- godnatt!

Haft en bra dag med ett gäng härliga tjejer, så nu är det dags för mig att sova lite. Vet inte riktigt längre vad jag ska skriva om här på bloggen, tappat orken helt enkelt. Men jaja den kommer väl tillbaka snart får vi hoppas ;)

- måndag 31/10

Hej på er! Min pojk drog förut och efter de kom Elin hit istället. Vi har mest suttit och snackat, det behövdes allt :) Ikväll ska jag träffa mina små pullor Embla och Sandra.. Det var ett bra tag sen vi alla tre var samlade hihi! Uppdaterar sen puss!

- hey

Är med Robin, Markus och Elin just nu. Blir att kolla på film resten av kvällen och sedan sover min pöjk här, mys :) Hörs!

- 09:19

Godmorgon! Nu väntar en snabbdusch, lite fix oxh sedan hoppa in i bilen. Ha en bra dag allihopa! :)

- natti

Kom precis hem från Robin där jag vart med han, Elin och Markus. Imorgon ska jag upp tidigt för att träffa släkten ännu en gång, härligt! Ska snart hoppa i säng hade jag tänkt. Vi hörs imorgon igen pussss :)

- bilder från igår:

- Underbara människor, puss ♥

- lördag 29/10

Denna dag består bara av att ta det lugnt, är ganska trött så det behövs! Hade som sagt en bra kväll med fint folk igår. Kom i säng ganska sent så det förklarar nog det mesta just nu. Tänkte i alla fall slänga upp några bilder om en stund :)

- ♥


- heeey

Hey peoples! Har brudarna här hemma hos mig just nu och vi har det underbart. Det är höstlov och livet leker, underbart! Har haft det jättebra ikväll vilket verkligen måste göras om. Hoppas ni haft en bra kväll för det har jag. Pusss! :D

- HÖSTLOV!

Måste bara säga att det ska bli så sjukt skönt med höstlov nu! Så hit kommer ett tjejgäng och gör min kväll, sen kommer väl även min pöjk oxå. Det ser jag fram emot :) Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan göra iordning mig lite. Ha det bra!!


- torsdag

Är hemma hos mig tillsammans med min fina vän Embla just nu, snart ska vi dra ett käk som vi alltid brukar. Vi taggar ordentligt till Ullared..  Det ska bli underbart :)
- Vackrare än få!

- beste

- Åff är dom bästa ♥

- take a look!

- Underhållning på högnivå, bättre framåt slutet! ;)

- hallåå där!

Precis kommit hem från gymnasieinformationen på gymnasiet, nu ska jag sätta mig framför tvn och ta det lugnt. Har som sagt haft två prov idag och det gick väl rätt bra får jag hoppas ;) Snart höstlov, fy så skönt!

26/10-11 Robin ♥

- 20:06

Hallå där! Nu är det pluggdags för imorgon väntas två prov.. wihu! :( Idag har jag spenderat tid med finaste som precis åkte hem. Blir inget mer bloggande idag, mer kommer imorgon! Ha det bra puss :)

- look at the sky


- mot gymnasiet

Hejhej! Ska snart bort till gymnasiet för att kolla linjer. Först ska jag slänga i mig lite mat. Skriver sen :)

-

You're in my thoughts, and in my imagination.

- söndag

Hallå där! Kom precis hem, har varit hos mitt hjärta hela dagen.. Myys! :D Nu ska jag sätta igång med mitt plugg och sedan hoppa i säng. Hoppas att ni har haft en bra dag för det har jag, natti!

- IdolRobin

- Typ bäst i Idol, grym!

-


- lördag

Godmorgon bloggen! Idag mår jag litelite bättre.. Ska iväg och kolla sista matchen på ÅFF, det får man ju verkligen inte missa. Kommer säkert svimma eller något haha. Blir att knarka underbara panodil. Nu måste jag pigga upp mig lite för att sedan dra iväg, Embla hänger på också! :) puss

- natti

Har haft Lina och Embla här under kvällen, jag har inte direkt varit något till sällskap. Jag mår skit, godnatt :(

- fredagsmys

Kvällen tillbringas tillsammans med Lina och Embla, snack och tvmys! :D Känns som jag håller på att bli sjuk, inte bra..

- torsdag

Haft en mysig kväll med Embla, ätit och snackat.. Precis som det ska vara :) Fredag imorgon vilket är superskönt!

- 16:11

Tjenixen! Sitter och väntar på Emblish som kommer vilken minut som helst.. Resten av dagen spenderas alltså tillsammans med henne. Skriver mera senare, puss! :)

- hey!

Godmorgon! Idag blev det en långsovmorgon eftersom vi inte börjar förens vid 11.. Våran lärare orkade helt enkelt inte fixa ngn vikarie, så söt ;) Har precis kommit ut från duschen och nu ska jag fixa mig lite. Ha en bra dag puss!

- 20:08

Ojoj.. Det är sånt här som kallas för dålig uppdatering minsann haha! Det senaste dagarna har jag helt enkelt inte orkat att blogga någonting för jag har haft bättre saker för mig.. Har spenderat mycket tid med Mr. Hemlig :) hihi. Har precis varit iväg och firat mammis, grattis jag älskar dig♥ Nu ska jag sätta mig framför tvn, hörs!

- ♥

I love you my beautiful friend, you're the best!

- natti

Åff är uppe i allsvenskan nu och jag är gladare än någonsin :D Nu ska jag snart hoppa i säng efter en bra dag, godnatt!

- Just nu..

- Dags för match, taggad!!!!

- be strong

- Var stark min älskade vän, det har du alltid varit.. Förbli det. Jag finns här med dig i en evighet ♥

- I'm still alive

Man kan nog inte vara stoltare än vad jag är just nu asså, klarade motionsmålet utan att stanna - nästan 5km! Så nu kan jag vara riktigt jävla nöjd :D blir en snabbdusch nu och sedan käka, det lär behövas känner jag!

- nu är det inte långt kvar!

- Läääängtar!

- mot skolan!

Godmorgon världen! Ska snart börja trampa bort mot skolan, vilket jag inte alls känner mig pepp för. Tanken på att gå och lägga sig igen är nära.. haha. Jaja nu får jag skärpa till mig. Ha en bra dag :)

- pluggtime

Haft en underbar dag hos släkten! Ätit en massa massa mat, lekt med kusinerna och bara tagit det lugnt. Efter en sån dag kan man inte vara annat än mätt haha ;) Nu ska jag drunkna lite i mitt plugg och sedan sova.. Tillbaka till skolan imorn igen. Hörs!

- Godnatt världen.

Har haft en bra kväll med härligt folk, nu väntar sängen på mig. Imorgon blir det att åka iväg och träffa släkten. Bland annat fira mammi som fyller år nästa vecka. Ska i alla fall bli riktigt kul att träffa kusinerna, som man ser allt för sällan. Godnatt! :)

- what makes you beautiful

- Baby you light up my world like nobody else.


- Fest hos Bagge?!


- sweet dreams

Nu säger jag och Lina godnatt för oss.. Skönt det ska bli att äntligen få sova, känns som jag inte gjort det på år och dar haha ;)

- fridaaay!

Det känns riktigt tråkigt att det var sista praodagen idag, man vill bara tillbaka och skita i skolan ;) Men vi får helt enkelt se hur det blir med sommarjobb och sånt. Skönt i alla fall med fredag.. Nu ska jag njuta!


- foton

- ♥♥♥

- my friend.


- Jag bläddrar tillbaka, sida efter sida.. real friendship never ends


- hallå där!

Eftersom det är sista dagen på praon imorgon så ska jag och Embla sätta igång att baka någonting.. Men vad det blir har vi inte bestämt ännu! Nu ska vi iväg och handla, baka och sedan ska jag sätta igång med plugget. Hörssss! :D

- 17:26

Tjena! Ska på informationskväll på gymnasiet idag, blir att gå på barn och fritid för att kolla hur det är där.. Sen får vi helt enkelt se hur det blir för min del. Har i alla fall slängt upp en ny header ifall ni har missat det, kände att det var dags för något nytt. Och nu är jag ju faktiskt inte blond längre ;)

- Lina H

- Love you my friend.

- sovasovasova

Ligger i sängen och vill bara sova sova sova.. Så funderar helt enkelt på att göra det närsom, sjukt skönt! Godnatt pusss :)

- photos


- pluggtime, gött!

Trots att jag är allt för trött så måste jag sätta igång att plugga, vilket jag måste göra varje dag nu framöver.. underbart! ;)
- Jag.

- godnatt!

Hej på er! Precis kollat en spännande fotbollsmatch, vilket blev en vinst :) Ska snart lägga mig i sängen för att få lite sömn, det behöver jag verkligen.. Imorgon blir det prao som vanligt och efter det hem för att plugga, go go go girl! Fler inlägg kommer alltså imorgon, godnatt!


- F O T O


- MONDAY

Efter praon trampade vi hem till Embla, där det blev snack och mys! Kom nyss hem och har precis ätit. Resten av kvällen består av en del plugg.. Sedan blir det fotbollstittande, I like it! :D

- foto med Lina

- Jag.

- dags för plugg..

Hallå där! Precis lagat mat och käkat med Lina, nu ska vi återgå till vårat pluggande efter en låååång paus ;)
Fler bilder från idag lägger jag upp imorgon. Puss!


- ♥

- Förstår inte varför mitt hår ser så ljust ut på vissa bilder, om man jämför med verkligheten :o

- foto dags!

Precis pluggat klart, nu ska vi ge oss ut och fota lite.. Får helt enkelt se hur resultatet blir :D Hej så länge!

- godmorgon!

Hejhej! Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan kommer Lina hit. Vi ska bara ta det lugnt och plugga lite tillsammans, det lär behövas! Nästa vecka lär bara bestå av en massa plugg, ska lämna in en del inlämningsuppgifter efter praon.. Så nu gäller det att verkligen ligga i lite. Go girl :D Uppdaterar mer senare, puss!

- nuvarande


- Tiden när man var barn

- Älskar låten, lyssna!

inga tuffa val
tänker på när ja va barn
ingenting va knas
allt va så jävla bra
nu står ja här idag
finns allt för många val
tänker på när ja va barn
allt va så jävla bra

- FILMTIPS!


.

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!! GODNATT

- gyllenbrunt

Har lagt i yttligare en färgning i håret, nu ser det i alla fall bättre ut. Så kommer ha såhär nu framöver! Det är gyllenbrunt :) Nu ska jag vänta på Sandra och Embla, senare drar vi oss ner till mejeriet. Hoppas på en bra kväll, puss!

- tidsinställt inlägg, hey!


Befinner mig just nu ute på prao.. Går nog inte riktigt att beskriva hur skönt det ska bli med lite ledigt. Visst, vi har det bra på praon men efter en hel vecka med en massa högljudda barn omkring sig dunkar huvudet haha! Ikväll ska jag ta med mig Embla och Sandra till mejeriet, där Trofast ska uppträda.. Lär väl träffa en massa härligt folk där också, as nice :D Det jag försöker komma fram till - skönt med fredag!

- från blond till ljusbrunt!

- Jag älskar att vara blond, men utväxten gör mig galen.. Nu var det gjort! :)

- ångest, eller??

Titt vad Embla har lurat i mig hihi.. Okej då, det var jag ;)

- springtur

Hemma efter att ha varit ute och sprungit lite, skönt! Skiter fullständigt i hur kroppen ser ut, huvudsaken att man mår bra tycker jag. Jag älskar mat och äter tills jag är mätt hihi.. Är magen glad så är människan glad, that's it :D Nu ska jag sätta mig framför tvn och sedan gå och sova lite. Vi hörs imorn!

- wednesday

Åkte hem till Embla efter praon, sedan till TR för att sola med Embla och hennes syster. Nu har jag precis kommit hem och ska strax röra ihop lite mat.. Riktigt hungrig så får se vad jag hittar på ;) Ikväll ska jag nog ge mig ut och springa/gå, måste försöka att komma igång lite! Skriver mer efter det, puss!

- nyttnyttnytt

- Fick med mig en halsduk och ett par vantar hem från Lager 157, 60:- styck, 2 för 100!

- Trofast

- Trofast kommer hit till Västervik och uppträder på fredag, några som ska dit? :D Jag känner mig sugen!

- tisdag 4/10

Hejhej! Precis slängt i mig lite mat, nu blir det plugg och efter det kommer Amanda hit. Först ska vi ut till lager och sedan ta några höstbilder.. Det kommer upp på bloggen ikväll!
- varning för riktigt gammal bild på oss.

- dead.

Pluggandet har tagit kål på mig och huvudet sprängs vilken sekund som helst.. Mmmh, what a feeling!

- måndag

Första dagen på praon, vilket gick riktigt bra.. Dock har jag typ sprängande huvudvärk, men antar att det är så det blir bland massa barn ;) Just nu håller jag på att laga mat och efter det måste jag sätta igång att plugga.. Tanken på hur mycket jag måste få klart innan jag är tillbaka i skolan igen är hemsk :( Bäst jag skyndar på, hörs senare!

- Escada

- Escada Taj Sunset, tack mamma!! ♥

- Dum av dig


- slapp söndag

Vilken otroligt bra uppdatering jag haft här på bloggen. Säger bara en sak, katastrof haha! Dagen har spenderats med min vän Jonas, ganska slapp dag vilket är riktigt skönt. Nu ska jag sätta mig framför tvn och imorgon är det prao.. Två veckor ifrån skolan, så sjukt skönt! Ska vara på sjöstadens friskola här i Västervik tillsammans med Embla, spännande ;)

-

- Man faller för utseéndet, fast blir kär i personligheten.

- fin dejt, haha!


- 15:23

Hejhej! Embla sov här inatt efter en härlig kväll igår. Nu ska jag duscha, fixa mig och sedan ska jag hem till Embla. Vi ska nämnligen vara barnvakter.. Duktiga som vi är :) Så blir god mat och mys framför en film. Det kan inte bli bättre!

RSS 2.0