- valborg

Hemma hos Embla nu med henne och Sandra, ikväll ska vi njuta av livet och bara ha det bra! Ha en skön kväll allesammans :)

- natti

Dagen började med att jag och syster åkte ner på stan för att käka lunch sen mötte jag mina underbara tjejer. Kom precis hem ifrån Sandra där jag har varit hela kvällen tillsammans med Embla, ni är bäst! Nu måste jag sova, för har en dag imorgon att se fram emot. Godnatt folket :)

 


- jag, förra året.

- hade lite blonda fläckar här och var, jaja.

- lördagsmys

Har varit hemma hos Robin hela dagen, åkte hem till mig förut och nu håller vi på och lagar mat samtidigt som vi kollar på Big brother. Efter det ska vi bara ta det lugnt resten av kvällen, hörs!


- godmorgon!

Vaknade typ nyss, ska gå upp ur sängen och göra i ordning mig lite. Sen ska jag träffa mig älskade pojk! Vi hörs :)


- tvåtusenelva


- leeedigt

Provet gick oväntat bra men förväntar mig dock inte speciellt högt betyg, eftersom engelska inte är min starkaste sida. Vill bara få reda på resultatet nu så jag kan slappa av lite. Det är så himla mycket att tänka på nu att jag känner mig alldeles snurrig.
En långhelg är verkligen efterlängtad, dock måste plugg göras eftersom vi har nationella i matte dirket när vi kommer tillbaka. Ska nog träffa Embla ikväll om hon mår lite bättre, ganska bra väder ute ändå vilket gillas. Nu spelas det högmusik och jag njuter! :)


- press press press

Känner att jag har världens press på mig att prestera riktigt bra imorgon på provet, det får helt enkelt inte gå åt skogen.. Är så sjukt nervös men det här ska nog gå bra ändå! Bara att skriva så mycket det bara går och ge järnet. Man kan faktiskt inte göra bättre än vad man klarar av. Nu måste jag sova så att jag orkar med morgondagen, godnatt folket!


- hello there!

Har precis varit på dollarstore med syster och hittat ett par ''ursnygga'' glasögonen haha, jag kan inte hålla mig för skratt. Ska snart iväg och träna ett pass med Embla. Imorgon är det nationella i engelska iväg sedan långledigt fram till tisdag, fy vad skönt det ska bli! Börjar närma sig sommaren nu också och jag längtar så sjukt mycket. Hejs :)

- 183 dagar, 6 månader, ett halvår tillsammans.

- Ingen förstår mig lika bra som du, du är bäst. Det är i din famn jag vill vara för där känner jag mig som allra tryggast. 
Jag älskar dig Robin Sohlman

 


- usel uppdatering

Har varit iväg på Robins fotbollsmatch ikväll, i regn! Så fryser ganska mycket men det går snart över. Efter skolan var vi på subway med Sandris och Emblish och käkade för fullt, inte helt fel med tanke på att det smakar helt underbart! Nu ska jag plugga lite glosor och sedan hoppa i säng, natti :)


- love you my friend.

Haft en underbar eftermiddag och kväll med världens bästa Embla. Vi har babblat på så mycket att jag känner mig alldeles hjärntvättad haha, men det gillas! Nu är det dags att hoppa i säng, natti!


- finally!

Tog mig halva dagen, helt slut nu haha. Äntligen klar i alla fall och jag kan inte riktigt förstå varför jag inte kan hålla det rent och fint. Har inte lyckats någon gång under mitt 16åriga liv.. Bra jobbat!


- bak med Lina!

Bakar kladdkakemuffins och njuter, tusan vad gott!! :D


- stööök

Ibland känns det som man inte har så mycket till liv, idag är en sådan dag. Är inte ett dugg förvånad med tanke på att det är söndag.. Jag hatar söndagar. Nu måste jag i alla fall sätta igång och städa lite på mitt rum, blir äcklad av att vara där inne när det ligger kläder öööverallt och massa skit på golvet. Dags att göra någonting åt saken helt enkelt!

- Resten av ditt liv


- bra lördag

Dagen började med att Robin kom hit, vi käka lunch och sedan åkte vi med pappa och syster till Åtvidaberg för att kolla på fotboll. Dom förlorade dock men man kan ju faktiskt inte vinna varje match ;) När vi kom hem drog jag och Robin hem till honom för att äta jättegod middag. Kvällen har jag spenderat tillsammans med Robin, Jonte och Fille, bra kväll helt enkelt! Nu ska jag sova sova sova. Ha det bra vi hörs!


- myskväll med vänner.

Kollar film och käkar gott, bra fredag helt enkelt!


- äntligen fredag!

På fredagar är man nästan alltid trött, då passar det bra att hänga med vännerna. Har bara några timmar kvar i skolan tills det är dags att åka hem, för ett par dagar ledigt. Imorgon bär det iväg på fotboll vilket alltid är en höjdpunkt, jag är fotbollsnörd.. Haha!


- en gång i tiden var man blond.


- 17:04

Kämpade mig igenom skoldagen med två prov i engelska, nu väntas det tacos.. Vilket kommer sitta rätt bra i magen. Jag är trött trött trött.

- du förtjänar det allra bästa!

Jag är så förälskad i dig att hjärtat bara bubblar över, det går knappt att beskriva. Ett liv utan dig just nu finns inte i min värld. Idag är det din dag och du förtjänar det allra bästa därför hoppas jag att du får en jättebra dag, för det är du värd.
Grattis på födelsedagen min älskade, du är så fin på alla sett och vis

homosexualitet, det är inget fel.

Jag förstår inte hur man kan tycka att det är fel att vara homosexuell, det är väl ingenting man kan rå för? Personligen tycker jag inte att det är speciellt trevligt men jag ser inte ner på dem för det. Alla är fortfarande lika mycket värda och förtjänar att bli behandla precis som vilken människa som helst. Jag ser upp till personer som inte bryr sig om vad andra tycker och tänker, utan kör sitt egna race. Kan tänka mig att det finns hur många människor som helst där ute som inte vågar att gå ut med sin läggning, för att dom vet hur mycket folk skulle se ner på dem. Fatta hur det skulle vara att hålla någonting sådant inom sig bara för att det är någonting som tar emot. Visst jag är 100 % hetro men det finns väl fortfarande inget som är rätt och fel? Låt alla vara precis som dem vill, det finns faktiskt en mening med livet. Var glad och sprid kärlek runt omkring dig, vi lever bara en gång! :D

- Hello!

Slutade tidigt idag och drog direkt ned på stan, ska klippa mig litelite och sedan hem och plugga. NP i engelska imorgon och jag undrar hur det kommer gå, men får helt enkelt göra mitt bästa!


- back to school

Första dagen i skolan efter lovet har varit helt okej och gick ovanligt snabbt. Har spenderat eftermiddagen tillsammans med Elin som precis åkt hem, nu blir det tv!


- sun

Har varit ute i stugan med familjen och Robin, passade perfekt i vårvädret. Kollat tv, ätit och varit nere vid vattnet. Perfekt! :)
- Robins otroligt söta hund Alfons!

- new in

- lite välbehövligt till sommaren.

- saturday

Varit hemma hos Robin idag och bara haft det bra. Ätit gott och varit iväg på handboll. Mamma kom och hämtade mig förut och nu ska jag bara mysa med Olga resten av kvällen innan det är dags att hoppa i säng. Dags för skola snart igen, mindre kul. Hörs!
- första blicken och jag föll direkt, jag älskar dig ♥

- new


- love them

- super sköna jeans, så jag passade på att köpa två!

- friday!

Dagen började ganska segt och vädret gjorde det ju inte så mycket bättre.. Regnat konstant hela dagen, så himla tråkigt. Träffade i alla fall Embla tillslut som livade upp stämningen, det behövde jag. Nu har jag precis kollat ett avsnitt av BB och funderar på att strax gå och lägga mig för är jättetrött. Godnatt på er!!


- varning för gammalt videoinlägg

- Kollade igenom bloggen lite och hittade den här, haha.. Kan inte sluta skratta :D

- nytt nytt nytt

- söt topp från H&M, mer kommer!

- goodnight

Nu är jag trött efter en jättelång och bra dag, benen värker och humöret är på topp! Har precis hoppat i säng inför en massa timmar av sömn, gud vad skönt!


- Stockholm

Är och shoppar i Stockholm för fullt med min kära syster, nu är pengarna slut.. Haha! Men jag är nöjd med mina inköp :) nu orkar jag knappt gå mer så ska bli skönt att hoppa på bussen sen. Hejs!


- tell me

Vad vill ni läsa och se av mer i min blogg? Har nämligen väldigt dålig fantasi just nu. Dock förväntar jag mig inte svar ifrån någon, för folk brukar inte ofta lägga ner energi på att kommentera haha. Men det skulle vara kul!! :)


- onsdag

vet att jag uppdaterar dåligt men det är ju faktiskt lov. Just nu sitter jag med färg i huvet och kollar på Big brother. Imorgon bär det av mot Sthlm med syster för att shoppa järnet, gud vad jag har längtat. Det var min födelsedagspresent från henne, jättegulligt :) ha det bra! 


- tisdag

Har varit i simhallen idag med Robin och hans lillebror. Nu har jag precis varit ute och promenerat med min kära syster. Imorgon ska jag äntligen träffa Embla. Nu blir det att ta det lugnt och kolla på tv. Hörs :)


- good day!

Umgåtts med pojken min idag, varit ute hos hans morfar och efter det hem till mig. Ätit påskmat och sedan kollat film. Nu blir det Big brother och sen sova, hejs!


- mysig söndag!

Jag och Robin sover ute hos hans morfar inatt, jättemysigt här! Ätit massa gott och bara haft det bra. Nu ska vi kolla film och sedan sova. Puss!! :)


- sååådär jaaa

har precis fixat iordning mig, snart kommer brudarna och sedan lever vi livet! Hörs imööörn puss :D

- påskägg från syster!


- helloooo!

Har verkligen inte orkat att uppdatera, har inte haft humöret. Blev inte att träffa tjejerna igår, utan jag valde att stanna hemma. Kände att jag behövde det. Snart kommer älsklingen till mig och gör sällskap i sängen, han kanske kan göra mig lite glad iaf.
Var kom all snö ifrån? Jag fick verkligen panik när jag vaknade. Trodde det var vår...


- done!

Det tog emot att bege sig till träningspasset, men viljan fanns fortfarande kvar! När man är klar är man så sjukt stolt över sig själv, nu ska jag bara njuta och imorgon blir det påskmat hos farmor och farfar. Hoppas på att få gå på fotboll i Åtvidaberg imorgon, riktigt sugen hihi. Fotbollsnörd som jag är ;) Nu blir det en långpromenad.. Känns som jag kommer komma i form till sommaren. Hörs imorgon igen puss!!


- äntligen påsklov!!

Är med älsklingen just nu och sedan ska jag träna med Embla vid 6. Riktigt skönt med påsklov, gäller att vila upp sig innan skolan börjar igen. Ser fram emot Stockholm om en vecka med syster, fyfan vad roligt!! :D


- tack tjejer!

- Fick detta av Maria, Lina och Elin i födelsedagspresent.. Vad gulliga ni är, tack så mycket! ♥

- tisdag!

Har hunnit med skola, umgåtts med pojken min, lagat god mat och sedan tränat. Nu är humöret värdelöst.. Bäst att sova, Godnatt!!


- jag älskar dig så mycket!!

 


- jättebra dag igår!

Hade en jättebra dag igår med släkt, familj och pojkvän. Orkar helt enkelt ta kort på allt, men här har ni två bilder :)

- sweet sixteen!

Väcktes av att familjen kom in och sjöng och en liten vovve började pussa en i ansiktet. Om ett tag kommer släkten hit och stannar över dagen. Blir en massa mat och tårta och förhoppningsvis presenter ;) Robin kommer även hit senare. Ser fram emot en jättebra dag, slänger upp lite bilder ikväll. Puss och kram!


- min dag idag!!

Olga blev väldigt nyfiken när jag började öppna presenter, så söt!!


RSS 2.0