram skumbanan!

- hejs!

Nu ger jag mig iväg bort till Embla, inget mer inlägg för ikväll alltså. Hörs! :D

- moppecheyer, yes!



- snabbinlägg

Hej på er! Uppdateringen är verkligen inte så bra, men har faktiskt varit ute och åkt runt med Amanda hela dagen.. riktigt nice! Ska jag vara ärlig är jag inte ett dugg rädd där bak haha ;) Finns inte så mycket mer att säga än att jag skriver mer imorgon igen. Pusshej!

- moppetur

Sover hos amanda inatt, för imorgon drar vi med hennes moppe till skolan! Haha vi har åkt runt för fullt och hon är super duktig.. så söt! Nu ska vi snart ut och glida lite till innan vi hoppar i säng. Sista vanliga skoldagen imorgon, skönt! pusspuss


- onsdag 8/6

Hej på er! Känner verkligen att uppdateringen här inte är den bästa och hur roligt är det med inlägg utan bilder? Men man har verkligen fullt upp varje dag.. framför allt ligger man ju bara ute och steker + umgås med vännerna! Lovar en förbättring, frågan är bara när ;)

- tisdag 7/6

Tjenare! Blev att vara med Malin efter skolan, vi drog ett rejält stekhäng nere vid vattnet.. dock blåste det en aning! Nu har jag precis fått lite mat i magen och ska bara ta det lugnt, skönt! Börjar närma sig sommarlov nu och jag är sjukt taggad! ;) hööööörs!

- ''smygtitt''


den här ska jag ha på mig på skolavslutningen, köp i sista minuten ;)


- inköp:


linne från gina - 129kr

klänning H&M - 149kr

tub bh - 129kr

shorts - 49kr

sololja - 89kr, 67kr

örhängen glitter - 20kr, billigt!

ring glitter - 25kr, billigt!

tror det var allt.. slänger snart upp en ''smygtitt'' på min avslutningsklänning! Skiter fullständigt i bildkvalitén, orkar inte gå in fört haha! Har i alla fall haft en bra dag, puss


- snabbinlägg

Hemma nu, slänger upp bilder senare på det jag har handlat.. fick även med mig en avslutningsklänning hem, lycka haha! :D hörs puss!

- godnatt

Haft en jättemysig och rolig kväll tillsammans med Embla, Sandra och Ellen. Vi kollade på big brother finalen, som vi alla 4 har följt helt och hållet haha! Och jag kan inte säga annat än att det var helt rätt person som vann, Simon! Nu är det lilla ''lovet'' snart slut och skolan är tillbaka.. Dock sommarlov snart som man längtat så länge efter!
Imorgon åker jag från stan i ett par timmar mot Norrköping för att försöka hitta mig en avslutningsklänning. På hemvägen stannar vi i Söderköping på smultronstället, glass må vare det beste! ;) Ser ut att bli en super dag, skriver mer imorgonkväll ingen pusshej!

- Nya naglar fixade

Mycket nöjd! Perfekt för mig som behöver längre naglar eftersom de växer under!
Frågan är ju bara hur länge dom sitter, eftersom jag lyckas med det mesta haha..;)

- söndag 5/6

Tjaaa! Nu drar jag ut och möter upp dennis, snacka lite osånt. Sen pumpar jag bort till Embla för att sedan dra ner till vattnet och steka tillsammans med henne och Sandra. Idag har jag smörjt in mig ordentligt, för jag är sönderbränd.. ajdå haha :( pussar!

- snabbinlägg, godnatt

Kom hem förut efter en upp och ner kväll.. Nu väntar sängen på mig, sjukt skönt! Var planerat att åka iväg och träffa släkten imorgon men jag tror jag stannar hemma istället och bara tar det lugnt, känner att jag behöver det just nu. Skriver imorgon igen pussar!

- sunsunsun!

Idag har jag och amanda legat i solen i hela 6 timmar, kräfta? Ja haha! Nämen det kan aldrig bli för mycket sol, men att vara röd är inte heller så snyggt.. ;) Nu sitter vi hemma hos mig och bara tar det lugnt, det kan verkligen behövs ibland. Hörs puss!


gammal bild men i alla fall.. älskar dig min stjärna♥


- tagga

Naglarna är fixade och jag är verkligen super nöjd! Nu ska jag tvätta håret och byta om, sedan ger jag mig bort till Embla där kvällen kommer spenderas! Där väntar ett gäng härliga brudar, kommer förhoppningsvis bli super :D Hörs inatt, puss

- sommarväder!

Vädret är sjukt jävla underbart, nu drar jag mig ut i solen och steker sönder! Senare möter jag upp amanda för lite snack och sen ner till stan med Embla för att fixa gelénaglar. Visar bilder senare, hoppas verkligen att det blir bra nu! Spännande ;) Hörs sen puss!

- good night babes

Hemma och livs levande haha, nu finns det bara en sak jag är sugen på - soooova!

- snabbinlägg

Snart ger jag mig iväg bort till Malin, var allt ett tag sen sist så det ser jag verkligen fram emot! Humöret är verkligen inte på topp men det lär inte bli några problem när jag ska träffa henne! Nu ska jag fixa mig lite, skriver mer senare igen pussheeey! :D

- Grattis på födelsedagen!

Hjärtat , i 11 hela år har du varit min äkta vän. Stått vid min sida och alltid brytt dig om mig. Känns som jag känt dig hela livet, för våran vänskap den är så stor. Vet nästan allting om dig och jag kan verkligen lita på dig. Vi har gått igenom både vått och torrt tillsammans, men ingenting har kunnat skilja våran vänskap. Du kommer att vara min vän livet ut, för jag vill aldrig förlora dig. Vi kanske inte alltid är sams, men shit the same jag älskar dig? Du är som en lillasyster för mig och jag skiter fullständigt i vad andra tycker om dig för en sak ska du veta, du är så sjukt fin! Skulle våran vänskap ta slut, skulle jag må skit för jag klarar mig inte utan dig, liksom ett liv utan dig exsisterar inte för mig. Vad som än händer så kommer du alltid finnas i mitt hjärta, jag lovar jag glömmer dig aldrig! Lina, du och jag föralltid♥


- fint häng

Kom hem för inte alls så länge sen.. blev att möta upp Kristina på stan, satt och snackade om allt och inget. Har haft en jättebra kväll i alla fall :D Nu har jag precis satt mig framför tvn och bara tar det lugnt. Imorgon ska jag sova ut, bäst att passa på när man har chansen! Skriver mer imorgon igen, ha det bra puss!

- 1 juni, sommarväder!

Har varit ute på löga med en massa härliga brudar, ett rejält stekhäng helt enkelt.. aldrig helt fel minsan! Nu har jag en långhelg att se fram emot, som i stor del kommer spenderas med mina underbara vänner! Har precis ätit kyckling sallad nu, duktigt mätt hah. Hörs!;)



RSS 2.0