- Tonight gonna be a good night.

För att komma igång lite inför nyår ska jag och tjejerna ut till Emblas farmor och farfar för att bara jacuzzi. Känner att det kommer bli en bra start på den här dagen. Ikväll ska vi fira nyår och ha det allmänt jävla kul, hoppas att alla andra också får en bra start på det nya året! Nu är det bara min älskade pojk som saknas.. Kom hem?! :( Inga sura miner, lets go!

- Ta mig hit, tack!

- Här kommer jag antaligen befinna mig i vecka på sommarlovet. I Alcudia på Mallorca. Fy så härligt :)

- nyårsoutfit

- Vad tycks? ;) Kavaj, paljettlinne, svarta shorts och ett antal smycken. Till de ska jag även ha klackar!

Navelpiercing - Check!

- Efter ett års av tjat är det gjort, riktigt nöjd! :)

- iPhone 4s


- Hey honey, come home to mama now. Beställde hem en iphoniiii igår som snart är min, lycklig? Y E S !

- Jag tipsar om..


- min lilla snutta

- Någon är visst lite pussugen ;)

- mot stan

Nu drar jag snart ner på stan med mammi och syster för att kolla lite. Så vem vet, kanske får jag min älskade iphone beställd. Ha en bra dag så hörs vi senare igen puss :)

- thoughts

- Life isn't wonderful. But what would life be, if everything was perfect?

- I won't let you go

if there’s love, just feel it
if there’s life, we’ll see it
this is no time to be alone, alone, yeah
i won’t let you go

Jag saknar dig så det gör ont, men jag ska klara det här.. you're my everything.

- Med mig hem:

Vinröd kofta från Gina 279:- / Svart kavaj från H&M 199:- / Ny berlock till mitt Thomas Sabo armband från Guldfynd 39:- / Örhängen Gina 30:- / Svart topp från New Yorker 170:- / Earcuff från Glitter 30:-

WOOOW, good kvalle!

- 22:47

Har inte så mycket mer att säga än att jag är sjukt trött. Att springa in och ut i affärer samtidigt som man är trött och förkyld är ingen höjdare! Men har i alla fall haft en jättebra dag och fått med mig lite härliga grejer hem. Nu ska jag kolla film och sedan sova, puss! :)

- Mot Kalmar!


Nu sitter jag och tjejerna på bussen mot Kalmar. Idag måste jag försöka att hitta något snyggt som jag kan ha på mig på nyår, så vi får hoppas på det bästa! Blir alltså en dag full av shopping. Ha det gött! :D

- måndag

Sitter hemma hos mig med Amanda, vi har precis delat på en pizza som satt rätt fint. Nu ska vi bara ta det lugnt det behövs ibland! Jag ska upp tidigt imorgon för mellandagsrean och Kalmar, passar perfekt!:)

- you're the best!

- Har 2 måndader idag med min underbara pojk. Jag älskar dig ♥ ♥

- 00:14

Åkte som sagt för att träffa släkten idag. God mat och trevligt folk, det kan inte bli så mycket bättre! Nu har jag precis snackat lite med Robin och snart ska jag sova. Imorgon ska jag träffa Amanda som åker utomlands om ett par dar. Godnatt världen!

- Mohombi


- 22:06

Har haft en jättebra och mysig julafton tillsammans med min underbara familj. Nöjd med mina julklappar och nu sitter jag framför tvn och kollar på en riktig klassiker - sällskapsresan. Imorgon åker vi för att träffa släkten och fira min fasters man som fyller 50. Ha en fortsatt trevlig helg :)

- juloutfit

Nu är det dags för julbord och sedan samlas familjen framför kalle anka, det får man verkligen inte missa :)

- Tjuvarnas jul del24

- Nu har jag precis kollat sista avsnittet av julkalendern, måste erkänna att det var en av de bästa julkalendrarna på länge.. Så bra och mysig :)

- Merry Christmas!

Vill önska alla en god jul, hoppas att ni får en jättrebra dag. Kram på er :)

- fredagsmys!

Har precis ätit middag med familjen. Om ett tag kommer Elin hem till mig och sedan sticker vi bort mot Embla där även Maria är. Så resten av kvällen spenderar jag alltså med dom tjejerna. Blir mys framför tvn och gottigheter. Får inte komma hem allt för sent eftersom jag ska upp tidigt i morgonbitti, inte ligger man väl och sover en mysig julmorgon? Ha det bra :)
- Hej plutta!

- Var är julkänslorna?

Julafton imorgon och ingen snö? Det är inte okej.. Vaknade för inte alls så länge sen och nu sitter jag och snackar med min pojk. Håller även på att städa lite och snart ska jag hoppa in i duschen. Idag ska jag hjälpa till med maten tills imorgon och ikväll träffar jag ett gäng tjejer.

- film tips!


- julklappar



- Fick mina julklappar av Embla idag, så gullig hon är :) Blev jätteglad, tack gumman♥

- äntligen!


- Nu har jag bokat tid för navelpiercing och jag är duktigt nervös.. Är en sån mes asså haha :( Men fy så nice iaf!!

- 15:03

Säger bara en sak - Lyckan som uppstår när älsklingen skriver till mig på facebook. Fy tusan vad jag saknar honom, men skönt att man kan snacka med varann ibland iaf! Just nu är jag med Embla och Maria, efter skolan var vi som sagt nere på stan och fikade med dom andra. Nu är det jullov och jag ska minsan leva livet, hejs :D

- godmorgon

Godmorgon världen! Håller på att fixa lite och ska snart åka bort mot skolan, julavslutning idag som sagt.. Vilket innebär jullov när som helst! Efter vi har slutat ska jag och mitt tjejgäng ner på stan och fika, har blivit en tradition så vi kör på de iår igen. Brukar alltid vara lika mysigt :) Ha en bra dag!

- två bilder från dagen


- snygga, mer kommer!

- onsdag 21/12

Efter julinnebandyn gick jag och Amanda ner på stan och kollade julklappar. Alltid lika mysigt även fast jag redan hade handlat klart mina. Imorgon är det julavslutning vilket ska bli så himlans skönt, tråkigt dock att jag inte har min fina pojk hemma. Ne nu ska jag fortsätta att umgåss med mandisen, hööörss! :D

Alla förändras vi, jajamensan!

- julinnebandy

Ska snart åka bort till sporthallen där hela skolan kommer att va, idag ska vi nämligen ha julinnebandy. Min klass ska ha filmtema, men tråkiga som några är brukar dom inte bry sig så mycket..
- två bilder från förra året, då vi var kemister haha!

- julklappsinslagning

Har precis bakat lite julgodis, nu ska jag slå in julklappar med syster. Skönt att ha det gjort, julafton snart ju!! :)

- tisdag

Sista riktiga skoldagen avklarad, nu är det endast två dagar kvar som består av julinnebandy och julavslutning. Fy så skönt! Humöret är dock inte på topp, kan det bero på att man inte ätit någonting på hela dagen? Yes! Mat, here I come! Hörs

- love you!

- Du är så vacker min älskade syster ♥

- 22:29

Spenderade eftermiddagen med Elin och Embla. Nu har jag precis snackat med min älskade pojk som befinner sig i Sthlm och som åker till USA imorgon. Kommer inte sakna han ett dugg, nejnej inte alls.. Ha det bäst finaste du♥ Nu ska jag sluta och deppa, bara glada miner som gäller haha. Godnatt på er! :)

- you're the best

Hade en jättebra och mysig dag igår med min pojk, vi lagade mat och kollade på film. Idag när vi vaknade åkte vi hem till honom där vi har spenderat hela dagen. Börjar få en aning panik nu när jag vet att han ska åka iväg i 3 veckor imorgon.. Hur ska jag klara mig?! Kommer sakna han som tusan :( men det här ska nog gå bra.

- dags för lördagsmys

Nu kommer min älskling närsom, lika seg som vanligt då :) Har köpt klart alla julklappar och han ska få sina ikväll, spännande. Ha det bra så hörs vi imorgon igen!

- beste!!

- Skulle bara meddela att jag är helt förälskad i Mysteriet på Greveholm.. Finns helt enkelt inget bättre!

- let it snow

- Jag hoppas inte på allt för mycket snö.. Men riktigt mysigt är det ju såklart :)

- godmorgon

Godmorgon! Har precis kollat julkalendern och nu lär jag ju somna om inte, typiskt mig haha.. Ska bara ta det lugnt idag och senare kommer min pojk hit och sover här, mys! :)

Jag älskar dig


- Du är underbar min fina vän!
Från Embla♥

- fredagsmys

Har lite fredagsmys med Elin, Maria och Embla. Film, snack och en massa gottigheter.. Inte helt fel enligt oss :) Hoppas att ni får en lika bra kväll som mig. Hörs!

- älskling


- Ingen gör mig lika lycklig som du♥

- äntligen!

Så himla skönt! Har suttit och gjort klart två stycken arbeten nu ikväll, nu får det vara nog. Kan inte annat än att se fram emot ett skönt lov nu. Har min lilla snutta i famnen som ligger och sover så sött.. Jag kan ju inte väcka henne. Aja, hoppas ni haft en bra dag puss! :)

- gammal bild från några i klassen.

- 17:04

Hejsan! Precis käkat och nu ska jag göra klart det sista innan jag får mina betyg.. Go girl, snart är det över och jullov! :)

- onsdag

Efter skolan tog jag och Robin bussen hem till mig. Sedan gick vi och handlade och sen har dagen bara bestått av en massa mys. Nu ska jag och familjen snart hem till grannarna för käka oså, härligt! Hörs ikväll :)
- min lilla snutta!

- 22:08

Hej på er! Har inte hunnit med att skriva något här idag. I skolan har det varit fullt upp, provet gick väl bra.. Men fy vad stressigt det var. Har haft för mycket i huvet hela veckan så nu orkar jag inte så mycket mer. Dags att sova kanske? Vi hörs imorgon igen. Pusshej :)

- vackert!


- hejs!

Har suttit och pluggat som ett svin i konstant 3 timmar.. Nu får det fan vara nog, kan väl det rätt bra i alla fall. Måste få sova lite också. Imorgon är det luciafirande på skolan, mys. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon. Puss! :)

- underbart

Kvällen kommer enbart att bestå av en massa plugg nu, prov på andra världskriget imorgon.. Go go go!

- bild från skolan.

- 22:26

Vaknade upp med älsklingen imorse, sedan drog jag med familjen till Tofvehult och fikade. Resten av dagen har jag spenderat med Embla som precis har dragit hem. Nu ska jag hoppa i säng för att sedan se framemot en hel dag av plugg imorn. Godnatt folket! :)

- ♥

- Min julklapp från älsklingen, så nu går vi runt med varsitt. Tack, du är underbar!♥

- be strong

Det sårar mig så mycket hur människor kan förändras. Allting kan vara hur bra som helst men helt plötsligt bara falla samman.. Det finns idioter till det mesta, so don't give a fuck!


- all this way

you don´t have to save me just need you to follow cuz we made it all this way
I wont never give up on something that is so strong
and we made it all this way
like the moon consistent time give me wings so I can fly
you´ve allready saved me just need you to follow cuz we´d made it all this way

- 11:34

Godmorgon folket! Amanda sov här inatt men drog för ett tag sen. Nu har jag legat i sängen ett tag, både kollat julkalendern och lyssnat på all this way med robin. Vilket jag tycker är mycket bättre. Om ett par timmar ska jag träffa min pojke, men först måste jag orka ta mig upp ur sängen. Ha en bra dag puss! :)

- gullisar!

- good job

Man kan helt enkelt inte alltid få som man vill..

tack för mig, haha godnatt

- bilder från dagen





Brakarna!! ♥

- idol

Efter en god mat tillsammans med Amanda ska vi snart kolla Idolfinalen, go Robin!! :D


- skönt..

En av de underbaraste känslorna som finns är nog att bli klar med ett arbete, vilket jag precis har lyckats med. Jag förstår verkligen inte varför jag alltid ska göra allting kvällen innan haha.. Jaja, nu är det i alla fall klart och jag är nöjd. Nu behöver jag inte tänka mer på de utan sätta gång att plugga inför provet nästa vecka. Imorgon i skolan ska vi ha Ellen Key-galan, vilket innebär att man får vara uppklädd om man vill. Själv kör man på klänning! Pusshej :)

- plugg

Halv studiedag vilket innebar ett par timmar med min pojk. Nu ska jag käka och sedan plugga. Hejs!

Sånahär inlägg är de tråkigaste som finns, så funderar på att bara uppdatera ifall jag har något att skriva om. Har liksom tappat orken, men vi får väl se..

- bullbak

Hemma hos Maria med Elin och Embla, vi håller på att baka lussebullar för fullt. Eftersom vi är så grymma lär dom ju bli riktigt goda! Senare måste jag hem och plugga, för att göra klart min inlämningsuppgift. Hörs sen igen, puss! :)

- godnatt

Efter skolan drog jag och embla hem hit och bara tog det lugnt. Nu sitter jag och pluggar lite medans jag snackar med min pojk i telefonen. Ska snart sova så jag orkar med morgondagen. Pusss!

- dags för ett nytt försök

- Nu måste jag försöka att få långa naglar igen, dock är dom på bilden inte äkta. Har alltid tyckt att det är snyggt med långa så fattar inte hur jag kan va så dum i huvet och bara förstöra dom.. Nu gör jag ett nytt försök haha :)

- gogo!

Lyssna på vinnarlåten här - Robin Stjernberg – All This Way , bästa.. hoppas han vinner nu annars vet jag inte vad!

- smärtan kommer alltid finnas

Tänker ofta på dig, när allting var som förr. Då man aldrig trodde att något sånt här aldrig skulle hända, det var liksom helt omöjligt i min värld. Saknar din röst, din trygghet och hela dig, är förvånad att jag ens har klarat mig. Som jag alltid har sagt, det var jobbigt i början fast det blev allt lättare. Jag kommer alltid att minnas dig som världens underbaraste person. När jag ligger i min ensamhet kan tårarna bara börja rinna. Ibland känns det som en overklighet, att man aldrig mer kommer att få träffa dig. Men en sak är klar, jag tänker på dig varje dag. Älskar dig mormor ♥

"I våra hjärtan lär du alltid finnas, för de är just dig som vi vill minnas. Du är vår egna lilla skatt som vi älskade både dag och natt. I ditt egna lilla paradis så vill vi att du har det bäst, även om vi saknar dig som mest"
(Liten del att dikten jag skrev till hennes begravning)

- 19:29

Hade min pojke här förut men han drog hem för ett tag sedan. Har nyss kollat ett avsnitt av julkalendern och nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Blir mys framför tvn ett par timmar och sedan hoppa i säng. Ny skolvecka imorgon, inte långt kvar till jullov nu!

- 13:22

Igår bestämde sig jag embla maria och elin för att dra ner till donken, där vi fastnade i 5 timmar vilket jag inte riktigt fattar hur haha? När vi kom hem drog vi hem till Embla för en myskväll med massa snack. Runt halv 2 cyklade jag och Elin hem till mig för att ''sova'', vilket vi lyckades med tillslut. Nu har vi precis ätit frukost och om en stund ska jag träffa min pojk. Ha en bra dag, puss! :)
- Gammal bild på Elin.

- göttans!

- Vissa har det lite bättre än andra :D haha!

- 21:57

Hemma hos mig och kollar Idol tillsammans med Embla och Elin, medans vi proppar i oss en massa popcorn.. Men vafan, det är ju bara fredag en gång i veckan? ;) Jag som är ett redig Idolnörd hoppas verkligen på att rätt personer går till final.. Har ni några favoriter? Puss!

- Tjuvarnas jul

- Ingen jul utan någon julkalender. Traditioner ska man inte ändra på! :)

- fridaaay!

Älskar den underbara känslan av att veta att det är helg.. Nu ska jag leva livet och njuta, men först måste jag skriva klart uppsatsen som jag ska skicka till läraren snart! Är helt slut idag och måste även meddela att min klass är kaos, orkar inte med dom ibland. Ha en skön fredag iaf! :)

- Gungar fram


- plugg dags

Hallå där! Har spenderat hela dagen och kvällen tillsammans med Robin. Han drog precis så nu måste jag sätta igång att plugga.. Imorgon ska en uppsats in och jag har inte alls hunnit långt, bra jobbat! Nu är det dags att sätta igång, puss!

RSS 2.0