- lördag!

Har varit hemma hos pojken min hela dagen och haft det super! Precis kommit hem och ska snart käka tacopaj med familjen. Imorgon fyller jag år och då kommer släkten, längtar! :D


- mys med tjejorna!


- stolt åffare!


- mysig kväll!

Gick ut och åt med familjen + Robin för att fira mig lite som fyller år i helgen. Jättegod mat och jag är proppmätt! Kom precis hem efter att ha kollat runt lite på stan också. Nu blir det tv och sedan sova, pusshej!


- trött trött trött

Ligger i sängen och funderar på att sova om ett tag.. Brukar alltid räkna hur många timmar jag får sova innan jag måste gå upp haha. Blir oftast en besvikelse när klockan är allt för mycket så nu måste jag ta tag it. Sova är ju så sjukt skönt!! Imorgon har jag en mysig kväll att se fram emot, skriver mer imorn igen. Natti natti :)

Slänger upp en bild på min underbara lilla bebis!


- 13:59

Skönt att sluta tidigt en gång i veckan, verkligen välbehövligt! Ska ner en sväng på stan med mamma snart och möta upp syster. Dock sjukt trött.. Kanske borde sova istället? Jaja vi hörs senare igen :)

- tisdag!

Precis varit ute och promenerat med mamma och syster, sjukt skönt! Förut hängde jag lite med Embla och snackade om allt och inne. Bästa du! Nu blir det tvn resten av kvällen innan det är dags att hoppa i säng. Hejs :)


- gullis!

Eftersom det är vår månadsdag idag så skämde älsklingen bort mig lite, de är han väldigt bra på ;) fyller år på söndag.. Man kan ju undra vad han kommer med då. Har sagt ett antal gånger att jag inte behöver ngt, men han är dock väldigt envis. Så gulligt!!


- jag älskar dig Robin!

1, 2, 3, 4, 5 månader med världens underbaraste! Mina känslor för dig är obeskrivliga, all min kärlek till dig ♥

 


- 16:30

Hemma efter en promenix med Embla nu, blev en glass vid hamnen. Nu väntar jag på mat, idag blir det grillat!!

- åh vad jag längtar!

Idag ska jag försöka få lite sommarkänsla och bege mig ut i solen med två tjejor och varsin glass.

- hallå där!

Haft en bra dag med bra väder. Just nu kollar jag på tv med elin. Funderar på att lägga mig tidigt ikväll, trött och huvudvärk. Måste fixa fler inlägg med bilder känner jag, men det kommer!


- saturday!

Har precis fixat mig, snart kommer Robin och hans mamma så åker vi mot Åtvidaberg för att kolla när Robin spelar match. Skriver mer under dagen, puss!!


- Biomyssss!

Fredagskvällen spenderas på bio med älsklingen. Sen hem och bara ta det lugnt och mysa! Hörs puss :)


- torsdag!

Har varit en helt vanlig dag och matteprov. Precis varit ute och gått med mamma och syster. Var på Lager 157 förut och köpte solbrillor inför sommaren, välbehövligt!! Hejs :)


- halloj!

Sitter med Embla och typ pluggar? Vet inte riktigt om vi får någonting gjort men det ordnar sig. Har matteprov imorgon och känner mig inte alls speciellt pepp men det ska nog gå bra ändå. Snart fredag också, fyyyy vad jag njuter! :)


- bad update todaaay!

Har helt enkelt inte orkat blogga någonting idag. Istället har jag myst med min pojk och sedan pluggat. Nu måste jag sova för att orka med morgondagen som startar redan klockan 8. Godnatt och sov gott, puss!!


- plugg plugg plugg..


- New week!

Precis käkat, nu måste jag sätta igång med plugget! Har matteprov på torsdag och jag känner att det inte kommer gå speciellt bra. Var nära på att flyga iväg förut, FAN vad det blåser ute!?


- riktigt bra kväll!

Hade en jättebra kväll hemma hos Embla igår, slutade med att jag Robin och Jonte gick hem till mig och sov. Jag kom nyss hem efter att ha varit på stan och käkat pizza med dom två. Är så himla trött så orkar nog inte hitta på något annat idag. Pusshej :)


- nu grillas det!


- finally!

Känner mig så taggad inför kvällen. Ska hem till Embla senare för att grilla med ett gäng brudar och bara ha det allmänt bra! Senare kommer det även lite fler folk. Så jag hoppas helt enkelt på en grym kväll/natt. Tror även att pojken min sover hos mig, myspys!

- äntligen fredag!

Precis käkat med familjen och snart kommer Embla hit. Hade tänkt att vi skulle leva livet lite ikväll, får se vart vi hamnar! Puss :)


- kvällsmys med syster!


- thursday

Efter skolan träffade jag min älskade pojke en stund. Nu ska jag snart käka lite och sedan ta det lugnt resten av kvällen. Efter prov och sånt den här veckan är man riktigt trött.. Känner mig inte speciellt taggad inför simhall imorgon i skolan, men efter de är det ju faktiskt helg. Då ska jag leva livet för jag har mycket att se fram emot!! :)
Saknar allt mitt långa blonda hår ibland.. Men tänker ha det som jag har nu faktiskt.

- go' kväll!

Hängde med ett gäng tjejer på stan och fixade lite, sedan mot frissan. Efter de åkte jag hem till Embla och senare kom även Sandris också.. Planerar lite inför helgen, kommer bli grymt :D Nu ska jag bara mysa och sedan hoppa i säng. Puss!!


- heeey!

Nyvaken och nyduschad. Mot skolan om ett tag för ett par timmars prov, låter underbart!


- vår på g?

Hängt några timmar på stan med mamma, kollat i affärer och fikat. Även kollat på lite födelsedagspresenter till mig också :)
Om en stund ska jag plugga med ett par brudar inför nationella imorgon.. Känner mig stressad men detta ska nog gå bra!!

- Godmorgon världen!

Ser inte fram emot den här dagen, visst det är studiedag men jag måste plugga plugga plugga.. Det bara nöter i hjärnan och jag orkar inte. Känner mig vääääldigt motiverad! Aja så äre, ska nog göra något gott att äta och sedan sätta igång. Go go go!


- be strong

Jag klarar inte av människor som utnyttjar ens svaghet bara för att de själva är så starka eller kanske snarare svaga? För att kunna stärka sig själv, trycker den ned någon annan. Jag blir så trött trött trött. Jag måste stå på mig och inte påverkas utav sånt, jag har en egen vilja och med den kan jag komma långt om jag har kraften.
Man ska inte ta skit som man inte förtjänar.


- sun sun sun

Solen skiner och livet är på topp! Ganska trött idag men måste faktiskt ta tag i plugget inför provet på onsdag. Hejs :)

- nu är det dags för finalen!


- pantad & såld


- snabb update

Ska förhoppningsvis träffa Robin ett par timmar idag och ikväll ska jag umgås med Elin framför Melodifestivalen. Skriver mer sen!

- Dags för fredagsmys!

Hemma hos älsklingen och bara har det allmänt bra, snart ska vi äta middag med hans familj. Riktigt skönt med fredag så nu ska vi njuta! Pusshej :)


- jordens undergång

Någon som jag är livrädd för att jordens undergång. Visst, det låter inte så trovärdigt men ingen vet om det kommer hända eller inte. Fatta vad hemskt om de skulle säga på nyheterna att vi bara har en vecka kvar att leva? Hur reagerar man? Jag skulle helt seriöst få världens panik.. Det blev ju inte direkt bättre efter att jag hade sett filmen 2012. Jag kan inte sluta tänka på det..
Jag går ofta runt och oroar mig medans mina vänner skrattar åt mig, är ett lite mobboffer haha.
Snälla snälla jord, gå inte under haha! :( Hur tänker ni kring detta? Panik? Eller bryr ni er ej?


- torsdag

Haft en jättebra och mysig dag, vet inte riktigt vad det har vart med mig.. Haft överskottsenergi haha! Vi drog några tjejer och åt på lunchen och firade Embla som fyller år idag ifall någon har missat det. Nu har jag kommit hem och ska laga lite mat till familjen, resten av kvällen ska jag plugga lite oså. Imorgon är det fredag vilket är helt underbart! :D Det snöar/regnar ute, panik!!!

- Grattis på födelsedagen älskade vän!

Idag är det ingen vanlig dag för det är världens bästa Emblas födelsedag!! 
Vet inte vad jag skulle göra utan dig, du lyser upp mina dagar. Jag älskar dig ♥

 


- All my love to you!

Har varit med älsklingen hela eftermiddagen fram till nu, alltid lika mysigt! Nu har jag satt mig framför tvn för att bara ta det lugnt resten av kvällen. Skriver med imorgon igen :)


- jättekul med tyska.. Eller?


- Woooho!

Körde stenhårt på träningen idag = trött och glad tjej såklart! Har precis lagt mig i den efterlängtade sängen.. Nu ska det sovas! Kort dag imorgon och sedan ska jag vara med älsklingen. Sov gott puss :)


- tisdag 6/3

Har precis lagat lite mat och ska käka närsom. Ikväll är det träningen som står på schemat vid 8, latinskdans!
Efter det blir det tvmys och sedan sova.. Tog mig knappt upp imorse haha! Vi hörs :D

- svar på frågestunden, varsågoda!

- Anonym

Vad har du valt till gymnasiet?
-
Jag valde samhäll och beteendevetenskap som första val.

Är du oskuld?
- Nej, det är jag inte.

Hur är du som person?
- Jag är en peron som sprider mycket glädje omkring mig. Vill alla väl och har otroligt bra humor haha ;)

Vem är din allra bästa vän?
- Min allra, allra bästa vän är Embla, vi har varit bra vänner i snart ett år och har kommit varandra väldigt nära. Självklart har jag många andra underbara vänner som betyder mycket för mig. Älskar er!!


Vilka bloggar läser du dagligen?
- Jag läser mina vänners bloggar men även en härlig tjej om heter Sarah Tjulander och en snygg manlig modell, Viktor Frisk. Annars klickar jag mig bara in lite här och där, det tycker jag är kul.

Vad vill du bli när du blir stor?
- Jag har inte direkt några framtidsplaner men självklart har jag lite funderingar. Jag är en ganska social person som gillar att umgås bland folk, jag vill alltså jobba med människor. Kanske psykolog? Vill i alla fall hjälpa människor, det gillar jag!

Har du någon sak som betyder mycket för dig?
- Något som betyder jättemycket är mitt halsband som jag fick av min älskling i julklapp. Skulle jag ta av mig det skulle jag helt enkelt få panik. Vi har nämnligen ristat in varandras första bokstav på framsidan och datumet på baksidan. (syns dock inte på bilden nedan)


- Linnea

Har du någon gång "oroat" dig att det är förstor ålders skillnad mellan dig och din kille?
(tycker inte det är något fel. Har själv varit tillsammans med en om var två år yngre. Men då vart det dock väldigt mycket snack och skit om det)
- I början var jag väldigt tveksam, visste inte om det vi hade var seriöst. Tänkte mycket om vad folk skulle säga, just nu förstår jag inte riktigt varför? Sedan började vi umgås mer och mer, jag var fast. Jag bryr mig inte om vad folk tycker och tänker, jag älskar honom så mycket att hjärtat nästan bubblar över.
Stå på dig och bry dig inte om vad folk snackar, det är bara du som vet vad du känner och ingen annan. Kram!


- Sexfreak

Ungefär hur många gånger har du sex i veckan? Hur många ställningar har du testat?
- 50 gånger i veckan, kanske 70. Eller? Testat allt och alla. Eller?
Finns människor som tycker att det är sååå kul att berätta för hela världen om saker som inte alla behövera veta, sån är inte jag. Finns någonting som kallas för privat liv, bara att acceptera puss puss :)

-
Elin

Din högsta dröm? Planer för sommaren? Vad tycker du om mig?
- Min högsta dröm är att lyckas riktigt bra i livet. Ett välbetalt jobb som jag trivs med, barn och leva med någon jag verkligen älskar.

- Planerna inför sommaren är att leva livet och bara njuta innan gymnasiet och sista spurten sätter igången innan verkligheten. Ska umgås massvis med mina underbara vänner och pojkvän, även familjen. Ska hitta på massa roliga och äventyrliga saker. Läntar som tusan till sommaren!! Ska även utomlands med famlijen, härligt :D

- Jag tycker att du är en jättefin vän som betyder mycket för mig. Lyssnar alltid när jag behöver och stöttar. Känt varandra sen vi var små, älskar dig Elin!

- Anonym

Hur känner du för din kille? (bara någon random fråga)
- Skrev det längre upp men det kan ju aldrig bli för mycket av kärlek. Ja vad ska jag börja.. Har aldrig känt såhär för någon tidigare och är så förälskad. Han är en person som verkligen visar för mig hur värdefull jag är. Har jag en dålig dag är det alltid han som får mig att bli glad igen. Han är underbar på alla sett och vis.


Har ni fler frågor är det bara att fråga på, hoppas ni är nöjda med svaren. Pusshej!


- Fina du!!


- H E L L O !

Godmorgon! Snart är min pojke här, vi ska käka frukost och kolla på film. Myspys! :D Måste få klart min uppsats idag också så jag kan lämna in den imorgon. Tänkt att svara på frågestunden ikväll eller imorgon så håll koll, puss!!

- RÖD KAPTEN


Röd kapten har verkligen super sköna låter, diggar!! Fått denna på hjärnan.


- 22:53

Känner mig helt död efter att ha pluggat i flera timmar, rätt stolt ändå! Nu ska jag bara ta det lugnt och sedan gå och lägga mig.
Träffade aldrig Elin ikväll men imorgon ska jag nog träffa tjejerna, färga utväxterna osv. Sånt som behövs ibland ;) Imorgonbitti kommer älsklingen till mig, vi kände att vi behövde träffas för att prata igenom lite saker och så saknar jag honom redan sååååhär mycket. Hörs imorn igen pusshej!

- plugg plugg plugg

Hallå där! Sitter och pluggar för fullt med min svenska uppsats som jag ska försöka få klar nu i helgen. Humöret är nog lite bättre än förut, går upp och ner hela tiden. Bara att göra det bästa av situationen och försöka tänka på annat istället. Har inte planerat så mycket inför kvällen, Elin kommer nog hit tror jag. Känner att jag behöver prata ut lite. Bloggar mer senare igen ha det bra allihopa!


bjuder på en bild från nyår.

- Så många frågor, inga svar

Det gör så jävla ont inom mig, vet inte vad jag ska göra. Allt jag vill är att hålla dig kvar. Jag är för snäll emot mig själv och låter mig själv gå i andra hand. Tillslut når man dit då allt bara bryter ut för att man har kommit åt den ömmaste punkten inombords.
Efter tusen tårar brukar det oftast kännas bra igen.

- Härligt fredagsmys!

Fredagskvällen spenderar jag tillsammans med min underbara pojkvän med en massa gottigheter och myspys! Nu ska jag gosa ner mig i hans famn och bara njuta.. Åh så underbart hihi! Vi hörs imorgon puss :)


- Fler frågor till frågestunden, tack!

Jag och Embla cyklade hem i motvind, nu ska jag äta lite och sedan sätta igång med plugget. Blir så irriterad på mig själv när jag har bestämt mig för någonting men det aldrig blir gjort.. Sån är jag haha! Ska i alla fall bli skönt att träna ett pass ikväll och sedan hoppa i säng. Har varit levande död idag typ.. Jag behöver sova!!

Skolbild.


RSS 2.0